• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

böyle bi düşüncesi varsa bence bu konu fazla uzun sürmez kabullenir inş. pes etme yüce rabbim bunu sana vermiş inş. herşey düzelir eşin de yanında olur hamileliğin boyunca üzüldüm gerçekten
inşallah canım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için her şey yolunda gider.

[QCanım"Mueter, post: 47740741, member: 682603"]annesine de moral olur aslında böyle bir haber. valla erkekleri anlamak kadınları anlamaktan bence daha zor. çünkü çözülebilecek şeyleri bile imkansız hale getiriyorlar.[/QUOTE]

Canum nasilsin kanaman geçti mi daha iyisidir insallah
Canim

6. Ayimda hamile kaldim canim . Ayy ins o kadar mutlu oldum ki anlatamam benim ilk bebegim olacak cok guzel bir duygu . Pıtır Pıtır kalbine kurban olurum ben onun rabbime cok şükür
Pekı Can'ım doktor demedı mı erken hamıle kalmişsin ben yurt dışındayım buradakiler ya ılk 6 aydan sonra ya da Bır yıl beklemek şart dıyor anlamadım

[QCanım"Mueter, post: 47740741, member: 682603"]annesine de moral olur aslında böyle bir haber. valla erkekleri anlamak kadınları anlamaktan bence daha zor. çünkü çözülebilecek şeyleri bile imkansız hale getiriyorlar.

Canim[/QUOTE]
Tatlimmm kanama geçti, kahverengi akintilara bıraktı kendini. Takip ediyoruz bakalım ama tabii ben acaip diken ustundeyim sende durumlar nedir?

Canim
Tatlimmm kanama geçti, kahverengi akintilara bıraktı kendini. Takip ediyoruz bakalım ama tabii ben acaip diken ustundeyim sende durumlar nedir?[/QUOTE] canım senin kanaman kaç gün sürdü bir de hamile olmasan olası regl tarihinde mi oldu? Bende de dün kanama oldu bir avuç içi kadar kırmızı sonra az az kahverengi devam ediyor acile gittik dün öğlen bebek yaşıyordu Dr progynex verdi. Ama benim sanırım üstüne görme oluyor çünkü bu tam 4 hafta önce de olmuştu aynı şekilde önce biraz kan sonra kahverengi lekenmeler doktorum o zaman ilk üç ay olur demişti. İkisi de regl olmam gereken günlerde oldu. Şu an hala devam ediyor ama ben yarın biteceğini düşünüyorum. Bir de dün ebe düşük olsa çok kanama olur bacaklarından akar dedi.

Merhaba kızlar okuduklarim arasında beni üzen ve mutlu eden şeyler var 1. Si insanlar yıllarca bebek hasretiyle tutuşan var helalinden Allah nasip ediyor aldırmak isteyen adam var gerçekten çok üzüldüm Allah in verdiği canı almak bu kadar kolay mı bir insana ha silah sıkıp vurmuş sun ha aldirmissin aynı şey aldirilan çocuk ahirette cennet kapısında bekleyecek anne babasını içeri sokmayacakmis siz beni dunyanizda istemediniz diyecekmis bunlara ne gerek var hem bu dunyanizi hem ahiretinizi yakmayin. Hazancim sana gelince bebeğinin kalp atışını duymussun çok sevindim Allah im hepimizin kucağına sağlıklı bir şekilde almamizi nasip etsin. Muatercim senin de çok dikkat etmen gerek canım bu ara yat dinlen bol bol tatlım bebeğin sana sımsıkı tutunsun

kızlar günaydın dün aksam da o kadar erken uyudum ki ama su anda da kafamı kaldıramıyorum siz de öyle misiniz
ben de bazen öyle oluyorum canım normal canını sıkma belki Yatman gerekiyor Allah bazı şeyleri veriyorsa bu senin hayrinadir

Tatlimmm kanama geçti, kahverengi akintilara bıraktı kendini. Takip ediyoruz bakalım ama tabii ben acaip diken ustundeyim sende durumlar nedir?
canım senin kanaman kaç gün sürdü bir de hamile olmasan olası regl tarihinde mi oldu? Bende de dün kanama oldu bir avuç içi kadar kırmızı sonra az az kahverengi devam ediyor acile gittik dün öğlen bebek yaşıyordu Dr progynex verdi. Ama benim sanırım üstüne görme oluyor çünkü bu tam 4 hafta önce de olmuştu aynı şekilde önce biraz kan sonra kahverengi lekenmeler doktorum o zaman ilk üç ay olur demişti. İkisi de regl olmam gereken günlerde oldu. Şu an hala devam ediyor ama ben yarın biteceğini düşünüyorum. Bir de dün ebe düşük olsa çok kanama olur bacaklarından akar dedi.[/QUOTE]
1 gün sürdü kanama, ama gün boyu da değil 3-4 saat ondan sonra hemen yerini kahverengiye bıraktı. benim bacaklarımdan aktı o kan :) foşuuuurrrrrrr diye boşaldı 1 avuç da parça geldi. bebeğim yaşıyor benim de, doktorum da söyledi bunu 9 ay boyunca da yaşayabilirsin diye. önemli olan şiddetli ritmik kasılma ve ağrıların olmamasıymış. prolutan vurdurdum ben de, 2 gün içinde de uyuşmazlık iğnesi vuruldu. benim regl olmam gereken günler ayın başı 1-2-3ü gibi, benimki biraz alakasız bir zamanda oldu. cumartesi tekrar gittiğimde kanama bölgesinin çok küçüldüğünü gördük şükürler olsun ki.

canım senin kanaman kaç gün sürdü bir de hamile olmasan olası regl tarihinde mi oldu? Bende de dün kanama oldu bir avuç içi kadar kırmızı sonra az az kahverengi devam ediyor acile gittik dün öğlen bebek yaşıyordu Dr progynex verdi. Ama benim sanırım üstüne görme oluyor çünkü bu tam 4 hafta önce de olmuştu aynı şekilde önce biraz kan sonra kahverengi lekenmeler doktorum o zaman ilk üç ay olur demişti. İkisi de regl olmam gereken günlerde oldu. Şu an hala devam ediyor ama ben yarın biteceğini düşünüyorum. Bir de dün ebe düşük olsa çok kanama olur bacaklarından akar dedi.
1 gün sürdü kanama, ama gün boyu da değil 3-4 saat ondan sonra hemen yerini kahverengiye bıraktı. benim bacaklarımdan aktı o kan :) foşuuuurrrrrrr diye boşaldı 1 avuç da parça geldi. bebeğim yaşıyor benim de, doktorum da söyledi bunu 9 ay boyunca da yaşayabilirsin diye. önemli olan şiddetli ritmik kasılma ve ağrıların olmamasıymış. prolutan vurdurdum ben de, 2 gün içinde de uyuşmazlık iğnesi vuruldu. benim regl olmam gereken günler ayın başı 1-2-3ü gibi, benimki biraz alakasız bir zamanda oldu. cumartesi tekrar gittiğimde kanama bölgesinin çok küçüldüğünü gördük şükürler olsun ki.[/QUOTE]geçmiş olsun canım inşallah bir daha olmaz
canım senin kanaman kaç gün sürdü bir de hamile olmasan olası regl tarihinde mi oldu? Bende de dün kanama oldu bir avuç içi kadar kırmızı sonra az az kahverengi devam ediyor acile gittik dün öğlen bebek yaşıyordu Dr progynex verdi. Ama benim sanırım üstüne görme oluyor çünkü bu tam 4 hafta önce de olmuştu aynı şekilde önce biraz kan sonra kahverengi lekenmeler doktorum o zaman ilk üç ay olur demişti. İkisi de regl olmam gereken günlerde oldu. Şu an hala devam ediyor ama ben yarın biteceğini düşünüyorum. Bir de dün ebe düşük olsa çok kanama olur bacaklarından akar dedi.
1 gün sürdü kanama, ama gün boyu da değil 3-4 saat ondan sonra hemen yerini kahverengiye bıraktı. benim bacaklarımdan aktı o kan :) foşuuuurrrrrrr diye boşaldı 1 avuç da parça geldi. bebeğim yaşıyor benim de, doktorum da söyledi bunu 9 ay boyunca da yaşayabilirsin diye. önemli olan şiddetli ritmik kasılma ve ağrıların olmamasıymış. prolutan vurdurdum ben de, 2 gün içinde de uyuşmazlık iğnesi vuruldu. benim regl olmam gereken günler ayın başı 1-2-3ü gibi, benimki biraz alakasız bir zamanda oldu. cumartesi tekrar gittiğimde kanama bölgesinin çok küçüldüğünü gördük şükürler olsun ki.[/QUOTE]Çok şükür küçülmüş inşallah bir daha olmaz.

Ben de burdayım :) valla bitmek bilmeyen kahverengi akintilarimla savaşıyorum. Offff :KK43:
Can'ım gecmiş olsun senın ılk hamileliğin mi ? O kahve akıntı dıkkat et uzan sakın hıc Bır sey yapma o duşuge donuşmesın başta kahve geliyo sonra hafif pembe sonra kırmızı umarım durur doktora gıt hamilelikte normal degıl

Can'ım gecmiş olsun senın ılk hamileliğin mi ? O kahve akıntı dıkkat et uzan sakın hıc Bır sey yapma o duşuge donuşmesın başta kahve geliyo sonra hafif pembe sonra kırmızı umarım durur doktora gıt hamilelikte normal degıl
Gittim gittim geçen perşembe kırmızı ve acaip fazla bi kanamam da oldu zaten, bebek iyi ama :) en azından şimdilik. Dinleniyorum bol bol

Back