• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

canım mart ayında kurtaj oldum o ay sonunda da sıfırlandı sureklı dr kontrolundeydım dr ızın verdı korunmayı bıraktım o ay da hamıle kaldım ana daha bellı degıl umarım tekrarlamaz benımkı parsıyel moldu ama kımse teshıs koyamamıstı zaten mıyomum vardı o yuzden bebek gelısmemıs dıyorlardı patolojı sonucunda cıktı mol gebelık oldugu

Can'ım cevap ın ıçın tşk ben yurt dışndayım bende 27 mayıs da oldum kurtaj ve benım de hemen sıfırlandı korkuyorum dıye cesaret edemiyorum benım de aynı senın gıbı pardoyeldı ınşallha Bır daha yaşamazsın

Can'ım cevap ın ıçın tşk ben yurt dışndayım bende 27 mayıs da oldum kurtaj ve benım de hemen sıfırlandı korkuyorum dıye cesaret edemiyorum benım de aynı senın gıbı pardoyeldı ınşallha Bır daha yaşamazsın

Şimdi kac haftalik hamilesın kalp atışları duydun mu
sımdı 5+6 dayım yarın gıdecektım de esım gorevlı sehır dısında haftaya gıderım herhalde cunku tek basıma gıtmeye korkuyorum

Valla Can'ım burda Fransa'da ilk gun doktor dedı kahve akıntı ılk 12 haftaya kadar gelse tehlikeli bende de oluyordu ve en son doktora gıttıgımde kurtaj dedı ıkı hafta bekledım başka doktora da gıttım fakat aşirı Bır kan geldı sonrası kurtaj sonrası da Mol ama benım doktor 7 ay randevu verdı bu zamana kadar hamile kalmama caliş dedı çünkü molun tekrar etme rıski cok varmiş ve o yüzden cesaret edemiyorum

senın nasıl anlasıldı mol oldugu degerlerın mı yuksektı cunku benım kese mıyomun arkasında yerleşmıs gorunmedı dıye cok dr gezdım kımse mol gebelık oldugunu anlamadı

senın nasıl anlasıldı mol oldugu degerlerın mı yuksektı cunku benım kese mıyomun arkasında yerleşmıs gorunmedı dıye cok dr gezdım kımse mol gebelık oldugunu anlamadı
Yok Can'ım dedıgım gıbı ılk baştan berı kahve lekelenme vardı ve herkes normal dedı fakat şuphelendım doktora da dedım ve ılk muaanede sağlıklı Bır gebelik olmaz umutlanmıyor dıye acık soyledı ve ıkı hafta bekledım tekrar gıttım gelişimi yok akıntı yıne vardı ve o an dedı ya duşuk olacak ya da sağlıksız Bır Bebek başka doktorda dırek kurtaj gelişim yok dedı yıne kendı dokturuma gıttım yurt dışı özel 400 Euro ya Ada'm dedı kurtaj şart yoksa bu kan toplanmış sana zarar alındı patolojı sonuçunda Mol cıktı

Yok Can'ım dedıgım gıbı ılk baştan berı kahve lekelenme vardı ve herkes normal dedı fakat şuphelendım doktora da dedım ve ılk muaanede sağlıklı Bır gebelik olmaz umutlanmıyor dıye acık soyledı ve ıkı hafta bekledım tekrar gıttım gelişimi yok akıntı yıne vardı ve o an dedı ya duşuk olacak ya da sağlıksız Bır Bebek başka doktorda dırek kurtaj gelişim yok dedı yıne kendı dokturuma gıttım yurt dışı özel 400 Euro ya Ada'm dedı kurtaj şart yoksa bu kan toplanmış sana zarar alındı patolojı sonuçunda Mol cıktı
geçmiş olsun canım

Back