Erken gebelik testime bakar mısınız?

Benim de bugun erken test cizgi hemen cikti kaset testte cikamdi kime guvenecegim sasirdim

Eklentiler

• 20241102_203413.jpg
    20241102_203413.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 52
  • 20241102_203029.jpg
    20241102_203029.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 43
  • 20241102_184814.jpg
    20241102_184814.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 41
Kasette benim de çıkmadı merak etmeyin, hatta bu gün yaptım ama dr var dedi. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin yaz anneleri olucaz inşallah
Ay umutlandim simdi alsinda bundan onceki kasette cikti aksamkinde cikmadi artimede de guvenilir degil diyorlar bir daha alip gelicem az sonra

Ay umutlandim simdi alsinda bundan onceki kasette cikti aksamkinde cikmadi artimede de guvenilir degil diyorlar bir daha alip gelicem az sonra
30unda 31inde ve bu gün yaptığım testler sırası ile ama kasette çıkmadı normalde bu gün regl olmam gerekiyordu

Eklentiler

• IMG_5755.jpeg
    IMG_5755.jpeg
    153,1 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_5740.jpeg
    IMG_5740.jpeg
    72,6 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_5735.jpeg
    IMG_5735.jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba kızlar, erken gebelik testi yaptım predictor, şöyle aşırı silik bir çizgi var. Reglme 2 gün var bütün regl belirtilerini yaşıyorum. Yine de bir umut olabilir mi diyorum.. daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?
Ayrıca bu ay hep ovülasyon testi ile kontrol ettim hiç pick yapmadı ama ikinci çizgiyi gördüm ovülasyon testinde lütfen gebelik testime bir yorum yapar mısınız ?
Var gibi, ilk hamile kaldığımda benimde testlerim böyle silik silik çıkıyordu

Ama sanirim yok.benim.az once ilk defa softech marka yaptim cizgu yok sadece cizgi yerinde golge var erken test yaptim hangi marka guvenilir artik bekleyip gorecegiz

Ama sanirim yok.benim.az once ilk defa softech marka yaptim cizgu yok sadece cizgi yerinde golge var erken test yaptim hangi marka guvenilir artik bekleyip gorecegiz
Ben sabah ilk idrarı ile yapıp 5 dakika kadar bekledim, gölge gibi çizgiyi çıktı fotoğraftan da anlayabilirsiniz zaten hatta bi eczacı negatif dedi. Ama bence çizgi vardı varla yok arası birşey. Ertesi gün ovülasyon testinden çıkan eşantiyon şerit gebelik teste ilk idrarla denedim onda da inceden bi çizgi gördüm early predictorda da yine yok denecek kadar silik bir çizgi olunca kan vermeye gittim kanda pozitif çıktı, dr düzenli bakalım artış olacak mı dedi ama dr negatif biraz o yüzden ben kendi drumun senelik izinden gelmesini bekleyeceğim tekrar gitmek için. Dün de normal regl tarihimdi, bu gün yine early predictor ve kaset test yaptım ama bu sefer ilk idrar değildi uyanalı 3 saat falan olmuştu earlypredictor çift çizgi kaset test çıkmadı. Tavsiyem yaptığınız testin kullanım talimatını birebir uygulayın, sabah ilk idrar önemli bir detay bu konuda isterseniz yarın yükleyin beraber bakalım ❤️

Ben sabah ilk idrarı ile yapıp 5 dakika kadar bekledim, gölge gibi çizgiyi çıktı fotoğraftan da anlayabilirsiniz zaten hatta bi eczacı negatif dedi. Ama bence çizgi vardı varla yok arası birşey. Ertesi gün ovülasyon testinden çıkan eşantiyon şerit gebelik teste ilk idrarla denedim onda da inceden bi çizgi gördüm early predictorda da yine yok denecek kadar silik bir çizgi olunca kan vermeye gittim kanda pozitif çıktı, dr düzenli bakalım artış olacak mı dedi ama dr negatif biraz o yüzden ben kendi drumun senelik izinden gelmesini bekleyeceğim tekrar gitmek için. Dün de normal regl tarihimdi, bu gün yine early predictor ve kaset test yaptım ama bu sefer ilk idrar değildi uyanalı 3 saat falan olmuştu earlypredictor çift çizgi kaset test çıkmadı. Tavsiyem yaptığınız testin kullanım talimatını birebir uygulayın, sabah ilk idrar önemli bir detay bu konuda isterseniz yarın yükleyin beraber bakalım ❤️
Yarin da yapacagim ama ancak aksam yapabilirim is cikisi yarin 6 gun kalmis olacak ama dun artimed baya umutalndirdi bugun ku test umudumu kirdi sizin deger kac cikti

Ben 11 gun kala da göğsüm cik.agriyor diye de yapmıştım onda da sanki görmüştüm boyleydi

Eklentiler

• 20241030_165103.jpg
    20241030_165103.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 34
Yarin da yapacagim ama ancak aksam yapabilirim is cikisi yarin 6 gun kalmis olacak ama dun artimed baya umutalndirdi bugun ku test umudumu kirdi sizin deger kac cikti
Bence akşam yapmayın sabah ilk idrar olması önemli, benim dr gerçekten çok negatif kimyasal olmadığına emin olalım çok sevinmeyin hemen kese daha oluşmadı vs dedi, bir değer de söylemedi, tekrar gelin bakalım dedi bi daha ona gitmem açıkçası. Sabah ilk idrarla çizgim koyulaşıyor mu diye takip ediyorum aynı marka test kullanıyorum kendi dr um dönünce izinden ona gideceğim

Sali sabahi yapayim o zaman az once yaptığım teste baktim 1saati gecti hic cizgi yok attim bende

Sali sabahi yapayim o zaman az once yaptığım teste baktim 1saati gecti hic cizgi yok attim bende
Yaptınız mı test bu armed olandan ve kaset yaptım bu gün de armed iyi değil bence çizgi çok silik ki diğer testlerde artık benim baya belirgin çıkıyor

Eklentiler

• IMG_5779.jpeg
    IMG_5779.jpeg
    56,5 KB · Görüntüleme: 21
Yok bnde galiba umudum yok artik kaset yaptim isten gelince cikmadi 6 gun bugun

Eklentiler

• 20241104_192127.jpg
    20241104_192127.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 7
  • 20241104_191803.jpg
    20241104_191803.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 9