Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Kuzum bugunde mi yaptırmadin bende senden guzel haberler bekliyordum kismet artik olsun ayin 30 unu bekleyelim guzel haber verecen bize :-)

Canm cesaret edemedim ayagim kac defa gitti geldi senin icine ne doguyo hamissin söle bakim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm 16 si yumurtlama benm ya kan yaptircam cok korkuyorum

Tatlim korkma korkucak bisey olmuycak insallah hemen kan yaptirma imkanin varsa bi yaptir tatlim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Adetim ayin 29 unda ama idrar testi yaptim a önce.koskaca bir tek çizgi gördüm; (anladim ki hamile degilim

Tatlim korkma korkucak bisey olmuycak insallah hemen kan yaptirma imkanin varsa bi yaptir tatlim

Canm hemsireyim ve nöbetciyim bu gun cok imkan ama cesaret yok :)

Canm hemsireyim ve nöbetciyim bu gun cok imkan ama cesaret yok :)

Bence stres yapacagina toplamalisin cesaretiniii ve cok gusel sinuc alin insallahhhh

Canm cesaret edemedim ayagim kac defa gitti geldi senin icine ne doguyo hamissin söle bakim

Senle benim belirtilerimiz ayniydi hatta bu konu yuzunden tanistik bilgilerimizi paylastik allahin izniyle sende hamissin. Vucudunda bi degisiklik varmi yorgunluk bulanti vs

değerim 382,96 falan canım değerim adet günüm dündü ve ben gebelik testinde ikinci çizgimi silik gördümde gittim. Gebelik belirtilerim vardı göğüslerim hassastı kasık ağrım ve akıntım vardı son günlerde mide bulantım oldu ve aşırı ekşi tüketiyordum birkaç gündür ayrıca hissettim ben hamiş olduğumu sanki bir şey vardı göbişimde psikolojik die çok korktum ama değilmişşş yarın yine kan aldırcam pazarteside doktora gidicem tekrar :32::49::49::nazar::nazar::nazar:

kuzum hamılemısınn cokk sevındımm ınsallah hayrlısı ıle alırsın kucagına bebısını

Bence suan git yaptir tatlim her gecen gun daha umitle bekliyon cunku olacagi varsada bu streste olmaz kuzum allah gostermesin hersey stresten oluyor biliyorsun

Günün geçti dimi. Benim 3 gün var ben de yaptim tek cikti;(

adet döngüm 25 günlük periyotlarda hiç şaşmazdı şuana kadar dün,bugün olmam gerekiyordu halen tık yok :( en son 31 martta olmuştum

Senle benim belirtilerimiz ayniydi hatta bu konu yuzunden tanistik bilgilerimizi paylastik allahin izniyle sende hamissin. Vucudunda bi degisiklik varmi yorgunluk bulanti vs

Bulanti ve asiri gögus hassasiyeti var uclari cok aciyo ama kasik agrisi falan yok terzi kendi söküğünü dikemez derler ya

Valla canım ya tek çizgiyi görmekten korkuyorum:( ondan en azından pazartesiye kadar beklemek istiyorum :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ama korkmak cozum degilki en azindan ne kadar erken ogrenirsen stresten kurtulursun canim bi dahaki ay icin cozum bulmaya calisirsin yani ben oyle dusunuyorum beli belirsizlik acaba daha cok geriyo sonuc o kdar degil yani tabi kisiden kisiye degisir hakkinda hayirlisi kuzum insallah hamissindir :)

Ama korkmak cozum degilki en azindan ne kadar erken ogrenirsen stresten kurtulursun canim bi dahaki ay icin cozum bulmaya calisirsin yani ben oyle dusunuyorum beli belirsizlik acaba daha cok geriyo sonuc o kdar degil yani tabi kisiden kisiye degisir hakkinda hayirlisi kuzum insallah hamissindir :)

İnşallah hepimiz yavrularımıza en yakın zamanda sağlıkla kavuşuruz...valla bilemiyorum canım haklısın aslında ama bazı arkadaşlar adetinden 10 gün sonra öğreniyorlar ya ondan çekiniyorum canım...rabbim hepimiz için hayırlısını versin inş

Bekleyelim canım insallah hamilesindir allah mutlu eder seni .

İnsalllah canm günumun gecmmesini beklicem öyle karar verdim kendi is yerim oluncada insan cekiniyo herkkes duyuyo herkes bu ayda mi yok diyo

İnşallah hepimiz yavrularımıza en yakın zamanda sağlıkla kavuşuruz...valla bilemiyorum canım haklısın aslında ama bazı arkadaşlar adetinden 10 gün sonra öğreniyorlar ya ondan çekiniyorum canım...rabbim hepimiz için hayırlısını versin inş

Amin inşallah canım :34::34::34::34:

Back