- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.941
Ben adetimden iki gun once yapmstm silik cikti adet gunumde yaptm.yine silkk ama daha koyuydu simdide hamileyim Allah in izni ile bende 9 nisnda igne olmustum canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Korkuyorum test yapmaya, kan vermeye, yıllardır içime işlendi...
İnşallah nisan bebeğim benimledir...
Biraz daha bekliyim bakalım nisan ayını atlatıyım.
Yok cnmözür dilerim yaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ben de senden cesaretle 2gun önce test yaptim tek cizgiydi.yarin da adet günüm çok üzüldüm. Keşke benim test yanilsa.her an adet olacakmis gibiyim;(
Kuzum benim bu kadar uzulme bak hayirlisini iste hep hayirlisi neyse o olsun Rabbimin gucune gitmesin herseyin zamani belli sabirsiz olmayalim yeter kuzucum emin ol dinen de cok onemli biz normal kür mür onun disindada bazi seyler yaptk onunda etkisi var die dusunuorum ben
ben ovulasyon testini 3 ay kullandım labaquıck diye bir marka 3.ayda çift çizgiyi yakaladım diğer aylarda yakalayamamım nedenini bilmiorum...3.ayda yakaladığım ay hamile kaldım...ben 9.günden itibaren başladım yapmaya
merhaba kızlaaaaaaaaaarrrr
laboquick kaset tipi ovulasyon testi gördüm nette bunu almam uygun olurmu
Rabbim hepimizden razi olsun canim bende kan testine gidiyorum dua et banada lutfennn
Canim çok sevindim hayirli olsun.demkki karbonat deneyi de fos cikti geçerliliği yokmus benim kopurdu diye sevinmeyeyim o zaman.alllah kucagina almayi da nasip etsin
Ayyy sağlıkla gelsin meleğin inş darısı benim başıma ve burdaki arkadaşlarımın başına inş
Sonuc ne oldu canim? Kac gundur giremiyorum yeni firsatim oldu soramadim
Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼
Tabiki hamileyim canimmm cok sukur degerlerimizde cok iyi cuma gunu doktora gidicem beklioruz sen nasilsin bakalim
Masallah canim hayirli olsun. Rabbim kucagina almani nasip etsin :) kacinci ayında oldu canım
Cok sagol kuzum Allah razi olsun Rabbim.isteyen herkese hepimizr eli ayagi duzgun saglikli evlatlar nasip etsin insallah ilk ayimda olduu canim cok sukur Rabbime
Amin canimm Rabbim seni ve melegini korusun insaallah :) benimde 3 gün gecikti dun test yaptim ama cikmadi kismet bakalim bende hamismiyim :) dua et bana isteyeli 8 ay oluyo bizimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?