- 13 Temmuz 2008
- 780
- 312
- 158
- 37
- Konu Sahibi mnspapatya
- #4.861
Ayy meslektasim bende okuyorum felsefeyi
Aaaa ne güzel :) Öğretmenim bende canım ,tatilller yanmasın diye nisan ayında bebek calısmalarna basladık bakalım hayırlısı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy meslektasim bende okuyorum felsefeyi
Aaaa ne güzel :) Öğretmenim bende canım ,tatilller yanmasın diye nisan ayında bebek calısmalarna basladık bakalım hayırlısı.
Insallah canim hersey istedigin gibi olur
Ben altı tane bitirdim on tane daha getirttim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Konu acan hamile mi kaliyomus, ben sabah bi tane mayis konusu acmistim Allahim nasip eder insallah hepimizee hayirli haberlerini aliriz
Gunaydin canlarr
Kızlar kan testim ptesi günü adetim de 4 gün geçti sabah yapıcam ama idrar testi dayanamıyorum sizce napiyim çıkar mı ya da çıkan var mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın canım ? geçmişi okuyamadım değerin kaçtı ? adetin kaç gün geçmişti ? bu ay nasıl şeyler denedin ? bide gebelik belirtin oldumu
önemli olan birleşmelerin yumurtlamadan önce olması ve yumurtlama gerçekleştiğinde spermlerin orada hazır bulunabilmesi. spermcikler 3-4 gün hatta 1 haftaya içeride yaşayabiliyorlar, ama yumoş 1 gün.
benim teyzemin eşi uluslararası söför ve teyzem son bebeğine adetinin son günü girdiği ilişkiden hamile kalmış. düşün işte. daha abdest alacağı gün birlikte olmuslar, kocasını ugurlamıs 1 ay sonra kocası gelince neden adet olamadıgını dusunup bi test yapıyor ve süpriizzz
içini ferah tut.
ha sen silik çizgi gördün o zaman :)) faha güzel haberlerini bekliyoruzdeğerim 382,96 falan canım değerim adet günüm dündü ve ben gebelik testinde ikinci çizgimi silik gördümde gittim. Gebelik belirtilerim vardı göğüslerim hassastı kasık ağrım ve akıntım vardı son günlerde mide bulantım oldu ve aşırı ekşi tüketiyordum birkaç gündür ayrıca hissettim ben hamiş olduğumu sanki bir şey vardı göbişimde psikolojik die çok korktum ama değilmişşş yarın yine kan aldırcam pazarteside doktora gidicem tekrar
ha sen silik çizgi gördün o zaman :)) faha güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar adetime 4 gün kaldı dün gece uzun bir adet sancım oldu ama adet olmadım ama sağ kasığımda inanılmaz bir acı var.eğilip kalkarken resmen canım acıyo.ama başka hiç bir belirti yok.acaba bebiş varmıdır ta :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benm de 4 gun kaldi cesaret edip kan testi yaptiramadim bugün )
Benm de 4 gun kaldi cesaret edip kan testi yaptiramadim bugün )
Yaptir kuzum ya ortalama yumurtlama tarihini biliyomusun canim ondan 14 gun say bakalim eger gecmisse insallah hamissin cunku ben hesapladim 11 inde yumurtlamistim tam 14 gun sonra 25 inde hastalandim
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi