İnşallah öyledir
oncomed diye bir marka o yüzden bilemedim
oncomed diye bir marka o yüzden bilemedim
Testin güvenilir olup olduğunu bilemem gördüğüm kadarıyla pozitif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testin güvenilir olup olduğunu bilemem gördüğüm kadarıyla pozitif
Pozitif görünüyor inşallah gebesinizdirEki Görüntüle 3501597 Ya ben dayanamadım normalde yarın eczaneden alıp deneyecektim ama hemen yanımızda markette de vardı aldım
denedim sizce güvenilir mi
İnşallah sabahtandir göğüslerim acıyor dayanamadım test yaptım ama adet belirtileride başlıyor gibi yarın tekrar yapacağım bakalımPozitif görünüyor inşallah gebesinizdir
5 haftalık gebeyim hala kasıklarm adet olacakmışım gibi agrıyor bebek yerini hazırladıgını icin bu sancılar dediler o yüzden insallah gebesinizdir Baska test varsa Baska marka tekrarlayın ben öyle ögrendmİnşallah sabahtandir göğüslerim acıyor dayanamadım test yaptım ama adet belirtileride başlıyor gibi yarın tekrar yapacağım bakalım
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizii5 haftalık gebeyim hala kasıklarm adet olacakmışım gibi agrıyor bebek yerini hazırladıgını icin bu sancılar dediler o yüzden insallah gebesinizdir Baska test varsa Baska marka tekrarlayın ben öyle ögrendm
Allah razı olsun çok çok sağolun darısı size ve isteyen tüm anne adaylarına sonucu buraya yazın olurmuSağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizii
Yarın başka bir marka ile deneyeceğim bakalım inşallah yine aynı sonucu alırım
AminnAllah razı olsun çok çok sağolun darısı size ve isteyen tüm anne adaylarına sonucu buraya yazın olurmu
Regli kaç gün geçtiAminn
Tabi ki
Regli kaç gün geçti
Benimde ayni canim test cok silik cikti salı günü tekrarlicmGecikmedi tahmini 3 gün falan var adete
Bende yarın bi başka testle tekrarlicam adet belirtileri de başladı gibi sanbahtandir ama bakalım inşallah testler yaniltmazlarBenimde ayni canim test cok silik cikti salı günü tekrarlicm
negatif olsa tamam ama siz neden 2 gün bekliyorsunuz biz öldük meraktanBenimde ayni canim test cok silik cikti salı günü tekrarlicm
Vallahi bende meraktan öldüm hayalet cizgi ciktigi icin 2 gun bekleyeyim dedimnegatif olsa tamam ama siz neden 2 gün bekliyorsunuz biz öldük meraktan
Elimde şuan test yok benim o yüzden beklemek zorundayım yarını yoksa dayanamazdımnegatif olsa tamam ama siz neden 2 gün bekliyorsunuz biz öldük meraktan
Tamam sabah yapayim foto atarim belki biraz daha belirgin çıkarnegatif olsa tamam ama siz neden 2 gün bekliyorsunuz biz öldük meraktan
Erken gebelik mi elinizdeki testTamam sabah yapayim foto atarim belki biraz daha belirgin çıkar
Bir tane erken gebelik testi var diğerleri kaset testErken gebelik mi elinizdeki test
Yarın ola hayrolaBir tane erken gebelik testi var diğerleri kaset test
bence şu an yapın ya varda zaten gene silikte olsa çizgi çıkacak hadi merakla bekliyorum siziBir tane erken gebelik testi var diğerleri kaset test
Bende sizin gibi düşünüyorum gebelik varsa ilk idrar öğlen akşam yokki ben 2 testimide öğlen yapmıştımbence şu an yapın ya varda zaten gene silikte olsa çizgi çıkacak hadi merakla bekliyorum sizi