- 7 Ocak 2009
- 305
- 4
-
- Konu Sahibi YeniBahar27
Ben bugün test yaptım negatif daha günüm var ama inanasım gelmiyor( yumurtlama gününü tutturdum ama olmıcak bu iş galiba (
Çok canım sıkkın çıksa şimdi çıkardı. Çoğunluk günler önceden öğrenmiş idrar testinde.
Ben pco var bu nedenle zaten hem ıgne tedavılerı hemde asılama oldum ama olmadı hsg cektırdım rahım fılmı oda temız cıktı sımdı bıraktım tedavıyı ve bıraz kendım dogal denıcem ekıme kadar olmazsa bayramdan sonra tup dusunuyoruz UMARIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE O OLUR
bozma moralini canım.daha günümüze 1 hafta var.bi mucize olur inşallah.bende cesaret edip yapamadım senağlama
benim bi tanıdığım var hangi tedaviyi olduysa hamile kalamadı sonra kendisi doğal yolla hamile kaldı ve 1yıl arayla şimdi 2. Ye hamile inşallah sende hemen hamiş olursun bende hepimiz de:)
kizlar nezamandir giremiyodum yarencim merhaba gunler sayilmaya baslamis listenin massallahi var kalabalik herkesi kocaman opuyorum insallah bu ay olucak kizlar
sağolun kızlar ya biraz olsun rahatladım günümü beklicem yinede ben çok takıntılı bi insanım hemen herşeyi takar büyütür sıkıntı yaparım.
Işin kötüsü gebe olup olmadığımı bilmediğim için ilaç kullanamıyorum ne olur ne olmaz diye.