31 yazan 8.gun ben de emin olamadım ama degerlendirim nolur nolmaz diye=)
Herkese merhaba yumurtlama varmı sizce ?
8. Günüydü reglin22 mart regli nin kacinci günüydü
Bugünde koyu renk çıktı ikinci çizgi 18. Günü22 mart regli nin kacinci günüydü
8. Günüydü reglin
TeşekkürlerSanki bugün yarın olacak gibi sen yine testlerini tekrarla ama boş da gecme bu günleri her gün olmasına gerek yok bi dolu bi boş gecsende olur hergun ilişki onermiyorlar zaten sperm kalitesi düşüyor diye
Aynen değerlendirdimKoyulaşmaya başlamış bence sizde değerlendirmeye başlayın yakın zamanda çatlar ozaman kadar günleri kaçırmamakta fayda var
Uygulama herkeste doğru olmuyor. Ovulasyon testi yap benceEvet cok uzuldum aslinda ilk denemem ama biraz biseyi taktim mi takiyorum , bide uygulamada beni sasirtiyo galiba , yumurtlama donemi tutmuyo belkide , bnde uzulup duruyorum , ama bu ayi es gecicem adetim gecikirse ancak o zaman yaparim cok ypraniyorum boyle
Benim de bugün seninki ile aynı koyulukta. Akıntı var meme uçları hashas.. Bakalım sonuç ne olacakHerkese merhaba yumurtlama varmı sizce ?
Trendyol'da laboquick marka 20 adet ovulasyon testi+ 6 tane gebelik testi 50 TL canım. Ben 2 aydır alıyorum memnunum.Teşekkür ederim canım bakıcam buna. İlk defa yapacağım çok bilgisizim zamanla öğreneceğim inşallah. Sizleri takip ediyorum
Çok sağol canım muhtemelen trendyoldan alırımTrendyol'da laboquick marka 20 adet ovulasyon testi+ 6 tane gebelik testi 50 TL canım. Ben 2 aydır alıyorum memnunum.
Bende ordan aldım gayet iyiTrendyol'da laboquick marka 20 adet ovulasyon testi+ 6 tane gebelik testi 50 TL canım. Ben 2 aydır alıyorum memnunum.
Bence de çok silik bi çizgi var. Bata kaç gün var?Elimdeyken görebildiğim ikinci çizgi var ama emin olamadım görebilen varmı acaba
Bata 10 gun var canm ama adetten hemen sonra yumurtlama olmuştu üstünden 13 gün geçti yaptım ama emin olamadım var gibi görüyorum ama kuruma çizgisi felan olabiliyomuş ama saatler sonra çıkmadi 10 dakikada felan çıktı benimde kafam karıştı açıkçasıBence de çok silik bi çizgi var. Bata kaç gün var?
Burdan da bana var gibi geldi ama dediğin gibi kuruma çizgisi de olabilir. Bence iki gün sonra tekrarla onda da çizgi çıkarsa kan verirsin. O iki gün geçmek bilmez şimdiBata 10 gun var canm ama adetten hemen sonra yumurtlama olmuştu üstünden 13 gün geçti yaptım ama emin olamadım var gibi görüyorum ama kuruma çizgisi felan olabiliyomuş ama saatler sonra çıkmadi 10 dakikada felan çıktı benimde kafam karıştı açıkçası
Evet çok merak ediyorum kendimide çok kaptirmiyorumBurdan da bana var gibi geldi ama dediğin gibi kuruma çizgisi de olabilir. Bence iki gün sonra tekrarla onda da çizgi çıkarsa kan verirsin. O iki gün geçmek bilmez şimdi
şimdi