Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Ben adetimden iki gun once yapmstm silik cikti adet gunumde yaptm.yine silkk ama daha koyuydu simdide hamileyim Allah in izni ile bende 9 nisnda igne olmustum canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ben de senden cesaretle 2gun önce test yaptim tek cizgiydi.yarin da adet günüm çok üzüldüm. Keşke benim test yanilsa.her an adet olacakmis gibiyim;(

Korkuyorum test yapmaya, kan vermeye, yıllardır içime işlendi...
İnşallah nisan bebeğim benimledir...
Biraz daha bekliyim bakalım nisan ayını atlatıyım.

Insallah canim Rabbim hayirlisini sagliklisinj versin insallah ne zman hayirliys o zaman olsun insallah guzel haberler verirsin insallahh Aminn

Kuzum benim bu kadar uzulme bak hayirlisini iste hep hayirlisi neyse o olsun Rabbimin gucune gitmesin herseyin zamani belli sabirsiz olmayalim yeter kuzucum emin ol dinen de cok onemli biz normal kür mür onun disindada bazi seyler yaptk onunda etkisi var die dusunuorum ben

Ne gibi mesela ne yaptin canim

laboquick kaset tipi ovulasyon testi gördüm nette bunu almam uygun olurmu

Yarin adet günüm ve çok asabilik var<br />
Eşime sabahtan beri catiyorum.bu bile adet belirtisidir dimi arkadaşlar.zaten 2gun önce idrar testinde.negatif cikmisti...

Rabbim hepimizden razi olsun canim bende kan testine gidiyorum dua et banada lutfennn

Sonuc ne oldu canim? Kac gundur giremiyorum yeni firsatim oldu soramadim

Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı &#127872;&#128151;&#128124;

Canim benim karnonatin tarihi gecmisti ama

Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı &#127872;&#128151;&#128124;

Adete 1 gün var yine tek cizgi

Arkadashlar oncelikle herkese merhaba, mayisin 2ne adet olmayali iki ay oluyo ama idrar testler hep negatif cikiyor shimdi napicagimi bilmiyorum, kan testi yaptiramiyorum bazi sorunlardan dolayi ama napicagimida bilmiyorum, yada gec dollenmemi, lutfen yardim edin benim gibi hamile kalan varmi? (((

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Sonuc ne oldu canim? Kac gundur giremiyorum yeni firsatim oldu soramadim

Tabiki hamileyim canimmm cok sukur degerlerimizde cok iyi cuma gunu doktora gidicem beklioruz sen nasilsin bakalim

Tabiki hamileyim canimmm cok sukur degerlerimizde cok iyi cuma gunu doktora gidicem beklioruz sen nasilsin bakalim

Masallah canim hayirli olsun. Rabbim kucagina almani nasip etsin :) kacinci ayında oldu canım

Masallah canim hayirli olsun. Rabbim kucagina almani nasip etsin :) kacinci ayında oldu canım

Cok sagol kuzum Allah razi olsun Rabbim.isteyen herkese hepimizr eli ayagi duzgun saglikli evlatlar nasip etsin insallah ilk ayimda olduu canim cok sukur Rabbime

Cok sagol kuzum Allah razi olsun Rabbim.isteyen herkese hepimizr eli ayagi duzgun saglikli evlatlar nasip etsin insallah ilk ayimda olduu canim cok sukur Rabbime

Amin canimm Rabbim seni ve melegini korusun insaallah :) benimde 3 gün gecikti dun test yaptim ama cikmadi kismet bakalim bende hamismiyim :) dua et bana isteyeli 8 ay oluyo bizimde

Amin canimm Rabbim seni ve melegini korusun insaallah :) benimde 3 gün gecikti dun test yaptim ama cikmadi kismet bakalim bende hamismiyim :) dua et bana isteyeli 8 ay oluyo bizimde

Sagol tatlim benim amin insallah Allah razi olsun Rabbim isteyen herkese sanada versin.insallah eli ayagi duzgun saglikli evlatlarimz olsun insallah ben klomen ve catlatma igneside oldum onlarnda etkisi var bnde canin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…