Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Arkadaşlar en son 1nisanda adet oldum adetlerinde 28 günde olur.ama bugün daha olmadım idrar testi de negatif.klomen kullandım bu ay acaba o gecikme yapar mi.bir de test erken çıkarmaya bilir mi.boşuna umitlenmeyeyim dimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen de mi klomenle hamile kaldın hemde bu ay :)
Maşallah canım kaç haftalıksın sen ?
Ben ilk kez klomen tedavisi gördüm inşallah sonum hayırlı olur, korkuyorum çok kimyasal gebeliktir diye, doktorda artık ona imkan yok dedi çünkü 15 gün oldu, inşallah bakalım cuma günü nasıl sabredicem...
1,500 beta hcg değeri olmadan kese gözükmez miş

Evet canim klomn ve igneyle suan 4 hafta 2 gunlukuz buyuk olasilikla ama doktorumz daha ultrasnla bakamadi hep kan yaptik benimde ilkti ve hamis kaldim cok sukur benim.pazar gunu 980 di degerim cuma gunu gidicem gorcez.keseyi insllahhh

Canım yapmistim ama adetini 3 gün vardi az önce yine yaptım tek çizgi.dun olmam gerekiyordu.demekki hamile değilim dimi

Valla kuzum ne solesem yalan olur gec dollenme.olabilir bir iki gun bekle bakalom bence kirmiziyi gorene kadar hamile deglsn diemeyiz

Evet canim klomn ve igneyle suan 4 hafta 2 gunlukuz buyuk olasilikla ama doktorumz daha ultrasnla bakamadi hep kan yaptik benimde ilkti ve hamis kaldim cok sukur benim.pazar gunu 980 di degerim cuma gunu gidicem gorcez.keseyi insllahhh

Amin inşallah sana da bana da keseyi görmek nasip olur, tüm isteyenlere...
Benim korkum kimyasal gebelik olması.Allaha emanet artık, bi de bu gün hafif kahverengi bi akıntım geldi çok korktum.

Amin inşallah sana da bana da keseyi görmek nasip olur, tüm isteyenlere...
Benim korkum kimyasal gebelik olması.Allaha emanet artık, bi de bu gün hafif kahverengi bi akıntım geldi çok korktum.

Amin canim.insallah Rabbim.eli ayagi duzgun saglikli evlatlar nasip eder degilir insallah sen kotu dusunme kotu olmasin kuzum korkma sakin ol yerlesme kanamasi olabilir

Amin canim.insallah Rabbim.eli ayagi duzgun saglikli evlatlar nasip eder degilir insallah sen kotu dusunme kotu olmasin kuzum korkma sakin ol yerlesme kanamasi olabilir

bende onu düşündüm yerleşme kanaması olabilir, ki kan değil di, açık kahverengi bi lekeydi...
Allah'a emanet artık. Ben elimden geleni yaptım

Kirmizilar geldi :-(T_T umutlar mayisa

Senin yine iyi cikms canim benim 70 mydi neydi ilacim bitti bir hafta sonra doktora gttm yeni test yapti o zaman dustugunu gordk zatn yeni bir test yapmadan anlaslmaz ki iki ay kullandim ben ilac

anladım canım..bende bı sana sorayım dedım doktorum bana herhangı bı sey demeyınce muallakta kaldım

bende onu düşündüm yerleşme kanaması olabilir, ki kan değil di, açık kahverengi bi lekeydi...
Allah'a emanet artık. Ben elimden geleni yaptım

Aynen canim Allaha emanet meleklerimiz biz elimizden geleni yapioruz takdiri ilahii

Haklisin canim insan korkuo sana hangi ilaci verdi

ben 3 ayı geçiktir, glifor 1000mg sabah akşam içiyorum, folicode 400mg, ecopirin100mg
kullanıyorum, ben ayrıca polikistik overim, kanımda da pıhtılaşma olduğu için kan sulandırıcı içiyorum.
Şimdi gebelik kesinleşince iğne ye başlıcam kan sulandırıcı

ben 3 ayı geçiktir, glifor 1000mg sabah akşam içiyorum, folicode 400mg, ecopirin100mg
kullanıyorum, ben ayrıca polikistik overim, kanımda da pıhtılaşma olduğu için kan sulandırıcı içiyorum.
Şimdi gebelik kesinleşince iğne ye başlıcam kan sulandırıcı

Ahh kuzum cokmus senn.ilaclarda benmdd arkadasm igneden odu 9 ay boyunca ama iki kez kurtaj oldu bebek gelismedi maalesf ucuncu tuttu hemen igneye basladi sende hamileysen hemen baslaman lazim igneye

Ahh kuzum cokmus senn.ilaclarda benmdd arkadasm igneden odu 9 ay boyunca ama iki kez kurtaj oldu bebek gelismedi maalesf ucuncu tuttu hemen igneye basladi sende hamileysen hemen baslaman lazim igneye

doktor rahat ol dedi, keseyi görmeden zaten hiç bi doktor başlatmaz dedi iğneye. Bi gebelikten tam emin olalım dedi,
heyecanla bekliyorum işte

doktor rahat ol dedi, keseyi görmeden zaten hiç bi doktor başlatmaz dedi iğneye. Bi gebelikten tam emin olalım dedi,
heyecanla bekliyorum işte

Iyi o zamansa tatlim Allah korusun yoksa yani bende cumaya aldim randevumu bakalim ne olcak umarim hersey yolundadir

Haklisin canim insan korkuo sana hangi ilaci verdi

bana parlodelı verdı.gunde yarım ıcıyorum.bana cok uyku yapıyo.su an 1saattır uyumamak ıcın nette gezınıyorum :( senın ılacı kullandıktan ne zaman sonra bebegın oldu.sen parlodel kullanmamıstın galıba dımı

bana parlodelı verdı.gunde yarım ıcıyorum.bana cok uyku yapıyo.su an 1saattır uyumamak ıcın nette gezınıyorum :( senın ılacı kullandıktan ne zaman sonra bebegın oldu.sen parlodel kullanmamıstın galıba dımı

Bem dostinex kullanmistm hafta da iki kez hemde yarim agir bir ilac cunku

Ben ilaci kullandim bir sonraki adet donemmde klomen.icm.iste.nisanda simdide.hamisimm :)

Back