Allah razi olsun canim inşallahHm hayırlısı olsun inşallah hamilesindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun canim inşallahHm hayırlısı olsun inşallah hamilesindir
Amin inşallah canımSelam kızlar brnim de sat: 24 Ekim, bat 21 Kasım. 7 aydır deniyoruz, doktor bir problem yok diyor. Bu ay nedense içimden bir ses hamile kalacağımı söylüyor ama hiç bir belirtim yok. Bakalım kızlar, Rabbim isteyen herkesi tez zamanda annelikle ödüllendirsin inşallah
Evet canım Fransa'daymBurası Türkiye degil malesef
Evet canım Fransa'daym
Test yaptınız mıBenimde şuan öyle bel ve kasık sancıları oluyor sürekli
Ay şimdi geldim hastaneden yeni bir doktora gittim direkt ultrason çekti kese gözüktü 5+4 dedi hiç kan falan istemedi direkt folik asit verdi 3 hafta sonra tekrar gel dediCanım bizede haberdar et
Ooooooo tebrik ederim benim de 5+6 hayırlı olsun güzelim sağlıkla kucağına alAy şimdi geldim hastaneden yeni bir doktora gittim direkt ultrason çekti kese gözüktü 5+4 dedi hiç kan falan istemedi direkt folik asit verdi 3 hafta sonra tekrar gel dedi
2 aydan önce bakmıyor buradaki doktorlar dua et benim bebegim de de sorun cıkmasınAy şimdi geldim hastaneden yeni bir doktora gittim direkt ultrason çekti kese gözüktü 5+4 dedi hiç kan falan istemedi direkt folik asit verdi 3 hafta sonra tekrar gel dedi
Bizde 5 aydır deniyoruz bu 5. Ayımız normalde bugün adet olmam lazım ama gelmedi henüz 8 Kasım'da doktoruma gittim hcg 2.35 çıktı eğer adet gecikmen olursa tekrar kan test yaptır dedi ama emin değilimKızlar hayırlı sabahlar benim sat 17 ekim bat 16-17 kasım 2-3 kasım pik gördüm gynoseed jel ile değerlendirdik kasıgımda hafif sızlamalar var bacaklarımdada aynu sekil sizde erken hamilelik belirtileri nelerdi
Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize inşallah en kısa sürede kalp atışlarını da duyarız2 aydan önce bakmıyor buradaki doktorlar dua et benim bebegim de de sorun cıkmasın
Yaa çok sevindim hayırlı olsun canımAy şimdi geldim hastaneden yeni bir doktora gittim direkt ultrason çekti kese gözüktü 5+4 dedi hiç kan falan istemedi direkt folik asit verdi 3 hafta sonra tekrar gel dedi
Çok ara vermemiş mi kontrol içinAy şimdi geldim hastaneden yeni bir doktora gittim direkt ultrason çekti kese gözüktü 5+4 dedi hiç kan falan istemedi direkt folik asit verdi 3 hafta sonra tekrar gel dedi
Amin inşallah sorun çıkmazsa eger temmuzun 8-9 gibi kucağımıza alıyoruzAllahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize inşallah en kısa sürede kalp atışlarını da duyarız
Düzenli ise adetiniz bence yarın adet olmazsanız kan verinBizde 5 aydır deniyoruz bu 5. Ayımız normalde bugün adet olmam lazım ama gelmedi henüz 8 Kasım'da doktoruma gittim hcg 2.35 çıktı eğer adet gecikmen olursa tekrar kan test yaptır dedi ama emin değilim
Düzenli adetim bakalm inşallah vardırDüzenli ise adetiniz bence yarın adet olmazsanız kan verin
Gozun aydın canim sağlıkla gelsin bebeğin sana dedim kanama yoksa endişe edebileceğiniz birsey yok yokmus çok şükürAy şimdi geldim hastaneden yeni bir doktora gittim direkt ultrason çekti kese gözüktü 5+4 dedi hiç kan falan istemedi direkt folik asit verdi 3 hafta sonra tekrar gel dedi
Benim eşim o kadar takmıyor bu konuyu zaten evleneli 1 buçuk sene oldu 1 senedir falan korunmasız ilişki yaşıyoruz tabi bu sürede hiç gebelik olmadı bende de pco varmış 4-5 ay falan önce öğrenmiştim doktor da hormanlara falan bakmıştı herhangi bir sıkıntı yoktu bir tedavi önermedi ben sormuştum bu durum engel olur mu gebeliğe falan diye oda biraz zamana bırakın sonrasında hani tedavi gerekirse yaparız demişti folik asit vermişti sadece onuda 3 ay kullandım eşimde hani 2 3 seneye kadar yolu var doğal bir şekilde olursa olamazsa zaten tedavi aşamasına geçeceğimizi de söyledi sürekli bu konuda da beni rahatlatıyor olması gerektiği zaman olacağına inanıyor ama ben biraz çok kafayi taktım yani düşünmeden duramıyorum eşime de çok yansıtmak istemiyorum tabi ama artık bende galiba akışına bırakmam gerekiyorAl benden de o kadar asla gebelik düşünmüyorum artık eşimde baya hayal kırıklığı yaşadı
Bilmiyorum ki daha çok küçük dediÇok ara vermemiş mi kontrol için
Evet doktorda 10-11 gibi dedi inşallah yaAmin inşallah sorun çıkmazsa eger temmuzun 8-9 gibi kucağımıza alıyoruz