NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

SAĞLIK OCAĞINA DAHA GİDEMEDİM HİÇ İĞNEDEN DE COK KORKUYORUM BENİMDE DEMİRİM DÜŞÜKTÜ GYNEFORON DİE İLAÇ VERDİ AMA İÇMİCEM BULANTI KUSMA YAPIYO ONU İÇİNCE COK KÖTÜ OLUYORUM

maltofer iç canım şekerli çok güzel tadı ben direk yutuyorum

Günaydın kızlar, bende sağlık ocağına gitmiyorm çoktandır en son ki kan sayımımda b12 düşük çıkmıştı. Şimdi ne durumda bilmiyorum.
Kızlar detaylı ultrason için doktorm aralığın ilk haftası yaptır dedi. Sizler ne zaman yaptırıyorsunuz?

Canim ben cuma günü gidecem ama hiç gidesim yok çok erken değil mi ya niye bu kadar erken yapiyolar beni

Kizlar 3 gundur kalp agrisi oluyor bende özellikle derin nefes alinca acaba gogus hastaliklarina gitsem bise yapabilirlermi

Kizlar 3 gundur kalp agrisi oluyor bende özellikle derin nefes alinca acaba gogus hastaliklarina gitsem bise yapabilirlermi
Canim demirine baktır belki senin de benim gibi max seviyeyi geçmiştir demir yukselince oluyor ben o yüzden demir hapı ni biraktim

Canim ben cuma günü gidecem ama hiç gidesim yok çok erken değil mi ya niye bu kadar erken yapiyolar beni
Canım 17-25haftalar arası yapılıyormuş bu olay. Doktorum benden 22-23 Haftada yaptırmamı istedi. Senin erken oluyo sanırım biraz

ZelGN Canım randevumu aradım siMDI değiştirdim en azından 17 +3 günlük olunca gidecem. 9 gün sonraya gün attık

Doktor zaten radyoloji bölümüne aktarıyor ordan randevu tarihini biz seçiyoruz ayrıntılı ultrason için. Ben normalde 2 gün sonraya gün istemiştim onu iptal ettim 27 ekim de gün aldim ya bir de ultrason a girmeyi fazla sevmiyorum aradan biraz zaman geçmesi kaygimi azaltıyor ve daha rahat hissediyorum

İyi yapmışsın cnım için rahat etsin daha iyi olur.. Doktorumda bana fazla girmememi söyledi ayda bir normal fazla girme dedi bebek huzursuz olabilirmiş

Faydası çoksa elbet yaptıralim normalde ilacı ve iğneyi hiç sevmeyen ben simdi bebisim için seviyorum
aynen onun için faydalı olan her şeye varım ben :) zaten iğneden korkmam, kasılmam da hiç yaptırırken, ne kadar isterlerse yapabilirler :)

kızlar bu arada doğumu nasıl düşünüyorsunuz? ben eğer herhangi bir problem olmazsa normal doğuracağım, epidural normal doğumu araştırıyorum. sezeryan olmayı açıkçası hiç istemiyorum. çatır çatır doğururum en fazla 24 saat bi sancı çekerim diyorum :) tam lohusalıkta sezeryan yüzünden oluşan ameliyat ağrılarıyla uğraşmamış olurum hem.

bana doktorum henüz zaman söylemedi ama 20. haftayı doldurmak ayrıntılı ultrason için tercih sebebi. bir çok arkadaşım 21-22de yaptırdı taramayı. aralık başı da bu dönemlere denk geliyor sanırım.

BENDE NASİP OLURSA NORMAL DÜŞÜNÜYORUM İNŞ. AMA İĞNELİ İSTİYORUM KISMETSE BAKALIM YAŞAYIP GÖRCEZ:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…