- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.030
- 63
- 29
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #2.081
En iyisi ayrıntılıyı bekle sen emin olmak için :)Kizlar doktordan geldim bu seferde kiz dedi ama yine emin degil pek göstermiyor bizimki :)
Kızlar bu gece burnum kanadı sağ taraf. Korktum açıkcası benim hiç kanamaz burnum. Sanırım kan başıncından kaynaklı. Sizce?
Hiç yaşamadığım şeyleri yaşamaya başladım. Annelik ve fedakarlık başlangıcı bu olsa gerek :)Korkma canim bazi gebelerde oliyormus diye okumustum hamilelik belirtilerin arasinda yaziyordu ondan olabilir :)
Hiç yaşamadığım şeyleri yaşamaya başladım. Annelik ve fedakarlık başlangıcı bu olsa gerek :)
Kızlar bu gece burnum kanadı sağ taraf. Korktum açıkcası benim hiç kanamaz burnum. Sanırım kan başıncından kaynaklı. Sizce?
Günaydın canlar haklısınız korkmamak lazımmış. Ağrılar bendede başladı özellikle boşluklarıma giriyor. Bu sabahta erkenden uyandım burnum tıkanıyor sürekli ağzımdan nefes alıyorum bu sefer ağzım kuruyor. Vaz geçtim uyandım :)
Kızlar çevrenizle aranız nasıl? Yakınlarınız size özel davranıyolarmı hamile olduğunuz için? Mesela eşleriniz hamilesiniz diye tartışma çıkarcakken vazgeçiyo mu :)
evet ben ilk aylarda çok sinirliydim bağırıp cagiriyordum eşim de altta kalmayıp o da bagiriyodu, sonra agliyordum ise gidiyordu sonra aklı ben de tabi sürekli arıyordu acmiyordum işten geliyordu izin alıp sonra Özür diluyordu o kadar şeye ne gerek var başta alttan alsa hiç bunlar olmayacak . Bu aralar sakinlestim eşim de gayet güzel davraniyorGünaydın canlar haklısınız korkmamak lazımmış. Ağrılar bendede başladı özellikle boşluklarıma giriyor. Bu sabahta erkenden uyandım burnum tıkanıyor sürekli ağzımdan nefes alıyorum bu sefer ağzım kuruyor. Vaz geçtim uyandım :)
Kızlar çevrenizle aranız nasıl? Yakınlarınız size özel davranıyolarmı hamile olduğunuz için? Mesela eşleriniz hamilesiniz diye tartışma çıkarcakken vazgeçiyo mu :)
BENİMDE Bİ ANDA KANADI BENDE ŞAŞIRDIM SAĞ TARAF BENİMDE HİÇ BİLMEM BURNUMUN KANADIGINIKızlar bu gece burnum kanadı sağ taraf. Korktum açıkcası benim hiç kanamaz burnum. Sanırım kan başıncından kaynaklı. Sizce?
BENDE AZ ÖNCE YİNE GİTTİM BELKİ KKIZ DER FARKLI DOKTOR DİE ERKEK DEDİKizlar doktordan geldim bu seferde kiz dedi ama yine emin degil pek göstermiyor bizimki :)
Mueter BİŞEY DİCEM KIZ BENİM KAFAM GİTTİ KARIŞTIRDIM BİZ ŞİMDİ 14+6 MIYIZ BUGUN YOKSA 15+6MIYIZ1HAFTA ÖNDEN GİDİYON DED,LER KAFAM GİTTİ
evet ben ilk aylarda çok sinirliydim bağırıp cagiriyordum eşim de altta kalmayıp o da bagiriyodu, sonra agliyordum ise gidiyordu sonra aklı ben de tabi sürekli arıyordu acmiyordum işten geliyordu izin alıp sonra Özür diluyordu o kadar şeye ne gerek var başta alttan alsa hiç bunlar olmayacak . Bu aralar sakinlestim eşim de gayet güzel davraniyor
BENİM CUMA GÜNÜ HAFTAM DÖNÜYO TMM CANIM SAĞOL:)15+5 deyiz. :) haftasonu 16. haftayı doldurup, 17den gün alacağız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?