Kizlar bu ay gebelik düşünen kasim ayi gebelik planlayalar buraya hadi gelin konuşalım

Biz de 5 aydır çabalıyorduk şimdi kan verdim 10 gündür adetim gecikti her ay yaptığımızdan farklı olarak yumurtlamanın en yüksek 4 gününde de ilişkiye girdik Allah isteyen herkese nasip etsin şimdi sonuç bekliyorum inşallah ben de hamileyimdir
İmşallah 🙏

Eklentiler

• IMG_20241110_134810.jpg
    IMG_20241110_134810.jpg
    129,3 KB · Görüntüleme: 38
Ay evettttt ve ben yurt dışında ki testlerin yalancı gösterdiğine inanmıyorum bence hamilesin
Ben daha önce bu tessten hic yapmadim halisin yada hamile degilsin yazan dijital gebelik testinden yaptim bunda iki tane kırmızı cizgi cikacak diye bekledim çıkmayınca negatif sandım

Ben daha önce bu tessten hic yapmadim halisin yada hamile degilsin yazan dijital gebelik testinden yaptim bunda iki tane kırmızı cizgi cikacak diye bekledim çıkmayınca negatif sandım
Hayır hayali çizgi yani hafif belirgin çizgi gebelik demek daha yeni oluşmaya baslamış 2 gün sonra daha belirgin olursa net hamilesiniz yada Baska test varmı elinizde yine deneyin

İste bu şekilde cikmasini bekledim belirti cok var regle 3 gun var
Mümkün değil öyle çıkmaz cunkı benim o testleri yaptığımda adetim 8 gün geçmişti
Mesela Türkiyeden gelirken erken gebelik testi almıştım 4 gün kala yaptım negatif hic çizgi filan yoktu sizde var ama

X