-
- Konu Sahibi YeniBahar27
kestana belkide üstte görmüşsündür lekelenme olmuştur benolsam hemen tes yaparım çünkü çok arkadaşlar yazmış hamiş olmuşlar inşallah hamişsindir
canım bende senin gibi sözveriyorum kendime ama olmuyor sen lekelenme deyince çok arkadaşlar hep yazıyorlar ama haklısın insan çok üzülüyor bende saba karbonat testi yapayım dedim birde yanlışlıkla kabarır ümitlenirim diye yapmadım seni anlıyorum kaç yıldır olmuyor
Merhaba Arkadaşım benim de 7 nisan ama inanki bütün belirtiler karıştı birbirine :))) hamilelik mi yumurtlama mı adet mi ayırdedemez oldum ...bana sorsan hepsi de var:uhm:7 nisanda adet olmayı bekleyen arkadaşlar belirtiler var mı
Merhaba Arkadaşım benim de 7 nisan ama inanki bütün belirtiler karıştı birbirine :))) hamilelik mi yumurtlama mı adet mi ayırdedemez oldum ...bana sorsan hepsi de var:uhm:
sen de?
biliyorum yanlış işte onu diyorumya şimdi kabaracak yalandan bende a hamileyimdiye kendimi ovutacağım yeni bebek istiyorsunuz tedavi görüyormusun
ben yarın dr gitmek istiyorum. hem kontrol hemde hormon tahlilleri için. eğer hamilelik varsa o tahlillerde çıkar herhalde dimi. yok sa ayrı bir test mi yaptırılıyor?
bende 5yıllık evliyim 5yıldır doktorlardayım çok aşamalardan geçtim inşallah allahın izniyle bende artık hamiş olurum