• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Bence gayet iyi almamaya dikkat ederek devam etmek lazım. Ben hiç iki kişilik yemiyorum mesela kendim ne kadar yiyosam o kadar yiyorm bazıları doyuyor ona rağmen yiyor ben öyle yapmıyorm ondan herhalde. Ama iki üç ayda çok fena alacakmışm gbi hissediyorum nedense :)
Ayy senin doktor çok geç söylücekmş kuzum yaa ben patlarım. varmı fotosu nub teorisine göre değerlendirelim

ay o nub teorisine göre biri bana erkek dedi kız olduğunu biliyodum zaten ben :KK49::KK49: teori doğru ama hangi gözlerin baktığı da önemli sanırım :) evet evet gönder de bi ultrasonu bakalım:) Zumrutas Zumrutas

Kızlar bugün saat 2 de doktora gidecem şu vajinal kasintidan mantardan bıktım akintisi falan var. Krem kullandım bir ise yaramadı belki bu sefer fitil yazar başka doktora gidecem dua edin kızlar şu enfeksiyondan kurtulayim bebisime zarar vermesini istemiyorum .
Neyse bu bahaneyle bebisimi de gorucem bakalım ne yapıyor minik kuşum cinsiyetine tam bir şey söyler artık inşallah en son başka doktor erkek gibi demişti dur bakalım bu ne dicek .
DUA EDIN ŞEKERLER

geçer inşallah canım. benim de ara ara azcık kaşıntım oluyo ama sanırım akıntının yoğunluğundan. benim bu sabahtan beri göğsüm sıkışıyor sanki, nefesim yetmiyor gibi. muhtemeln artan kan miktarı yüzünden. işalla bugün cinsiyeti de öğrenir gelirsin tatlım :anne: bekliyoruz güzel haberlerini :):KK46::KK46:

geçer inşallah canım. benim de ara ara azcık kaşıntım oluyo ama sanırım akıntının yoğunluğundan. benim bu sabahtan beri göğsüm sıkışıyor sanki, nefesim yetmiyor gibi. muhtemeln artan kan miktarı yüzünden. işalla bugün cinsiyeti de öğrenir gelirsin tatlım :anne: bekliyoruz güzel haberlerini :):KK46::KK46:
Ben dün öyleydim ya :) Bide 3 köy yumurtası 1 normal yumurtayı kırıp yiyince bişeyler tavan yaptı bende :)
Nubta evet bakan göz bide bebeğin net görünmesi önemli :)

Kızlar bugün vazgeçtim yarın sabah eşimle gidecez bugün izin alamam dedi yarın artık kısmet

Kızlar biraz önce karnıma çok değişik bıçak batması gibi bi batar girdi göbek deliğimde de oldu ard arda ilk defa böyle bi batma oldu çok korktm akıntı yok kırmızı yok çok şükür ama korkuyorum sizde de oluyomu bu tarz? Bütün gün başım ağrıdı sancıdan snra yine ağrı girdi :(

Kızlar biraz önce karnıma çok değişik bıçak batması gibi bi batar girdi göbek deliğimde de oldu ard arda ilk defa böyle bi batma oldu çok korktm akıntı yok kırmızı yok çok şükür ama korkuyorum sizde de oluyomu bu tarz? Bütün gün başım ağrıdı sancıdan snra yine ağrı girdi :KK43:
Canim bu haftalarda kan basıncı çok artıyor baş ağrısı normal çok fazla ayakta kalma agrin olduğunda uzan biraz ben öyle yapiyorum

Kızlar çok kötüyüm benim gastritim var normalde ama iki senedir tutmuyodu şuan çok fena kıvranıyorum kustum braz daha iyi olur gibi oldu ama hala aynı sırtıma vuruyo ağrısı uyuyamıyorum eşimde gececi işe gitti hoş olsa bile ilaç almak istemiyorum off iyi gelen bildiğinz bişey varmı :KK43:

Mantar için fitil ve de krem verdi inşallah ise yarar. Bebisimi de gördüm ama göstermedi cinsiyetini yahu 12. Hafta da gösteren şimdi neden göstermez oğlum diye seviyorum ama çok da emin olmayınca bir şey diyemiyorum. Ya bugün 3 lu test için kan verdim istemeye istemeye. Neyse cuma günü de ayrıntılı ultrason a girecez

Mantar için fitil ve de krem verdi inşallah ise yarar. Bebisimi de gördüm ama göstermedi cinsiyetini yahu 12. Hafta da gösteren şimdi neden göstermez oğlum diye seviyorum ama çok da emin olmayınca bir şey diyemiyorum. Ya bugün 3 lu test için kan verdim istemeye istemeye. Neyse cuma günü de ayrıntılı ultrason a girecez
BENİMKİDE GÖSTERMEMİŞTİ 14. HAFTA DA ÖGRENDİM:) TATLI HEYECANLAR

bu aralar farklı zamanlarda farklı yerlerimin ağrıması söz konusu :) kah kasıklarım, kah böbreklerim, kah başım :) herkes gözümü son 2-3 ayla korkutuyor zaten. ben ne rahatmış hamilelik böyle olursa 5 tane de doğururum ben diyorum, sonlarını bekle diyorlar :) sizde ağrı sızı durumu nasıl?

bu aralar farklı zamanlarda farklı yerlerimin ağrıması söz konusu :) kah kasıklarım, kah böbreklerim, kah başım :) herkes gözümü son 2-3 ayla korkutuyor zaten. ben ne rahatmış hamilelik böyle olursa 5 tane de doğururum ben diyorum, sonlarını bekle diyorlar :) sizde ağrı sızı durumu nasıl?
BENDE HİÇ YOK BAŞ AĞRISI DIŞINDA AMAN KİMSEYİ DİNLEMİYORUM VALLA İLK COCUGUM DİYORUM KEYFİNE BAKIYORUM:)

Bendede durum aynı, belim, başım karnımın yanları boşluklarım resmen genişlediğimi açıldığımı hissediyorum. Hele ki dün gece mide ağrısı. Kıvranarak uyudum, kendimi kusturdum rahatlasın mide diye sonra süt içtim yattım zar zor uyuyakalmışım. Bana salep dokunuyor sanırım her içtiğimde kıvrandırıyo :( ağrılar başladı şimdiden hele dün bütün gün başım ağrıdı.. :(

Back