- 21 Ekim 2024
- 223
- 89
Ne zamandır gebelik istıyordunVar canim test bir sürü var elimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zamandır gebelik istıyordunVar canim test bir sürü var elimde
Bence bir tane daha yapVar canim test bir sürü var elimde
Amiiinnnn herkes için çok dua edeceğim inşallah hepimizinki sağlıkla gelsin, Allah isteyen herkese versinÇok şanslısınız dua edelim isteyen tüm anne adaylarına zor bir imtihan senelerce hamile kalamayanlar var çünkü
Oyyyy yawrum sağlıkla kucağınıza alınSonrasında da erken gebelik testi yaptım (dün sabah) o da bu şekilde çıktıEki Görüntüle 3501576
Evet ertesi gün yaptığım testi de bir sonraki yoruma ekledimHayali çizgi var dimi yanlış görmedim
7 aydirNe zamandır gebelik istıyordun
Ay bizde heyecanlandık hemen yine yapsanız hahahhhahaVar canim test bir sürü var elimde
Aminn inşallahOyyyy yawrum sağlıkla kucağınıza alın
Sabah ilk idrarla yapayim hayali çizgi çıkan ilk idrar değildiBence bir tane daha yap
Hamilesiniz dikkat edin ama daha yeni tutunmaya çalışıyor kuzucuk7 aydir
Merakla bekliyoruzAy bizde heyecanlandık hemen yine yapsanız hahahhhaha
Gerçekten mi inşallahHamilesiniz dikkat edin ama daha yeni tutunmaya çalışıyor kuzucuk
Ben ilk idrarla yapmadım alakası yok bence yinede siz bilirsinizSabah ilk idrarla yapayim hayali çizgi çıkan ilk idrar değildi
Gerçekten mi inşallah
Merakla bekliyoruz
Bende bekliyorum merakla
Bizide haberdar edinBende bekliyorum merakla
Yarın başka bir testle de bakın moralinizi bozmayın hemenKızlar yumurtlama 12. Gün bugün days doctor test böyle çıktı 3/5 dakikada , okuduğuma göre yalancı pozitifliğiyle meşhurmuş doğru mu yaaa
Testin güvenilir olup olduğunu bilemem gördüğüm kadarıyla pozitifEki Görüntüle 3501597 Ya ben dayanamadım normalde yarın eczaneden alıp deneyecektim ama hemen yanımızda markette de vardı aldım
denedim sizce güvenilir mi