Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba siz ovulasyon testi ilemi takip ediyorsunuz ben dun test yaptim golge gibi gordum ama cok umursamadim adetde olmadım henüz testin kirmizi halinimi silik gununumu baz alicam adet gunumu hesaplamak icin anlamadim ? Uygulamaya gore dun gözüküyor du adet günümTamam canım haber et inşallah hamişsindir
Amin inşallah canım ben birlikte olurken acaba bebek olacak mi düşünmekten zevk bile almıyorum bunu yazdığım icin de özür dilerimBende öyle düşünüyorum fazla düşünüyoruz herhalde stres yaptıkca tuttu mu tutmadı mı diye yiyip bitirdikçe kendimizi olmuyor sanırım. Bu bekleyiş hayırla sonuçlanıcaktır eminim ikimiz ve bunu isteyen her anne için iyi şeyler olsun
Hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzBende sıralara dahil olayım. Sat 14 kasım, bat 14 aralık. Bu ay ilk defa ovulasyon testlerini deneyeceğim.
Canim ben ovulasyon testi hic yapmadım bununla ilgili hiç bilgim yokMerhaba siz ovulasyon testi ilemi takip ediyorsunuz ben dun test yaptim golge gibi gordum ama cok umursamadim adetde olmadım henüz testin kirmizi halinimi silik gununumu baz alicam adet gunumu hesaplamak icin anlamadim ? Uygulamaya gore dun gözüküyor du adet günüm
Anladim teşekkür ederimCanim ben ovulasyon testi hic yapmadım bununla ilgili hiç bilgim yok
Çatlamadan sonra Kii 14.gün adet yarıMerhaba siz ovulasyon testi ilemi takip ediyorsunuz ben dun test yaptim golge gibi gordum ama cok umursamadim adetde olmadım henüz testin kirmizi halinimi silik gununumu baz alicam adet gunumu hesaplamak icin anlamadim ? Uygulamaya gore dun gözüküyor du adet günüm
O zaman 15 gun oldu silik çizgi olan günüde sayarsak yarin 16 . Gunum hayırlısı inşallahÇatlamadan sonra Kii 14.gün adet yarı
teste bozuk sanırım başka test varmıMerhabalar Uzun zamandır takip ediyorum bende yumurta rezervi az ama olmazda demedi doktor adet 8 gün kala test yaptım 1 saat sonra bu şekilde çıktı vardırdır sizce
Yok malesef öylesine yapmıştım ilaç kulıcaktım adetime 8 gün kala yaptım şuan 6 gün varB
teste bozuk sanırım başka test varmı
Yumurtlama takibi yaptınız mi bazen geç yumurtlama olabiliyorKizlar size birsey sormak istiyorum. Bu ayin 7 sinde iliski oldu (yumurtlama disinda) sat 18 ekim bat 14 kasim sizce yumurtlama zamani disinda hamile kalmak mumkun mu? Cunku bugun adet gunum ve gelmedi bende suphelendim testlerde cikmiyor 7 sinde olan iliskiden kaldiysam 7 gun gecmis daha. Bu arada adetlerim duzenli döngüm 27 ve hormonlarim tsh im herseyim normal daha yeni bakildi sorun yasayan bi insanda degilim şükür bu konularda. Hic gecikmezdim de bilgisi olan varsa yazarsa cok mutlu olurum☺
Bu ay yapmadim cunku yapinca cok stres yapiyorum gerci boylede yaptim ama yumurtlama takibinde gorev olarak yapiyomus psikolojisine giriyorum. Ama yukurtlama tarihimin 1 hafta sonrasina denk geliyor hic dikkat etmedim belki dediginiz gibi de olabilir ama hic adet belirtim yok bugun gunumdu gecince daha cok suphelendimYumurtlama takibi yaptınız mi bazen geç yumurtlama olabiliyor
Test alın deneyin belki olur kadın hormonlarını hersey etkiliyor ne yazikki oyuzden her sey olabilir keske takip etseydiniz duzenli adet var ise ordan da az cok tahhmin edebilirsiniz yinede test alin benceBu ay yapmadim cunku yapinca cok stres yapiyorum gerci boylede yaptim ama yumurtlama takibinde gorev olarak yapiyomus psikolojisine giriyorum. Ama yukurtlama tarihimin 1 hafta sonrasina denk geliyor hic dikkat etmedim belki dediginiz gibi de olabilir ama hic adet belirtim yok bugun gunumdu gecince daha cok suphelendim
Test alın deneyin belki olur kadın hormonlarını hersey etkiliyor ne yazikki oyuzden her sey olabilir keske takip etseydiniz duzenli adet var ise ordan da az cok tahhmin edebilirsiniz yinede test alin bence
Yapmadim akisina biraktim bu ay ama pismanda oldumYumurtlama takibi yaptınız mi bazen geç yumurtlama olabiliyor
Bunu goremeyenler var bence iki gun sonra tekrar yap sabah ilk idrarla olabilir çünkü benimde boleydi resimde gozukmuyodu hamileydim o ay gerci gec öğrendim düşük oldu sonuc ama belkide var yani her ihtimali dusun varsada cok yenidir istiyosan inşallah vardirEki Görüntüle 3503754 Eki Görüntüle 3503755 adetlerim asiri duzenli test yaptigimda böyle kıl gibi bisey cikti ince gozle bile zor gorunuyo negatif olarak bakiyorum
Cok istiyorum insallah vardir dediginiz gibi 2 gun sonra tekrarliyim adetim gelmezseBunu goremeyenler var bence iki gun sonra tekrar yap sabah ilk idrarla olabilir çünkü benimde boleydi resimde gozukmuyodu hamileydim o ay gerci gec öğrendim düşük oldu sonuc ama belkide var yani her ihtimali dusun varsada cok yenidir istiyosan inşallah vardir
Bende ayni bekliorum iste dayanabilirsem cumartesi tekrar edicem senin daha belirginki efektle gözüküyor benim o kadar bile degilCok istiyorum insallah vardir dediginiz gibi 2 gun sonra tekrarliyim adetim gelmezse