- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
- #4.921
Hatırladın mi canım beni?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok cnm
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatırladın mi canım beni?
Gunaydin kizlarrr
28/04/2014 05:30 itibari ile bende kırmızı kart yemiş bulunmaktayım.bu ay ilk denememdi ama çok umutluydumşuan inanılmaz mutsuzum
mayısta yumurtlama tarihlerimde eşim şehir dışında olucak
benim umutlar hazirana kaldı
![]()
Oyyy meleğimm napıosn:)
Üzülme kuzucum ltfn incir kürü yap bak 2 ayın varmış
benim adetime bir kaç gün var bakalım nisan ayı bana bebeğimi getirecek mi
ben ovulasyon testini 3 ay kullandım labaquıck diye bir marka 3.ayda çift çizgiyi yakaladım diğer aylarda yakalayamamım nedenini bilmiorum...3.ayda yakaladığım ay hamile kaldım...ben 9.günden itibaren başladım yapmayaOvulasyon testleri hakkında bana bilgi verebilir misiniz ? hangi marka daha iyi nasıl kullanmalıyım bugün adetin ilk günü kaç gün sonra başlamalıyım ve kesin sonuç veriyormu :)
ben ovulasyon testini 3 ay kullandım labaquıck diye bir marka 3.ayda çift çizgiyi yakaladım diğer aylarda yakalayamamım nedenini bilmiorum...3.ayda yakaladığım ay hamile kaldım...ben 9.günden itibaren başladım yapmaya
ben ovulasyon testini 3 ay kullandım labaquıck diye bir marka 3.ayda çift çizgiyi yakaladım diğer aylarda yakalayamamım nedenini bilmiorum...3.ayda yakaladığım ay hamile kaldım...ben 9.günden itibaren başladım yapmaya
yok tatlım 2 gün gördüm çift çizgiyi o 2 gün değerlendirdim sonrasında zaten hiçbirşey olmadı ev taşıdım falan filan...ki bebeği de bu arada düşürdümPeki canim cift cizgiyi gorup hamile kaldigin ay nasil calistin ekstra baska bisey uyguladin mi ?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Hayırlısı neyse öyle olsun umarım hepimiz yakın zamanda hamiş olup sağlıklı bebekler dünyaya getiririz
yok tatlım 2 gün gördüm çift çizgiyi o 2 gün değerlendirdim sonrasında zaten hiçbirşey olmadı ev taşıdım falan filan...ki bebeği de bu arada düşürdüm![]()
1 ay ara ver dedi tatlım artık üzülmüyorum sağlıksız bebek düşermiş öle avutuyorum kendimi 1 ay sonra çalışmalara devam zaten benim halen kahverengi lekelenmem devam ediyorDoktor ara ver felan demedi dimi sen tekrar cabaliycaksin dimi ? Uzulme artik biliyorum kuzum nasip yavrucum ya insallah daha cok bebisin olacak
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Nisan 15 te çatlatma iğnesi oldum, ne zaman test yapmalıyım sizce ?
30 martta regl'li günüm...
Bi akıl verin lütfen
Ben adetimden iki gun once yapmstm silik cikti adet gunumde yaptm.yine silkk ama daha koyuydu simdide hamileyim Allah in izni ile bende 9 nisnda igne olmustum canim