- 16 Nisan 2014
- 918
- 622
- 208
- Konu Sahibi mnspapatya
- #4.901
3 Günüm var idrarda yaptim negatif ben bu ay da kestim umudu Allah yardimcimiz olsun :-(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsalllah canm günumun gecmmesini beklicem öyle karar verdim kendi is yerim oluncada insan cekiniyo herkkes duyuyo herkes bu ayda mi yok diyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
3 Günüm var idrarda yaptim negatif ben bu ay da kestim umudu Allah yardimcimiz olsun :-(
Adetine 2 gün var ama tek çizgi cikti.hic umut yok dimi kozlar.olsa silik cikardi
Merhaba kızlar. Dün adet günümdü olmadım. Bugün de adet sancılarım var ara ara kesiliyo. Evde bi gebelik testim var ama korkuyorum yapmaya. 8 aydır bekliyoruz :-( insaallah bu ay olmuştur. Testi yarın sabah mi yapsam acaba
Merhaba kızlar. Dün adet günümdü olmadım. Bugün de adet sancılarım var ara ara kesiliyo. Evde bi gebelik testim var ama korkuyorum yapmaya. 8 aydır bekliyoruz :-( insaallah bu ay olmuştur. Testi yarın sabah mi yapsam acaba
Sabah yap cnm ilk idrarla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sabredebilirsen sabahi bekle oyle yap.
Kaçıncı denemen canım ?
3. Ayimiz canm
İnancim sonsuz çok şükür. Biliyorum Rabbim ol edemeyince de olmaz.ama acaba neden olmuyor diye sormaktan kendimi alamiyorum
bazen acaba ben mi bilmiyorum bireyleri diyorum.sabrediyorum dua ediyorum.ama cok da üzülüyorum; (
Ne zamandır istiyorsunuz canım?
kuzum hamılemısınn cokk sevındımm ınsallah hayrlısı ıle alırsın kucagına bebısını