- Konu Sahibi mnspapatya
- #5.021
kıyamam allah kavuştursunnnnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asker yolu beklemeyi bilirim Allah kavuştursun bide bişey sormak istiyorum nîsan ayında umutlanıpta hamile kalan bayanlar varmı yani bu ay hamile olanlar ?
Merhaba canim ben varim konu sahibi olarak hamisimmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende mart ayında doğum yaptım eşimde asker onun yolunu bekliyoruz oğlumla ondan öyle yazdım hayırlı uğurlu olsun aylar çabucak geçsn kucağına al yavrunu :):)
Bende mart ayında doğum yaptım eşimde asker onun yolunu bekliyoruz oğlumla ondan öyle yazdım hayırlı uğurlu olsun aylar çabucak geçsn kucağına al yavrunu :):)
tutar canım inşallah. ben de 25 yaşındayım. 10 aylık evliyim yeni başladık işte çalışmalara.
inşallaahhh 2serrr 2serrr 3er 3errr versn allah :))![]()
allah kavustursn cnm bebekle beklemek daha zordur diye tahmin edeiyorm ama olsn :)ne kdr var teskereye :)
Kendine dikkat et canım Allah'ın izniyle bebeğin bırakmaz seniAllah anali babali buyutsun canimmmm darisi bizlerin basina cok sagol Allah razi olsn insallah bebegim beni birakmaz Rabbim kucagimiza almayi nasip eder Aminn
Öyle tabii çok zor gerçekten hele eşime daha zor. Şafak 127 canım daha 4 ay var anlayacağın
benimde eşimin btün iznleri bitti zoraki doğum izini aldı geldi şimdi kısmet olursa oğlumla ben gitcem samsunda yapıyor senin az kalmış yine seninli nerde yapıyoray benimki cocuk olmadan zor duruyoda cocuk olsa hiç durmaz herlde bütün izinleri bitirdi. bizmde 87 gun kaldı cnm.olsun allah verrir kolaylıgnı inşallah. nerde yapıyo eşin askerlğini :)
cnm echomar hastensınde yenı gelen suat bey var oldukca ıyı bır doktor tvsıye ederım
benimde eşimin btün iznleri bitti zoraki doğum izini aldı geldi şimdi kısmet olursa oğlumla ben gitcem samsunda yapıyor senin az kalmış yine seninli nerde yapıyor
Kendine dikkat et canım Allah'ın izniyle bebeğin bırakmaz seni
Insallah canim Allah razi olsunn