Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Adetine 2 gün var ama tek çizgi cikti.hic umut yok dimi kozlar.olsa silik cikardi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adetine 2 gün var ama tek çizgi cikti.hic umut yok dimi kozlar.olsa silik cikardi

Yani bilmiyorum ama kuzum kirmizi karti gorene kadar umut vardir bence insallah hamissindir :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Merhaba kızlar. Dün adet günümdü olmadım. Bugün de adet sancılarım var ara ara kesiliyo. Evde bi gebelik testim var ama korkuyorum yapmaya. 8 aydır bekliyoruz :-( insaallah bu ay olmuştur. Testi yarın sabah mi yapsam acaba

Merhaba kızlar. Dün adet günümdü olmadım. Bugün de adet sancılarım var ara ara kesiliyo. Evde bi gebelik testim var ama korkuyorum yapmaya. 8 aydır bekliyoruz :-( insaallah bu ay olmuştur. Testi yarın sabah mi yapsam acaba

Sabah yap cnm ilk idrarla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabredebilirsen sabahi bekle oyle yap.

İnancim sonsuz çok şükür. Biliyorum Rabbim ol edemeyince de olmaz.ama acaba neden olmuyor diye sormaktan kendimi alamiyorum
bazen acaba ben mi bilmiyorum bireyleri diyorum.sabrediyorum dua ediyorum.ama cok da üzülüyorum; (

İnancim sonsuz çok şükür. Biliyorum Rabbim ol edemeyince de olmaz.ama acaba neden olmuyor diye sormaktan kendimi alamiyorum
bazen acaba ben mi bilmiyorum bireyleri diyorum.sabrediyorum dua ediyorum.ama cok da üzülüyorum; (

Ne zamandır istiyorsunuz canım?

Bu ay dogru duzgun dusunmedm gun saymadm tabi arada akllima geldi ama yokk yine olmadi !!!! 10.ay da husran....rabbim tez zamanda yasatr insallh mucizeyi .......

Bu ay dogru duzgun dusunmedm gun saymadm tabi arada akllima geldi ama yokk yine olmadi !!!! 10.ay da husran....rabbim tez zamanda yasatr insallh mucizeyi .......

28/04/2014 05:30 itibari ile bende kırmızı kart yemiş bulunmaktayım.bu ay ilk denememdi ama çok umutluydum :( şuan inanılmaz mutsuzum :( mayısta yumurtlama tarihlerimde eşim şehir dışında olucak :( benim umutlar hazirana kaldı :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back