- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.921
Hatırladın mi canım beni?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin kizlarrr
28/04/2014 05:30 itibari ile bende kırmızı kart yemiş bulunmaktayım.bu ay ilk denememdi ama çok umutluydumşuan inanılmaz mutsuzum mayısta yumurtlama tarihlerimde eşim şehir dışında olucak benim umutlar hazirana kaldı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oyyy meleğimm napıosn:)
Üzülme kuzucum ltfn incir kürü yap bak 2 ayın varmış
benim adetime bir kaç gün var bakalım nisan ayı bana bebeğimi getirecek mi
ben ovulasyon testini 3 ay kullandım labaquıck diye bir marka 3.ayda çift çizgiyi yakaladım diğer aylarda yakalayamamım nedenini bilmiorum...3.ayda yakaladığım ay hamile kaldım...ben 9.günden itibaren başladım yapmayaOvulasyon testleri hakkında bana bilgi verebilir misiniz ? hangi marka daha iyi nasıl kullanmalıyım bugün adetin ilk günü kaç gün sonra başlamalıyım ve kesin sonuç veriyormu :)
ben ovulasyon testini 3 ay kullandım labaquıck diye bir marka 3.ayda çift çizgiyi yakaladım diğer aylarda yakalayamamım nedenini bilmiorum...3.ayda yakaladığım ay hamile kaldım...ben 9.günden itibaren başladım yapmaya
ben ovulasyon testini 3 ay kullandım labaquıck diye bir marka 3.ayda çift çizgiyi yakaladım diğer aylarda yakalayamamım nedenini bilmiorum...3.ayda yakaladığım ay hamile kaldım...ben 9.günden itibaren başladım yapmaya
yok tatlım 2 gün gördüm çift çizgiyi o 2 gün değerlendirdim sonrasında zaten hiçbirşey olmadı ev taşıdım falan filan...ki bebeği de bu arada düşürdümPeki canim cift cizgiyi gorup hamile kaldigin ay nasil calistin ekstra baska bisey uyguladin mi ?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Hayırlısı neyse öyle olsun umarım hepimiz yakın zamanda hamiş olup sağlıklı bebekler dünyaya getiririz
yok tatlım 2 gün gördüm çift çizgiyi o 2 gün değerlendirdim sonrasında zaten hiçbirşey olmadı ev taşıdım falan filan...ki bebeği de bu arada düşürdüm
1 ay ara ver dedi tatlım artık üzülmüyorum sağlıksız bebek düşermiş öle avutuyorum kendimi 1 ay sonra çalışmalara devam zaten benim halen kahverengi lekelenmem devam ediyorDoktor ara ver felan demedi dimi sen tekrar cabaliycaksin dimi ? Uzulme artik biliyorum kuzum nasip yavrucum ya insallah daha cok bebisin olacak
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Nisan 15 te çatlatma iğnesi oldum, ne zaman test yapmalıyım sizce ?
30 martta regl'li günüm...
Bi akıl verin lütfen
Ben adetimden iki gun once yapmstm silik cikti adet gunumde yaptm.yine silkk ama daha koyuydu simdide hamileyim Allah in izni ile bende 9 nisnda igne olmustum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?