Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar bu ay gebelik düşünen kasim ayi gebelik planlayalar buraya hadi gelin konuşalım
Merhaba siz ovulasyon testi ilemi takip ediyorsunuz ben dun test yaptim golge gibi gordum ama cok umursamadim adetde olmadım henüz testin kirmizi halinimi silik gununumu baz alicam adet gunumu hesaplamak icin anlamadim ? Uygulamaya gore dun gözüküyor du adet günüm
Bende öyle düşünüyorum fazla düşünüyoruz herhalde stres yaptıkca tuttu mu tutmadı mı diye yiyip bitirdikçe kendimizi olmuyor sanırım. Bu bekleyiş hayırla sonuçlanıcaktır eminim ikimiz ve bunu isteyen her anne için iyi şeyler olsun
Merhaba siz ovulasyon testi ilemi takip ediyorsunuz ben dun test yaptim golge gibi gordum ama cok umursamadim adetde olmadım henüz testin kirmizi halinimi silik gununumu baz alicam adet gunumu hesaplamak icin anlamadim ? Uygulamaya gore dun gözüküyor du adet günüm
Merhabalar Uzun zamandır takip ediyorum bende yumurta rezervi az ama olmazda demedi doktor adet 8 gün kala test yaptım 1 saat sonra bu şekilde çıktı vardırdır sizce