• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

mol gebelikte milyon değerler olmuyor mu benim de ilk öğrendiğimde bata üç gün kala 289 du bir gün geçe de 1251 olmuştu bende endişelendim aynı şeyden ama doktor çok sağlıklı bir gebelik dedi. İnternetten çok araştıramadım ama mol de değerler çok çok daha yüksek olmuyor mu
CANIM VALLA KÜRTAJDAN SONRA PATALOJI DE CIKTI YUKSO KIMSE TANI KOYAMAMISTI ZATEN

mol gebelikte milyon değerler olmuyor mu benim de ilk öğrendiğimde bata üç gün kala 289 du bir gün geçe de 1251 olmuştu bende endişelendim aynı şeyden ama doktor çok sağlıklı bir gebelik dedi. İnternetten çok araştıramadım ama mol de değerler çok çok daha yüksek olmuyor mu
canım sen kacıncı haftandasın kalbını duydun mu mınıgın

benim de regl olacağım gün 347,5'tu doktor bir daha kan istemedi bile, 2 gün sonra bir daha gittim kendi kendime 1032 olmuştu, "yeter artık deldirme kollarını" dedi bana. biraz ağrım ve akıntım var, yarın da kontrole gidicez, allah sonumuzu hayır etsin.
hadı ıns guzel haberlerle gelırsın canım

çoğumuzun yarın doktor randevusu hadi hayırlısı inş. benimde GÖĞÜSLERİMDE HASSASİYET YOK OLMADI DA AMA ŞİMDİ BİDE ONUN İÇİN STRESE GİİRMEK İSTEMİYORUM :))

ayy korkuyorum ha eskı yasadıklarım gelıyor aklıma . gıttım kalbı ıcın dr duymadı asagıda bır yere gonderdı dopleer mıdır nedır adam kagıdı dr ver dedı dr da bakar bakmaz hemen acıle ın senı kurtaja alsınlar dedı orda dondum kaldım hıc unutmuyorum

çoğumuzun yarın doktor randevusu hadi hayırlısı inş. benimde GÖĞÜSLERİMDE HASSASİYET YOK OLMADI DA AMA ŞİMDİ BİDE ONUN İÇİN STRESE GİİRMEK İSTEMİYORUM :))
sızler 7 haftadasınız ama ben sızı bır hafta gerıden takıp edıyorum ben de bekleyecem ama galıba 7 haftaya kadar

sızler 7 haftadasınız ama ben sızı bır hafta gerıden takıp edıyorum ben de bekleyecem ama galıba 7 haftaya kadar
SUAN BENİMDE 6 HAFTALIK DÜŞÜK RİSKİMDE VAR PROGESTONUM DÜŞÜK ÇIKMISTI 1 KERE KANAMAM OLDU AMA BİDAHA OLMADI YİNE DE RİSK VAR DEDİ DOKTOR HAKKIMIZDA HERŞEYİN HAYIRLISI

olmaz ıns canım sen dıkkat et agır kaldırma yukseklere uzanma ıns da bırsey olmaz ılac verdı mı dusuk onlemek ıcın bana vermıstı gecen gebelıgımde sarhos gıbı edıyordu o da ınsanı ya

ınsallah canım ben de 5+5 ım cuma 6+0 olacam ama gitsem mi ki kalbını gorebılır mıyız
inşallah canım. Bekleyebilirsen en az 7+5 de falan git boşuna gidip para verme bence ben gittiğime pişman oldum gördüm görmesine ama duyamadım 6+5 te. Bence sabırlı olup sekiz haftalık olunca gitmek iyi. Her gittiğinde para veriyorsun bütçeyi iyi tutmak lazım bebekler gelince çok masraf olacak :)

Merhaba hanımlar, Rabbim nasip ederse ben de Nisan ayında anne olacağım inşâAllah Geçen hafta perşembe günü adetim 2 gün gecikince kan testi yaptırdım beta 378 çıktı. Dün kan testini tekrar yaptırdık bu sefer de 4338 çıktı

Bir ricam olacak, imza bölümüne hamilelik takviminin nasıl eklendiğini bilen biri izah edebilir mi?

inşallah canım. Bekleyebilirsen en az 7+5 de falan git boşuna gidip para verme bence ben gittiğime pişman oldum gördüm görmesine ama duyamadım 6+5 te. Bence sabırlı olup sekiz haftalık olunca gitmek iyi. Her gittiğinde para veriyorsun bütçeyi iyi tutmak lazım bebekler gelince çok masraf olacak :)
HAKLISIN DA BEN DIGER BEBEGIMDE KALP ATIMINI GORMEDIM O YUZDEN COK HEYECANLIYIM PARASINI FALAN HİÇ DUSUNMUYORUM VALLA SADECE KORKUYORUM

olmaz ıns canım sen dıkkat et agır kaldırma yukseklere uzanma ıns da bırsey olmaz ılac verdı mı dusuk onlemek ıcın bana vermıstı gecen gebelıgımde sarhos gıbı edıyordu o da ınsanı ya
YOK VERMEDİ DEĞER 10 OLSAYDI VERİRDİM DEDİ BİDAHA DA KANAMA OLMAYINCA GEREK YOK DEDİ
ÇOK ŞÜKÜR

Back