Bilmiyorum ki anlamıyorum hiç hep böyle dengesiz22 martta mı olmuş yumurtlaman , t çizgisi c kadar koyu değil ama en net orada çıkmış sanırım o gün gördün yumurtlamayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki anlamıyorum hiç hep böyle dengesiz22 martta mı olmuş yumurtlaman , t çizgisi c kadar koyu değil ama en net orada çıkmış sanırım o gün gördün yumurtlamayı
Oyle yapmaya çalışyorum canm. hadi insallah yaa aynimyz valla benm duzenli bir bat yok canm pco olduğu icin ilac ile adet olurum bu ay doktor bir hap verdi bakalm o hap bittkten 1 hafta sonra en gec adet olursun dedi oda tahminen 6sina denk geliyir bu ayda 6 snda olmustum bakalm artk neler olcak smdilik bat 6 diyeblrzdegerlendire bildigin kadar degerlendir canim bende bugün belki bide yarin degerlendirirm galiba ayni gidiyoruz seninle senkn bat nezamandi
Degerlendrdm canm insallah bakalm nasip artk bende oyle tahmin ediyorumBugünü de değerlendir canım çatlamaya başlar bugünden sonra bence
Dün yumurtlamam vardı,Bugünü de değerlendir canım çatlamaya başlar bugünden sonra bence
En alttaki yeni galiba, T daha koyu duruyor bugün pik yapmış sanırım değerlendirin mutlakaBende deniyorum deli gibi 12.gun biraz netti bugünde tekrar koyulaştı 17.gun
İyi geceler canım dün yazışmıştık burada benim testim bugün iyice açılmış yaa baksana biDegerlendrdm canm insallah bakalm nasip artk bende oyle tahmin ediyorum
İyi geceler canım dün yazışmıştık burada benim testim bugün iyice açılmış yaa baksana bi
Canim valla pskoloji gitti bugünden sonra 14.gun mu adet olmam gerek kesin acebaEn alttaki yeni galiba, T daha koyu duruyor bugün pik yapmış sanırım değerlendirin mutlaka
Teşekkür ederim canım dün değerlendirdik bugün de değerlendireceğiz hadi bakalımIyi geceler canm evet cnku dun yumurtlama olmus umarm degerlendrmissndr. Bugun catlama olmus canm muhakkak degerlendr yarin test yapmaya devam et yine bana atablrsn testini canm hadi hayirlisi insallah tekrar koyulasablr canm o yuzden bi kac gun daha test yapmaya devam et elinde varsa ama yarin degerlendr ve dunu yunurtlama olarak notlarina tarih at 14 gun sonra gebelik testi yap insallah nasip olur
Rica ederm nedmk canm DualarmdasnTeşekkür ederim canım dün değerlendirdik bugün de değerlendireceğiz hadi bakalım
Ayy teşekkürler sen de benim dualarımdasin. Bu arada yumurtlama akı şeklinde akıntıyı da gördüm bugün o da umutlandırdı beni birazRica ederm nedmk canm Dualarmdasn
bende de gidik o psikolojiCanim valla pskoloji gitti bugünden sonra 14.gun mu adet olmam gerek kesin aceba
Canım altlarda atmıştım ama kimse yorum yapmadı bi siz bakın rica etsem,Iyi geceler canm evet cnku dun yumurtlama olmus umarm degerlendrmissndr. Bugun catlama olmus canm muhakkak degerlendr yarin test yapmaya devam et yine bana atablrsn testini canm hadi hayirlisi insallah tekrar koyulasablr canm o yuzden bi kac gun daha test yapmaya devam et elinde varsa ama yarin degerlendr ve dunu yunurtlama olarak notlarina tarih at 14 gun sonra gebelik testi yap insallah nasip olur
anladim canim hadi hayirlisi nezamndan beri deniyirsunuz canimOyle yapmaya çalışyorum canm. hadi insallah yaa aynimyz valla benm duzenli bir bat yok canm pco olduğu icin ilac ile adet olurum bu ay doktor bir hap verdi bakalm o hap bittkten 1 hafta sonra en gec adet olursun dedi oda tahminen 6sina denk geliyir bu ayda 6 snda olmustum bakalm artk neler olcak smdilik bat 6 diyeblrz
Ayy teşekkürler sen de benim dualarımdasin. Bu arada yumurtlama akı şeklinde akıntıyı da gördüm bugün o da umutlandırdı beni biraz
Bu T çizgisi de köyü ama dün bundan daha koyu ise çatlamış yavaş yavaş siliniyor demek ki yarın bir daha test yap mutlaka. Zaten değerlendirmişsin de hadi inşallah olurCanım altlarda atmıştım ama kimse yorum yapmadı bi siz bakın rica etsem,
Dün yumurtlamam pikti, bugün öğlen yaptığımdada pik gözüküyordu, bunu da 2 saat önce yaptım hala Yumurtlama varmı sizce değerlendirdim bende hemen
Kusura bakma canm atlamışım demekki ya. Tamamen silik diyemem ama catlamaya baslyor olablr canm sen yinede degerlendrdysen superyarinda yap bi bakalm insallah yineCanım altlarda atmıştım ama kimse yorum yapmadı bi siz bakın rica etsem,
Dün yumurtlamam pikti, bugün öğlen yaptığımdada pik gözüküyordu, bunu da 2 saat önce yaptım hala Yumurtlama varmı sizce değerlendirdim bende hemen
2.5 yildr canm pco var bendeanladim canim hadi hayirlisi nezamndan beri deniyirsunuz canim
ne kusuru canımKusura bakma canm atlamışım demekki ya. Tamamen silik diyemem ama catlamaya baslyor olablr canm sen yinede degerlendrdysen superyarinda yap bi bakalm insallah yine