- 22 Temmuz 2016
- 993
- 1.120
- 113
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
Maşallah canım :) sağlıkla büyüsün bebeğin çok sevindimkızlar, 6+5, 8,4 mm kalp atışını hem duyduk hem gördük :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım :) sağlıkla büyüsün bebeğin çok sevindimkızlar, 6+5, 8,4 mm kalp atışını hem duyduk hem gördük :)
CANIM GÖZÜN AYDINkızlar, 6+5, 8,4 mm kalp atışını hem duyduk hem gördük :)
CANIM GÖZÜN AYDIN
Maşallah canım :) sağlıkla büyüsün bebeğin çok sevindim
amin amin aminkızlar gozunuz aydın darısı basımıza
bende de hafif kahverengi lekelenme oldu, muhtemelen kese büyürken ve yerleşirken, allah sonumuzu hayır etsin be canım, kimsenin belirtileri kimseye benzemiyo zaten :/ daha önce de 2 kimyasal gebelik geçirmiştim, onlarda çoooook yoğun kahverengi lekelenmem vardı ama hcg de düzenli artmıyordu, keseyi göremeden kaybettik onları.Valla Can'ım burda Fransa'da ilk gun doktor dedı kahve akıntı ılk 12 haftaya kadar gelse tehlikeli bende de oluyordu ve en son doktora gıttıgımde kurtaj dedı ıkı hafta bekledım başka doktora da gıttım fakat aşirı Bır kan geldı sonrası kurtaj sonrası da Mol ama benım doktor 7 ay randevu verdı bu zamana kadar hamile kalmama caliş dedı çünkü molun tekrar etme rıski cok varmiş ve o yüzden cesaret edemiyorum
biraz önce kocaman 2 parçayla beraber acaip bi kanamam oldu ancak hiç ağrım yok ilginçtir. sanırım düşük yaptım ya da yapıyorum, birazdan hastaneye gideceğiz.
Insallah bi sorun yoktur canim bizi habersiz birakma allah hayirlisini nasip etsinbiraz önce kocaman 2 parçayla beraber acaip bi kanamam oldu ancak hiç ağrım yok ilginçtir. sanırım düşük yaptım ya da yapıyorum, birazdan hastaneye gideceğiz.
Simdi çıktık hastaneden, bebeğim hala benimle rahmin başka bir yanında kanama var. Zaten ağrısız düşük yapamazsın dedi doktor, prolutan iğne vurulacagim simdibiraz önce kocaman 2 parçayla beraber acaip bi kanamam oldu ancak hiç ağrım yok ilginçtir. sanırım düşük yaptım ya da yapıyorum, birazdan hastaneye gideceğiz.
Benimle ufaklık hala:)Insallah bi sorun yoktur canim bizi habersiz birakma allah hayirlisini nasip etsin
Cok sevidim canim ya masallah sana kanama devam ediyomu bi sikinti olurmuymus acabaBenimle ufaklık hala:)
Kanama şakır şakır devam ediyor. Dusuk olabilmesi için en az 3-5 saatlik ritmik rahim kasılmaları olurmuş. Böyle şeyler bazı kadınlarda 9 ay boyunca yasanabiliyormus. Sırf kalp krizi gecirtmek için iste. Prolutan depot vuruldu ve istirahat verdi doktor. Yarın da kan uyuşmazlığı iğnesi vurulacagim.Cok sevidim canim ya masallah sana kanama devam ediyomu bi sikinti olurmuymus acaba
Can'ım gecmiş olsun sen de Mol gebelik yaşamiştın?Insallah bi sorun yoktur canim bizi habersiz birakma allah hayirlisini nasip etsin
Yok canim bu benim ilk gebeligim cok sukur simdilik iyi hersey de bakalimCan'ım gecmiş olsun sen de Mol gebelik yaşamiştın?
Canim dikkatli ol kebdine iyi bak allah sifa versin insallah hayirlisiyla kucaginiza almayida nasip etsin allahimKanama şakır şakır devam ediyor. Dusuk olabilmesi için en az 3-5 saatlik ritmik rahim kasılmaları olurmuş. Böyle şeyler bazı kadınlarda 9 ay boyunca yasanabiliyormus. Sırf kalp krizi gecirtmek için iste. Prolutan depot vuruldu ve istirahat verdi doktor. Yarın da kan uyuşmazlığı iğnesi vurulacagim.
Kanama şakır şakır devam ediyor. Dusuk olabilmesi için en az 3-5 saatlik ritmik rahim kasılmaları olurmuş. Böyle şeyler bazı kadınlarda 9 ay boyunca yasanabiliyormus. Sırf kalp krizi gecirtmek için iste. Prolutan depot vuruldu ve istirahat verdi doktor. Yarın da kan uyuşmazlığı iğnesi vurulacagim.
Benim yoğun kanama olduğu için şimdi tedbir amaçlı vurulacak. Kanama olması durumunda 3 gün içinde vurulmaliymis.Canim benim cok gecmis olsun cok dikkat et kendine bol bol dinlen igne icin erken degilmi simdi mi vurulmak gerekiyo bana 7. Ayda dedi doktor