Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Merhaba canim ben varim konu sahibi olarak hamisimmm :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende mart ayında doğum yaptım eşimde asker onun yolunu bekliyoruz oğlumla ondan öyle yazdım hayırlı uğurlu olsun aylar çabucak geçsn kucağına al yavrunu :):)

Bende mart ayında doğum yaptım eşimde asker onun yolunu bekliyoruz oğlumla ondan öyle yazdım hayırlı uğurlu olsun aylar çabucak geçsn kucağına al yavrunu :):)

Allah anali babali buyutsun canimmmm darisi bizlerin basina cok sagol Allah razi olsn insallah bebegim beni birakmaz Rabbim kucagimiza almayi nasip eder Aminn

kızlar adetim 2 gün gecikti.adet günü idrar testi yaptım ama negatif çıktı.28 günde adet oluyorum.en son 14. gün de korunmasız ilişki oldu sonrasında korunduk yani eşim geri çekilerek korunduk.bu şekilde hamile kalmış olabilirmiyim acaba ????

allah kavustursn cnm bebekle beklemek daha zordur diye tahmin edeiyorm ama olsn :)ne kdr var teskereye :)

Ben en son 2 nisanda adet oldum ama cok az surdu 2 gun felan normaldede 3 4 gun surerdi zaten neyse 28 gunde bir adet oluyorum yani 30 nisanda tekrar olmam lazimdi ama olmadi bizde yaklasik 1 yildir bebek istiyoruz ama artik ne ovulasyon testi ne ates olcne nede duzenli iliski hic birini takmamaya ve dikjat etmemeye karar vermistim hatta adetimin gelmediğini bile 2 gun farkettim vucudumda pek bi değişiklik yok yada kendimi dinlemdim bilmiyorum sadece bacaklarim cok ağrıdı gecen gece iliski gunlerimizide dusununce pek hamile olma ihtimalim yok gibi ama bilemiyorum kafam karisti vekorkmaya basladim acaba kistim mi V ar diye b de karnim biraz sis simdi yardim istiyorum sizden hamilemiyim yoksa kist mi vardir belirti yasayanlar yada bilgisi o k snlar yardimci olursa sevinirim

Allah anali babali buyutsun canimmmm darisi bizlerin basina cok sagol Allah razi olsn insallah bebegim beni birakmaz Rabbim kucagimiza almayi nasip eder Aminn

Kendine dikkat et canım Allah'ın izniyle bebeğin bırakmaz seni

Öyle tabii çok zor gerçekten hele eşime daha zor. Şafak 127 canım daha 4 ay var anlayacağın

ay benimki cocuk olmadan zor duruyoda cocuk olsa hiç durmaz herlde bütün izinleri bitirdi. bizmde 87 gun kaldı cnm.olsun allah verrir kolaylıgnı inşallah. nerde yapıyo eşin askerlğini :)

ay benimki cocuk olmadan zor duruyoda cocuk olsa hiç durmaz herlde bütün izinleri bitirdi. bizmde 87 gun kaldı cnm.olsun allah verrir kolaylıgnı inşallah. nerde yapıyo eşin askerlğini :)
benimde eşimin btün iznleri bitti zoraki doğum izini aldı geldi şimdi kısmet olursa oğlumla ben gitcem samsunda yapıyor senin az kalmış yine seninli nerde yapıyor

cnm echomar hastensınde yenı gelen suat bey var oldukca ıyı bır doktor tvsıye ederım

canım tamam suat doğan değilmi dediğin doktor.çok önemli mevzular ya herhangi bir doktora gidemiyosun. ona gideyim bugün adet oldum yine ok bebiş. 2 gün geciktide oldum umutlanmıştım.

benimde eşimin btün iznleri bitti zoraki doğum izini aldı geldi şimdi kısmet olursa oğlumla ben gitcem samsunda yapıyor senin az kalmış yine seninli nerde yapıyor

biizmkide gaziantep suriye arası sınırda cnm inşallah herkesn ki carcabuk sağsalim biter :)

Arkadaşlar ben bu ay hsg cektircem.yani bu ay bebek düşüncesini erteliyorum belki de bi bakıma iyi olacak çünkü gecen ay çok stres yapmıştım.ana hsg sen de korkuyorum büyük ihtimal anestesiyle olacak.aranızda çektiren var mi hsg

Insallah canim Allah razi olsunn

Çok sevindim cnm hayirli olsun bayadan beri girmiyordum bendeki kasik agrisi kist olusmus malesef onun için okadar agrimis ultrasons girdimde adetim de gelmisti zaten buay sonu Hsg çekilcek bàkalim

Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü

hcg degerim 262 cıktı bugün adetim 3 gün gecti cok sevindimm inş bir aksilik olmaz deger nasıl sizce

6sında adet olacaktım kan testi ile hcg degerim 262 cıktı hamileyim fakat adet olacakmışım gibi küçük sancılar oluyor bunu yasayan var mı pazar tekrar hcg ye bakmamız lazım dedi doktor

Back