- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #2.061
maltofer iç canım şekerli çok güzel tadı ben direk yutuyorumSAĞLIK OCAĞINA DAHA GİDEMEDİM HİÇ İĞNEDEN DE COK KORKUYORUMBENİMDE DEMİRİM DÜŞÜKTÜ GYNEFORON DİE İLAÇ VERDİ AMA İÇMİCEM BULANTI KUSMA YAPIYO ONU İÇİNCE COK KÖTÜ OLUYORUM
sadece dışkı da siyahlik oldu o zaten demir haplarının hepsi yapıyor canimYAN ETKİ YAPTI MI HİÇ SANA BU İLAÇTA ÖYLE TATLI AMA SONRASI KÖTÜ
Canim ben cuma günü gidecem ama hiç gidesim yok çok erken değil mi ya niye bu kadar erken yapiyolar beniGünaydın kızlar, bende sağlık ocağına gitmiyorm çoktandır en son ki kan sayımımda b12 düşük çıkmıştı. Şimdi ne durumda bilmiyorum.
Kızlar detaylı ultrason için doktorm aralığın ilk haftası yaptır dedi. Sizler ne zaman yaptırıyorsunuz?
Canim demirine baktır belki senin de benim gibi max seviyeyi geçmiştir demir yukselince oluyor ben o yüzden demir hapı ni biraktimKizlar 3 gundur kalp agrisi oluyor bende özellikle derin nefes alinca acaba gogus hastaliklarina gitsem bise yapabilirlermi
Canım 17-25haftalar arası yapılıyormuş bu olay. Doktorum benden 22-23 Haftada yaptırmamı istedi. Senin erken oluyo sanırım birazCanim ben cuma günü gidecem ama hiç gidesim yok çok erken değil mi ya niye bu kadar erken yapiyolar beni
Canim demirine baktır belki senin de benim gibi max seviyeyi geçmiştir demir yukselince oluyor ben o yüzden demir hapı ni biraktim
Canim çoğu hamilelerde var bu durum . Özellikle en çok bu haftalarda çok normal çünkü hormon değerleri max seviyeye ulaşıyor ama sen için rahat edecekse yine de git.Gogus hastaliklarina gitmeyim mi yani canim
sen böyle deyince gidesim kaçtıCanım 17-25haftalar arası yapılıyormuş bu olay. Doktorum benden 22-23 Haftada yaptırmamı istedi. Senin erken oluyo sanırım biraz
Kuzum senin doktorun ne zaman istediyse o zaman git mutlaka bi bildiği vardır doktorunun kaybın olduğu için de erken istemiş olabilir bilmiyorum ki canmsen böyle deyince gidesim kaçtı
Canim çoğu hamilelerde var bu durum . Özellikle en çok bu haftalarda çok normal çünkü hormon değerleri max seviyeye ulaşıyor ama sen için rahat edecekse yine de git.
İyi yapmışsın cnım için rahat etsin daha iyi olur.. Doktorumda bana fazla girmememi söyledi ayda bir normal fazla girme dedi bebek huzursuz olabilirmişDoktor zaten radyoloji bölümüne aktarıyor ordan randevu tarihini biz seçiyoruz ayrıntılı ultrason için. Ben normalde 2 gün sonraya gün istemiştim onu iptal ettim 27 ekim de gün aldim ya bir de ultrason a girmeyi fazla sevmiyorum aradan biraz zaman geçmesi kaygimi azaltıyor ve daha rahat hissediyorum
aynen onun için faydalı olan her şeye varım ben :) zaten iğneden korkmam, kasılmam da hiç yaptırırken, ne kadar isterlerse yapabilirler :)Faydası çoksa elbet yaptıralim normalde ilacı ve iğneyi hiç sevmeyen ben simdi bebisim için seviyorum
Günaydın kızlar, bende sağlık ocağına gitmiyorm çoktandır en son ki kan sayımımda b12 düşük çıkmıştı. Şimdi ne durumda bilmiyorum.
Kızlar detaylı ultrason için doktorm aralığın ilk haftası yaptır dedi. Sizler ne zaman yaptırıyorsunuz?
BENDE NASİP OLURSA NORMAL DÜŞÜNÜYORUM İNŞ. AMA İĞNELİ İSTİYORUM KISMETSE BAKALIM YAŞAYIP GÖRCEZ:)aynen onun için faydalı olan her şeye varım ben :) zaten iğneden korkmam, kasılmam da hiç yaptırırken, ne kadar isterlerse yapabilirler :)
kızlar bu arada doğumu nasıl düşünüyorsunuz? ben eğer herhangi bir problem olmazsa normal doğuracağım, epidural normal doğumu araştırıyorum. sezeryan olmayı açıkçası hiç istemiyorum. çatır çatır doğururum en fazla 24 saat bi sancı çekerim diyorum :) tam lohusalıkta sezeryan yüzünden oluşan ameliyat ağrılarıyla uğraşmamış olurum hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?