Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

ewet canım zamanı dusunmezsen hemen akıp gecıyo.we ben su ana kadar ıyıgeldım psıkolojık anlamda..bugunde ıs gorusmesıne gıdıcem 4te randewum war.benım ıcın dua et olur mu

Canım ne var ne yok görünmüyosyn birkaç gündür.tarihlerimiz yakındı ama ben kırmızı kartı yedim.umarım sende hayırlı haberler vardır.adetin 2.günü doktora gittinim bütün değerlerim çok güzelmiş.prolaktin de düşmüş ilacı bırak dedi doktor.bundan sonra sadece akışına bırakıp çalışmalara devam etmek kalıyor.umarım yakında kavuşuruz bebişimize

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sagol tatlim benim amin insallah Allah razi olsun Rabbim isteyen herkese sanada versin.insallah eli ayagi duzgun saglikli evlatlarimz olsun insallah ben klomen ve catlatma igneside oldum onlarnda etkisi var bnde canin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canim. Ilk denemende neden onlari kullandinki kafam karisti

Amin canim. Ilk denemende neden onlari kullandinki kafam karisti

Canim pko ve prolaktin sorunum vardi doktorum zorlanmadan kolayca hamile kalmam icin yardimci oldu cunku degerlerim cok duzeldi bizde degerlendirdik cok sukurde hamile kaldm bu tedavi ile bile hamile kalamayan cok varmis benim yuzumu guldu sansim Rabbime binlerce sukurler olsun ki bebisim bizimle ve insallah.bizi birakmaz

Canim pko ve prolaktin sorunum vardi doktorum zorlanmadan kolayca hamile kalmam icin yardimci oldu cunku degerlerim cok duzeldi bizde degerlendirdik cok sukurde hamile kaldm bu tedavi ile bile hamile kalamayan cok varmis benim yuzumu guldu sansim Rabbime binlerce sukurler olsun ki bebisim bizimle ve insallah.bizi birakmaz

Anladim canim. Insaallah hayirla ve saglikla kucaginiza alirsiniz :)

kızlar adet oldum dun :( bu ay zaten hep hıssedıyodum.. her yerım agrıyo hamlamıs gıbıyım yaa :( bu ay da olmadı anasını satayım..bı sonrakı aya artık :)

canım benımde prl 30 cıkmıstı.senınde prl sorunun warmıs.ılacın bıtınce mı doktora kontrole gıttın ? bana doktorum kontrolle ılgılı herhangı bısey demedı de..ılac bıtınce tekrar gıdıp olcturmeyı dusunuyorum

canım benımde prl 30 cıkmıstı.senınde prl sorunun warmıs.ılacın bıtınce mı doktora kontrole gıttın ? bana doktorum kontrolle ılgılı herhangı bısey demedı de..ılac bıtınce tekrar gıdıp olcturmeyı dusunuyorum

Senin yine iyi cikms canim benim 70 mydi neydi ilacim bitti bir hafta sonra doktora gttm yeni test yapti o zaman dustugunu gordk zatn yeni bir test yapmadan anlaslmaz ki iki ay kullandim ben ilac

Bugün bat geçeli 5 gün oluyor hala adet olmadım
2. gün test yaptım negatifti ama benim hala umudum var bu aydan :54: inşallah boşa çıkmaz

Kızlar ben hala adeti beklemekteyim en son 1 nisanda oldum normalde adetin 28 günde bir.ama bugün de olmazsan ümitleneyim dimi

Kızlar ben hala adeti beklemekteyim en son 1 nisanda oldum normalde adetin 28 günde bir.ama bugün de olmazsan ümitleneyim dimi

Umit hic kesilmesin kuzum test yapmsmydn senn

Gözün aydın canım. Adet kaç gün geçince yaptırdın tahlili

Canım ben bu ay klomenle tedavi oldum, çatlatma iğnemi 15 nisan da oldum, en son adet tarihimde 30 mart yani bu gündü.
Doktorum 15 gün oldu çatlatma iğnesini olalı artık etkisi gitmiştir dedi bugün kan verdim sonuç bu işte, bakalım 2 ye katlıcak mı değerlerim, cuma günü tekrar kan vericem.

Canım ben bu ay klomenle tedavi oldum, çatlatma iğnemi 15 nisan da oldum, en son adet tarihimde 30 mart yani bu gündü.
Doktorum 15 gün oldu çatlatma iğnesini olalı artık etkisi gitmiştir dedi bugün kan verdim sonuç bu işte, bakalım 2 ye katlıcak mı değerlerim, cuma günü tekrar kan vericem.

Benim gibi iste tedavin kuzumm bak ben hamisim umarim send hamissindirrrr

Son düzenleme:
sen de mi klomenle hamile kaldın hemde bu ay :)
Maşallah canım kaç haftalıksın sen ?
Ben ilk kez klomen tedavisi gördüm inşallah sonum hayırlı olur, korkuyorum çok kimyasal gebeliktir diye, doktorda artık ona imkan yok dedi çünkü 15 gün oldu, inşallah bakalım cuma günü nasıl sabredicem...
1,500 beta hcg değeri olmadan kese gözükmez miş

Benim gibi iste tedavin kuzumm bak ben hamisim umarim send hamissindirrrr

sen de mi klomenle hamile kaldın hemde bu ay :)
Maşallah canım kaç haftalıksın sen ?
Ben ilk kez klomen tedavisi gördüm inşallah sonum hayırlı olur, korkuyorum çok kimyasal gebeliktir diye, doktorda artık ona imkan yok dedi çünkü 15 gün oldu, inşallah bakalım cuma günü nasıl sabredicem...
1,500 beta hcg değeri olmadan kese gözükmez miş

Umit hic kesilmesin kuzum test yapmsmydn senn

Canım yapmistim ama adetini 3 gün vardi az önce yine yaptım tek çizgi.dun olmam gerekiyordu.demekki hamile değilim dimi

Back