• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Kizlar sonunda ekliyebildim bebisimin resmini nub theorisi mi ne demistiniz hadi merakla bekliyorum cevablarinizi :) resimde 12+1
Mueter Mueter
20161020_223210.jpg

Tsk ederim canim yukledim bende :) ayni sekilde bende tahmininizi soruyum o zaman :)

Eklentiler

• 20161019_153246-1.jpg
    20161019_153246-1.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 28
Kizlar sonunda ekliyebildim bebisimin resmini nub theorisi mi ne demistiniz hadi merakla bekliyorum cevablarinizi :) resimde 12+1
Mueter Mueter
Eki Görüntüle 1900707
Canım kararım çok net olmamakla birlikte erkek gibi geldi bana. Bak şimdi anlatıyorum neye göre yorum yapıyoruz. Bebeğin genital bölge kısmına bakıyorsun. Orda bi çizgi oluyo genelde beyaz bi çizgi gibi. Eğer o çizgi yataysa kız, yukarı doğru kalkmş bi şekildeyse erkek oluyor.
Senin yukarı kalkmış gibi geldi ama o bacağın çizgisi mi anlayamadım pek. Eğer bacaksa göstermemiş oluyo bacağı gelmiş ama değilse erkek gibi muhtemelen
Bide kese fasulye şekilde görünürse erkek diyolardı ne kadar doğru bilemicem. Benim kese yuvarlak gibiydi

Tsk ederim canim yukledim bende :) ayni sekilde bende tahmininizi soruyum o zaman :)
Kız karnında gaz falan mı vardı çocuk içerdeki seslerden rahatsız olmş kanımca :))
Kuzum senin boyutlu olduğu için yorum yapamam bacağıyla kapatmış zaten

Hahaha yok ya gazimda yoktu :) bence o eller ensede bizimki keyfine bakiyo uzanmis
Aaa oda olabilir bak :) benim kızım da elleri yüzüne götürdü sonra havaya kaldırdı el sallarmış dua edermiş gibi. Yerm yaa annesinin tombik yanaklısı

Canım kararım çok net olmamakla birlikte erkek gibi geldi bana. Bak şimdi anlatıyorum neye göre yorum yapıyoruz. Bebeğin genital bölge kısmına bakıyorsun. Orda bi çizgi oluyo genelde beyaz bi çizgi gibi. Eğer o çizgi yataysa kız, yukarı doğru kalkmş bi şekildeyse erkek oluyor.
Senin yukarı kalkmış gibi geldi ama o bacağın çizgisi mi anlayamadım pek. Eğer bacaksa göstermemiş oluyo bacağı gelmiş ama değilse erkek gibi muhtemelen
Bide kese fasulye şekilde görünürse erkek diyolardı ne kadar doğru bilemicem. Benim kese yuvarlak gibiydi

Ay heycanlandim simdi :) benimde icime erkek doguyor ertrafimdaki herkezde erkek diyor saglik olsunda kiz erkek fark etmez :)

Bakın buda benim tombik kuzum. Bi maşallahınızı alırız tabi

( resim için mesaj atın kuzular, gelen geçen herkes bakar şimdi pimpirik oldum :)) )

Son düzenleme:
Ay heycanlandim simdi :) benimde icime erkek doguyor ertrafimdaki herkezde erkek diyor saglik olsunda kiz erkek fark etmez :)
Karnın çıktı mı hiç cnm? Benim karnım yanlara doğru genişledi bide popom çıktı gibi arkadaya doğru sende varmı öyle bişi

Back