- 21 Ekim 2024
- 223
- 89
Ne zamandır bekliyordunuzAmiiinnn hala inanamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zamandır bekliyordunuzAmiiinnn hala inanamıyorum
İmşallahBiz de 5 aydır çabalıyorduk şimdi kan verdim 10 gündür adetim gecikti her ay yaptığımızdan farklı olarak yumurtlamanın en yüksek 4 gününde de ilişkiye girdik Allah isteyen herkese nasip etsin şimdi sonuç bekliyorum inşallah ben de hamileyimdir
Modunuzu düşürmeyin lütfenSabah yaptığım test bu şekilde cikti negatif yani
Sabah yaptığım test bu şekilde cikti negatif yani
Silik cizgi pozitif mi oluyorSiz görmediniz mi silik çizgiyi ?
Ay evettttt ve ben yurt dışında ki testlerin yalancı gösterdiğine inanmıyorum bence hamilesinSilik cizgi pozitif mi oluyor
Silik cizgi pozitif mi oluyor
Ben daha önce bu tessten hic yapmadim halisin yada hamile degilsin yazan dijital gebelik testinden yaptim bunda iki tane kırmızı cizgi cikacak diye bekledim çıkmayınca negatif sandımAy evettttt ve ben yurt dışında ki testlerin yalancı gösterdiğine inanmıyorum bence hamilesin
İste bu şekilde cikmasini bekledim belirti cok var regle 3 gun varEki Görüntüle 3501573
Adetiniz geçsin bunlardan yapın vede belirtiniz varmı
Hayır hayali çizgi yani hafif belirgin çizgi gebelik demek daha yeni oluşmaya baslamış 2 gün sonra daha belirgin olursa net hamilesiniz yada Baska test varmı elinizde yine deneyinBen daha önce bu tessten hic yapmadim halisin yada hamile degilsin yazan dijital gebelik testinden yaptim bunda iki tane kırmızı cizgi cikacak diye bekledim çıkmayınca negatif sandım
yeni karar vermiştik daha bir ay olmadıNe zamandır bekliyordunuz
Var canim test bir sürü var elimdeHayır hayali çizgi yani hafif belirgin çizgi gebelik demek daha yeni oluşmaya baslamış 2 gün sonra daha belirgin olursa net hamilesiniz yada Baska test varmı elinizde yine deneyin
Mümkün değil öyle çıkmaz cunkı benim o testleri yaptığımda adetim 8 gün geçmiştiİste bu şekilde cikmasini bekledim belirti cok var regle 3 gun var
Silik cizgi pozitif mi oluyor
Çok şanslısınız dua edelim isteyen tüm anne adaylarına zor bir imtihan senelerce hamile kalamayanlar var çünküyeni karar vermiştik daha bir ay olmadı
Hayali çizgi var dimi yanlış görmedimEki Görüntüle 3501575
Bu benim adetime 5-6 gün kala yani 2 gün önce yaptığım test. Ben de yurtdışında yaşıyorum. Bugün kan verdim 78 çıktı
Sonrasında da erken gebelik testi yaptım (dün sabah) o da bu şekilde çıktıEki Görüntüle 3501575
Bu benim adetime 5-6 gün kala yani 2 gün önce yaptığım test. Ben de yurtdışında yaşıyorum. Bugün kan verdim 78 çıktı