• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Bende normal düşünüyorum ama çok büyük bi iddiam yok açıkçası bebeğin durumunu riske atıcak bi şekilde olucaksa sezeryan tercih ederim mesela kafa capı büyükse veya benim çatım darsa riske atmam onun dışında kolay olacaksa tabi normal isterim bende.

Kızlar bu gece burnum kanadı sağ taraf. Korktum açıkcası benim hiç kanamaz burnum. Sanırım kan başıncından kaynaklı. Sizce?

Kızlar bu gece burnum kanadı sağ taraf. Korktum açıkcası benim hiç kanamaz burnum. Sanırım kan başıncından kaynaklı. Sizce?

canım geçmiş olsun, hamilelikte normal, korkmana gerek yok. doktorum ilk gittiğim günden beri "burnun kanayabilir korkma" diyor bana :) benim de dün gece elimi ayağımı ateş bastı, attım yorganı üstümden:)

Günaydın canlar haklısınız korkmamak lazımmış. Ağrılar bendede başladı özellikle boşluklarıma giriyor. Bu sabahta erkenden uyandım burnum tıkanıyor sürekli ağzımdan nefes alıyorum bu sefer ağzım kuruyor. Vaz geçtim uyandım :)
Kızlar çevrenizle aranız nasıl? Yakınlarınız size özel davranıyolarmı hamile olduğunuz için? Mesela eşleriniz hamilesiniz diye tartışma çıkarcakken vazgeçiyo mu :)

Günaydın canlar haklısınız korkmamak lazımmış. Ağrılar bendede başladı özellikle boşluklarıma giriyor. Bu sabahta erkenden uyandım burnum tıkanıyor sürekli ağzımdan nefes alıyorum bu sefer ağzım kuruyor. Vaz geçtim uyandım :)
Kızlar çevrenizle aranız nasıl? Yakınlarınız size özel davranıyolarmı hamile olduğunuz için? Mesela eşleriniz hamilesiniz diye tartışma çıkarcakken vazgeçiyo mu :)

ay o boğaz kuruluğu, burun tıkanıklığı problemi bende de var! çok can sıkıcı! ben daha kimseden özel muamele görmedim bi tek komşularım evlerinde güzel bişi pişerse pasta börek gibi sağolsunlar benimle paylaşıyorlar. biz zaten eşimle pek tartışmayız, ki beraber çalışıyoruz. annemle babam eskişehirdeler ben ankarada, yanımda olsalar prenses yaparlardı beni orası kesin :) kayınvalidem hala nasıl trip atarımın peşinde. :D

evet ben ilk aylarda çok sinirliydim bağırıp cagiriyordum eşim de altta kalmayıp o da bagiriyodu, sonra agliyordum ise gidiyordu sonra aklı ben de tabi sürekli arıyordu acmiyordum işten geliyordu izin alıp sonra Özür diluyordu o kadar şeye ne gerek var başta alttan alsa hiç bunlar olmayacak . Bu aralar sakinlestim eşim de gayet güzel davraniyor

Mueter Mueter BİŞEY DİCEM KIZ BENİM KAFAM GİTTİ KARIŞTIRDIM BİZ ŞİMDİ 14+6 MIYIZ BUGUN YOKSA 15+6MIYIZ1HAFTA ÖNDEN GİDİYON DED,LER KAFAM GİTTİ

evet ben ilk aylarda çok sinirliydim bağırıp cagiriyordum eşim de altta kalmayıp o da bagiriyodu, sonra agliyordum ise gidiyordu sonra aklı ben de tabi sürekli arıyordu acmiyordum işten geliyordu izin alıp sonra Özür diluyordu o kadar şeye ne gerek var başta alttan alsa hiç bunlar olmayacak . Bu aralar sakinlestim eşim de gayet güzel davraniyor

ayyyy ben de çok gergindim bi de kanama falan oldu ya, ölüyodum stresten. şimdi hemen her şeye ağlıyorum :) o yüzden eşim hiçççççç ilişmiyo bana :)

Kizlar dün bi rüya gördüm sözde simdiden dogum yapmisim ama bebisim iyi bi an bakiyorum bebek 3 aylik olmus yerde emekliyor anneme bakip diyorum ki anne bu simdiden emekliyorsa ohoo yakinda yürür diye bi bakdim ayaga kalkdi kosdu ben sok oldum ama kiz mi erkekmi ayirt edemedim bugünde rüyada doktora gittim ultrason resmi verdi cok tatli bi oglan gözleri yesil yanaklari tombul anlatamam cok tatliydi
Tamam kafayi yiyiorum artik herhalde hergün degisik degisik rüyalar göriyorum :) acaba bebisim erkekmi böyle rüyama girmisse :)

Back