- 30 Mayıs 2022
- 1.752
- 2.195
- 63
Kuzum ya medova da yada Medicana da çok emin degilim ama ikisinden birinde.Aybike de Selçuklu tıptaRengin Selçuk tıptami hemen alayım bir hafta sonraya devlete gideceğime oraya giderim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum ya medova da yada Medicana da çok emin degilim ama ikisinden birinde.Aybike de Selçuklu tıptaRengin Selçuk tıptami hemen alayım bir hafta sonraya devlete gideceğime oraya giderim
Cuma gününden belli lekelenmem var canım dün acil doktoru dış gebelik için baktı dış gebelik gözükmüyor dedi o ihtimal sanırım yok artık Başka doktor bulacağım inşallahArtışın iyi gözüküyor canım. Senin kanama en başından beri mi var ? Dış gebelikten şüphelenmek nasıl oluyor acaba bakınca direkt anlaması gerekmez mi rahim içi olup olmadığını. İnşallah güzelce tutunur bebeğin canım bence başka bir doktor bul
Aybike’ye alıcam canım sanırım hastaneyi aradımda online alınması gerekiyormuş sanırımKuzum ya medova da yada Medicana da çok emin degilim ama ikisinden birinde.Aybike de Selçuklu tıpta
Ben çok memnundum canım sende memnun kalirsin inşallahAybike’ye alıcam canım sanırım hastaneyi aradımda online alınması gerekiyormuş sanırım
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen yat. Dış gebelik değildir bence de olsa anlarlardıCuma gününden belli lekelenmem var canım dün acil doktoru dış gebelik için baktı dış gebelik gözükmüyor dedi o ihtimal sanırım yok artık Başka doktor bulacağım inşallah
Çatlamadan önceki günlere denk getirmeye çalış mutlaka canımKızlar yumurtlama döneminde her gün ilişki olsa ne olur ovulasyon kullanmıyorum ama biliyorum az çok yumurtlama günümü![]()
Dikkat etmeye çalışıyorum canım ama kurbette olunca maalesef işler bakıyor yavaş yacaş onşarıda halletmeye calısıyorumÇok geçmiş olsun canım bol bol dinlen yat. Dış gebelik değildir bence de olsa anlarlardı
Allah yardımcın olsun kolay değil ama yavaş yavaş dinlenerek yapmaya çalış olduğu kadar yap canımDikkat etmeye çalışıyorum canım ama kurbette olunca maalesef işler bakıyor yavaş yacaş onşarıda halletmeye calısıyorum
Canım herşeyin vakti zamanı var sen ümidini kesme rabbbimin vardır bir bildiği umutsuz olma her yeni ay yeni bir umut94bassuk cnm beni silebilirsin listeden benim umudum kalmadı herşeyden uzaklaşmaya zamana ihtiyacım var kaç gündür çok kötüyüm nasip değilmiş belkide rabbim bekleyen herkeze tez vakitte sağlıkla nasip eder inşallah hamislerimzde sağlıkla kucaklarına alır inşallah
![]()
Testin pik olduğu gün mü değerlendirme yapmış oldunuzÇatlamadan önceki günlere denk getirmeye çalış mutlaka canımeğer eşinde sperm problemi yoksa her gün deneyebilirsin ama zaten 3 gün canlı kalıyorlar vücutta. Bende mesela 2,3,5 ilişki oldu 7de çatlama oldu sonrasında değerlendirme imkanım olmamıştı. Üzülmüştüm hatta denk getiremedim diye ama tuttu daha önceki aylar hep çatlamaya denk getirmeye çalışıyordum ama önemli olan öncesiymiş onu anladım çünkü spermlerin de gitmesi gereken yol var yumurta çatladığında içerde hazır olmuş oluyorlar
Anladm canım teşekkür ederimÇatlamadan önceki günlere denk getirmeye çalış mutlaka canımeğer eşinde sperm problemi yoksa her gün deneyebilirsin ama zaten 3 gün canlı kalıyorlar vücutta. Bende mesela 2,3,5 ilişki oldu 7de çatlama oldu sonrasında değerlendirme imkanım olmamıştı. Üzülmüştüm hatta denk getiremedim diye ama tuttu daha önceki aylar hep çatlamaya denk getirmeye çalışıyordum ama önemli olan öncesiymiş onu anladım çünkü spermlerin de gitmesi gereken yol var yumurta çatladığında içerde hazır olmuş oluyorlar
Ben ovulasyon testiyle takip etmedim belirtilerden anladım çünkü. Pik zamanı değerlendirdim diyebiliriz. Silindikten sonra da devam etmek lazım tabiTestin pik olduğu gün mü değerlendirme yapmış oldunuz