Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

28/04/2014 05:30 itibari ile bende kırmızı kart yemiş bulunmaktayım.bu ay ilk denememdi ama çok umutluydum :( şuan inanılmaz mutsuzum :( mayısta yumurtlama tarihlerimde eşim şehir dışında olucak :( benim umutlar hazirana kaldı :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Üzülme kuzucum ltfn incir kürü yap bak 2 ayın varmış

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar benden de maalesef kırmızı kart :( hep beraber mayısa hazırlık yapalım bildiğiniz bütün fikirleri paylaşalım :)

benim adetime bir kaç gün var bakalım nisan ayı bana bebeğimi getirecek mi

Ovulasyon testleri hakkında bana bilgi verebilir misiniz ? hangi marka daha iyi nasıl kullanmalıyım bugün adetin ilk günü kaç gün sonra başlamalıyım ve kesin sonuç veriyormu :)

Ovulasyon testleri hakkında bana bilgi verebilir misiniz ? hangi marka daha iyi nasıl kullanmalıyım bugün adetin ilk günü kaç gün sonra başlamalıyım ve kesin sonuç veriyormu :)
ben ovulasyon testini 3 ay kullandım labaquıck diye bir marka 3.ayda çift çizgiyi yakaladım diğer aylarda yakalayamamım nedenini bilmiorum...3.ayda yakaladığım ay hamile kaldım...ben 9.günden itibaren başladım yapmaya

ben ovulasyon testini 3 ay kullandım labaquıck diye bir marka 3.ayda çift çizgiyi yakaladım diğer aylarda yakalayamamım nedenini bilmiorum...3.ayda yakaladığım ay hamile kaldım...ben 9.günden itibaren başladım yapmaya

:)) o zaman hemen alıyorum :) Teşekkürler

Peki canim cift cizgiyi gorup hamile kaldigin ay nasil calistin ekstra baska bisey uyguladin mi ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Peki canim cift cizgiyi gorup hamile kaldigin ay nasil calistin ekstra baska bisey uyguladin mi ?

yok tatlım 2 gün gördüm çift çizgiyi o 2 gün değerlendirdim sonrasında zaten hiçbirşey olmadı ev taşıdım falan filan...ki bebeği de bu arada düşürdüm :(

yok tatlım 2 gün gördüm çift çizgiyi o 2 gün değerlendirdim sonrasında zaten hiçbirşey olmadı ev taşıdım falan filan...ki bebeği de bu arada düşürdüm :(

Doktor ara ver felan demedi dimi sen tekrar cabaliycaksin dimi ? Uzulme artik biliyorum kuzum nasip yavrucum ya insallah daha cok bebisin olacak

Doktor ara ver felan demedi dimi sen tekrar cabaliycaksin dimi ? Uzulme artik biliyorum kuzum nasip yavrucum ya insallah daha cok bebisin olacak

1 ay ara ver dedi tatlım artık üzülmüyorum sağlıksız bebek düşermiş öle avutuyorum kendimi 1 ay sonra çalışmalara devam zaten benim halen kahverengi lekelenmem devam ediyor :(

Nisan 15 te çatlatma iğnesi oldum, ne zaman test yapmalıyım sizce ?
30 martta regl'li günüm...
Bi akıl verin lütfen

Nisan 15 te çatlatma iğnesi oldum, ne zaman test yapmalıyım sizce ?
30 martta regl'li günüm...
Bi akıl verin lütfen

Ben adetimden iki gun once yapmstm silik cikti adet gunumde yaptm.yine silkk ama daha koyuydu simdide hamileyim Allah in izni ile bende 9 nisnda igne olmustum canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben adetimden iki gun once yapmstm silik cikti adet gunumde yaptm.yine silkk ama daha koyuydu simdide hamileyim Allah in izni ile bende 9 nisnda igne olmustum canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Korkuyorum test yapmaya, kan vermeye, yıllardır içime işlendi...
İnşallah nisan bebeğim benimledir...
Biraz daha bekliyim bakalım nisan ayını atlatıyım.

Back