Erken gebelik testime bakar mısınız?

Kızlar 2-3 kasım yumurtlama günümdü gynoseed jel ile değerlendirdik esimde varikoselden ameliyat oldu 3 ay önce bugun 4 kasım çatlamış yumurtam kasık ağrısı var biraz sızlıyor bacaklarımda neden olabilir sizce siz çatlama günü ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz

Kızlar 2-3 kasım yumurtlama günümdü gynoseed jel ile değerlendirdik esimde varikoselden ameliyat oldu 3 ay önce bugun 4 kasım çatlamış yumurtam kasık ağrısı var biraz sızlıyor bacaklarımda neden olabilir sizce siz çatlama günü ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz
Ben kasıklarımda minik kramplar hissetmiştim ilk öyle acaba mı dedim? İki hafta sonra testte çıktı

Yarin tek boş günüm kan vermeye gidecegim saglik ocagina bu yaptigim bebe timedi aslinda erken test alacktim gecen yapıp pozitif çıkaran artimed vardi eczane de ben de kaset aldim

Yaptınız mı test bu armed olandan ve kaset yaptım bu gün de armed iyi değil bence çizgi çok silik ki diğer testlerde artık benim baya belirgin çıkıyor
Yaa bende kaç gündür takip ediyordum güzel gidiyordu bugün artımed yaptım ve diğerlerinden daha silik çıktı çok üzüldüm acaba düşüşe mi geçti diye. Sizde de mi aynı şey oldu acaba?

X