- 19 Mayıs 2013
- 908
- 480
- 303
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
- #2.101
SIRA SANA ANNE DEDİĞİNİ GÖRMEN DE :)
Daha doguma cok hergün böyle göriceksem evlendiririm bile torunda severim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SIRA SANA ANNE DEDİĞİNİ GÖRMEN DE :)
Benim de cumartesileri dönüyo :)BENİM CUMA GÜNÜ HAFTAM DÖNÜYO TMM CANIM SAĞOL:)
Kizlar sonunda ekliyebildim bebisimin resmini nub theorisi mi ne demistiniz hadi merakla bekliyorum cevablarinizi :) resimde 12+1
Mueter
Eki Görüntüle 1900707
Canim ben nub teorisini bilmiyorum ama fotograf nasil ekledin bende eklemek istiyorum :)
Tsk ederim canim yukledim bende :) ayni sekilde bende tahmininizi soruyum o zaman :)
Ay kuzum sanki kulaklarini kapamis gibi :)
Canım kararım çok net olmamakla birlikte erkek gibi geldi bana. Bak şimdi anlatıyorum neye göre yorum yapıyoruz. Bebeğin genital bölge kısmına bakıyorsun. Orda bi çizgi oluyo genelde beyaz bi çizgi gibi. Eğer o çizgi yataysa kız, yukarı doğru kalkmş bi şekildeyse erkek oluyor.Kizlar sonunda ekliyebildim bebisimin resmini nub theorisi mi ne demistiniz hadi merakla bekliyorum cevablarinizi :) resimde 12+1
Mueter
Eki Görüntüle 1900707
Kız karnında gaz falan mı vardı çocuk içerdeki seslerden rahatsız olmş kanımca :))Tsk ederim canim yukledim bende :) ayni sekilde bende tahmininizi soruyum o zaman :)
Kız karnında gaz falan mı vardı çocuk içerdeki seslerden rahatsız olmş kanımca :))
Kuzum senin boyutlu olduğu için yorum yapamam bacağıyla kapatmış zaten
Aaa oda olabilir bak :) benim kızım da elleri yüzüne götürdü sonra havaya kaldırdı el sallarmış dua edermiş gibi. Yerm yaa annesinin tombik yanaklısıHahaha yok ya gazimda yoktu :) bence o eller ensede bizimki keyfine bakiyo uzanmis
Canım kararım çok net olmamakla birlikte erkek gibi geldi bana. Bak şimdi anlatıyorum neye göre yorum yapıyoruz. Bebeğin genital bölge kısmına bakıyorsun. Orda bi çizgi oluyo genelde beyaz bi çizgi gibi. Eğer o çizgi yataysa kız, yukarı doğru kalkmş bi şekildeyse erkek oluyor.
Senin yukarı kalkmış gibi geldi ama o bacağın çizgisi mi anlayamadım pek. Eğer bacaksa göstermemiş oluyo bacağı gelmiş ama değilse erkek gibi muhtemelen
Bide kese fasulye şekilde görünürse erkek diyolardı ne kadar doğru bilemicem. Benim kese yuvarlak gibiydi
Aaa oda olabilir bak :) benim kızım da elleri yüzüne götürdü sonra havaya kaldırdı el sallarmış dua edermiş gibi. Yerm yaa annesinin tombik yanaklısı
Karnın çıktı mı hiç cnm? Benim karnım yanlara doğru genişledi bide popom çıktı gibi arkadaya doğru sende varmı öyle bişiAy heycanlandim simdi :) benimde icime erkek doguyor ertrafimdaki herkezde erkek diyor saglik olsunda kiz erkek fark etmez :)
Karnın çıktı mı hiç cnm? Benim karnım yanlara doğru genişledi bide popom çıktı gibi arkadaya doğru sende varmı öyle bişi
Kız benim btnem senin erkek olması yüksek benceKarnim cikti da ama bacaklarda popoda falan hic kilo almadim genisleme yok hatta incelmis gibi seninki erkekmi?
Bakın buda benim tombik kuzum. Bi maşallahınızı alırız tabi
Bakın buda benim tombik kuzum. Bi maşallahınızı alırız tabi