- 26 Nisan 2016
- 654
- 415
- 33
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
CANIM VALLA KÜRTAJDAN SONRA PATALOJI DE CIKTI YUKSO KIMSE TANI KOYAMAMISTI ZATENmol gebelikte milyon değerler olmuyor mu benim de ilk öğrendiğimde bata üç gün kala 289 du bir gün geçe de 1251 olmuştu bende endişelendim aynı şeyden ama doktor çok sağlıklı bir gebelik dedi. İnternetten çok araştıramadım ama mol de değerler çok çok daha yüksek olmuyor mu
geçmiş olsun canım inşallah bir daha olmazCANIM VALLA KÜRTAJDAN SONRA PATALOJI DE CIKTI YUKSO KIMSE TANI KOYAMAMISTI ZATEN
Insallah canım bu defa guzel seyler olacak içime oyle doguyor ıyı de hıssedıyorum kendımıgeçmiş olsun canım inşallah bir daha olmaz
canım sen kacıncı haftandasın kalbını duydun mu mınıgınmol gebelikte milyon değerler olmuyor mu benim de ilk öğrendiğimde bata üç gün kala 289 du bir gün geçe de 1251 olmuştu bende endişelendim aynı şeyden ama doktor çok sağlıklı bir gebelik dedi. İnternetten çok araştıramadım ama mol de değerler çok çok daha yüksek olmuyor mu
hadı ıns guzel haberlerle gelırsın canımbenim de regl olacağım gün 347,5'tu doktor bir daha kan istemedi bile, 2 gün sonra bir daha gittim kendi kendime 1032 olmuştu, "yeter artık deldirme kollarını" dedi bana. biraz ağrım ve akıntım var, yarın da kontrole gidicez, allah sonumuzu hayır etsin.
şu an 7+1 canım benim hesabıma göre kalp atışını duyamadık geçen cumartesi gittik ama atışını gördüm çok güzel değişik bir şey sesini duymaya 27 sinde gideceğizcanım sen kacıncı haftandasın kalbını duydun mu mınıgın
sızler 7 haftadasınız ama ben sızı bır hafta gerıden takıp edıyorum ben de bekleyecem ama galıba 7 haftaya kadarçoğumuzun yarın doktor randevusu hadi hayırlısı inş. benimde GÖĞÜSLERİMDE HASSASİYET YOK OLMADI DA AMA ŞİMDİ BİDE ONUN İÇİN STRESE GİİRMEK İSTEMİYORUM :))
SUAN BENİMDE 6 HAFTALIK DÜŞÜK RİSKİMDE VAR PROGESTONUM DÜŞÜK ÇIKMISTI 1 KERE KANAMAM OLDU AMA BİDAHA OLMADI YİNE DE RİSK VAR DEDİ DOKTOR HAKKIMIZDA HERŞEYİN HAYIRLISIsızler 7 haftadasınız ama ben sızı bır hafta gerıden takıp edıyorum ben de bekleyecem ama galıba 7 haftaya kadar
inşallah canım. Bekleyebilirsen en az 7+5 de falan git boşuna gidip para verme bence ben gittiğime pişman oldum gördüm görmesine ama duyamadım 6+5 te. Bence sabırlı olup sekiz haftalık olunca gitmek iyi. Her gittiğinde para veriyorsun bütçeyi iyi tutmak lazım bebekler gelince çok masraf olacak :)ınsallah canım ben de 5+5 ım cuma 6+0 olacam ama gitsem mi ki kalbını gorebılır mıyız
HAKLISIN DA BEN DIGER BEBEGIMDE KALP ATIMINI GORMEDIM O YUZDEN COK HEYECANLIYIM PARASINI FALAN HİÇ DUSUNMUYORUM VALLA SADECE KORKUYORUMinşallah canım. Bekleyebilirsen en az 7+5 de falan git boşuna gidip para verme bence ben gittiğime pişman oldum gördüm görmesine ama duyamadım 6+5 te. Bence sabırlı olup sekiz haftalık olunca gitmek iyi. Her gittiğinde para veriyorsun bütçeyi iyi tutmak lazım bebekler gelince çok masraf olacak :)
korkma inşallah hep iyi olur bebeğini sağlıkla kucağına alıp büyütürsün inşallahHAKLISIN DA BEN DIGER BEBEGIMDE KALP ATIMINI GORMEDIM O YUZDEN COK HEYECANLIYIM PARASINI FALAN HİÇ DUSUNMUYORUM VALLA SADECE KORKUYORUM
YOK VERMEDİ DEĞER 10 OLSAYDI VERİRDİM DEDİ BİDAHA DA KANAMA OLMAYINCA GEREK YOK DEDİolmaz ıns canım sen dıkkat et agır kaldırma yukseklere uzanma ıns da bırsey olmaz ılac verdı mı dusuk onlemek ıcın bana vermıstı gecen gebelıgımde sarhos gıbı edıyordu o da ınsanı ya
KIZLAR BUGUN DOKTORA GİDENLER BEN DUYDUM KALP ATIMINI ÇOK ŞÜKÜR RABBİMİ Bİ SIKINTI GÖZÜKMÜYO DEDİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?