- 26 Nisan 2016
- 654
- 415
- 33
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
Can'ım cevap ın ıçın tşk ben yurt dışndayım bende 27 mayıs da oldum kurtaj ve benım de hemen sıfırlandı korkuyorum dıye cesaret edemiyorum benım de aynı senın gıbı pardoyeldı ınşallha Bır daha yaşamazsın
sımdı 5+6 dayım yarın gıdecektım de esım gorevlı sehır dısında haftaya gıderım herhalde cunku tek basıma gıtmeye korkuyorumŞimdi kac haftalik hamilesın kalp atışları duydun mu
Can'ım eğer kahve akıntı gelmedıgı surece korkma inşalla Bır sey olmazsımdı 5+6 dayım yarın gıdecektım de esım gorevlı sehır dısında haftaya gıderım herhalde cunku tek basıma gıtmeye korkuyorum
kahverengi akıntıda da öyle çok tehlikeli bir şey yok ki? önemli olan kırmızı akıntının olmaması.Can'ım eğer kahve akıntı gelmedıgı surece korkma inşalla Bır sey olmaz
yok canım gelmedi gerçekten de diğer gebeliğimde yasamıstım kahverengi lekelenmeyi ayyy inş yaCan'ım eğer kahve akıntı gelmedıgı surece korkma inşalla Bır sey olmaz
tabi canım ben 5 ay bekledim 6 ayımda hamıle kaldım aslında 6 ay kesın bekleyeyım dıyordum sonra dedım nasıl olsa hemen hamıle kalınmıyor gecer bırkac ay da oyle ama rabbım ılk ay nasıp ettıBu arda sen adet gordun mu yoksa kurtajdan sonra mı hemen hamile oldun
İnşallah gelmez Can'ım o akıntı ya duşuk oluyor ya Mol ya da erken dogum buradakilerin yalancısıyımyok canım gelmedi gerçekten de diğer gebeliğimde yasamıstım kahverengi lekelenmeyi ayyy inş ya
Yok Can'ım dedıgım gıbı ılk baştan berı kahve lekelenme vardı ve herkes normal dedı fakat şuphelendım doktora da dedım ve ılk muaanede sağlıklı Bır gebelik olmaz umutlanmıyor dıye acık soyledı ve ıkı hafta bekledım tekrar gıttım gelişimi yok akıntı yıne vardı ve o an dedı ya duşuk olacak ya da sağlıksız Bır Bebek başka doktorda dırek kurtaj gelişim yok dedı yıne kendı dokturuma gıttım yurt dışı özel 400 Euro ya Ada'm dedı kurtaj şart yoksa bu kan toplanmış sana zarar alındı patolojı sonuçunda Mol cıktısenın nasıl anlasıldı mol oldugu degerlerın mı yuksektı cunku benım kese mıyomun arkasında yerleşmıs gorunmedı dıye cok dr gezdım kımse mol gebelık oldugunu anlamadı
geçmiş olsun canımYok Can'ım dedıgım gıbı ılk baştan berı kahve lekelenme vardı ve herkes normal dedı fakat şuphelendım doktora da dedım ve ılk muaanede sağlıklı Bır gebelik olmaz umutlanmıyor dıye acık soyledı ve ıkı hafta bekledım tekrar gıttım gelişimi yok akıntı yıne vardı ve o an dedı ya duşuk olacak ya da sağlıksız Bır Bebek başka doktorda dırek kurtaj gelişim yok dedı yıne kendı dokturuma gıttım yurt dışı özel 400 Euro ya Ada'm dedı kurtaj şart yoksa bu kan toplanmış sana zarar alındı patolojı sonuçunda Mol cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?