Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Kızlar kan testim ptesi günü adetim de 4 gün geçti sabah yapıcam ama idrar testi dayanamıyorum sizce napiyim çıkar mı ya da çıkan var mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar kan testim ptesi günü adetim de 4 gün geçti sabah yapıcam ama idrar testi dayanamıyorum sizce napiyim çıkar mı ya da çıkan var mı

valla benmkide 3 gün gecikti dün sabah idrar testi yaptım hayaleti bile yoktu gebeliğin.bi daha yapmicam ben.ama gebelik olsaydı kesin çıkardı.sende yarın sabah yap bi test.

günaydın canım ? geçmişi okuyamadım değerin kaçtı ? adetin kaç gün geçmişti ? bu ay nasıl şeyler denedin ? bide gebelik belirtin oldumu :52:

değerim 382,96 falan canım değerim adet günüm dündü ve ben gebelik testinde ikinci çizgimi silik gördümde gittim. Gebelik belirtilerim vardı göğüslerim hassastı kasık ağrım ve akıntım vardı son günlerde mide bulantım oldu ve aşırı ekşi tüketiyordum birkaç gündür ayrıca hissettim ben hamiş olduğumu sanki bir şey vardı göbişimde psikolojik die çok korktum ama değilmişşş yarın yine kan aldırcam pazarteside doktora gidicem tekrar :32::49::49::nazar::nazar::nazar:

önemli olan birleşmelerin yumurtlamadan önce olması ve yumurtlama gerçekleştiğinde spermlerin orada hazır bulunabilmesi. spermcikler 3-4 gün hatta 1 haftaya içeride yaşayabiliyorlar, ama yumoş 1 gün.

benim teyzemin eşi uluslararası söför ve teyzem son bebeğine adetinin son günü girdiği ilişkiden hamile kalmış. düşün işte. daha abdest alacağı gün birlikte olmuslar, kocasını ugurlamıs 1 ay sonra kocası gelince neden adet olamadıgını dusunup bi test yapıyor ve süpriizzz :52:

içini ferah tut.

Canım eşim geldi Doktorun dediği 14. günü kaçırdık ama 15. gün gün aşırı kaçırmadık. Ama sürprizki ben 27 nisanda adet beklerken 20 nisanda oldum. 25 günde adet gördüm. Yumartlamayı kaçırdık. Temizlendim yani Bende teyzeninki gibi denk geldim son üç güne boş geçirmedik. Bu sabah eşimi yolcu ettim. Altı ay sonra gelmek üzere yurtdışına Ben spora geri başlamayı düşünüyodum. Ama bekleyeyim bari bu adetide Bu sabah memelerim büyümüş geldi. Ben öyle psikolojik kurabiliyorumki üç gün sonra hamilelik elbisesiyle gezebilirim. O yüzden çokta düşünmemeye çalışacağım :)

Eşimden sürpriz birde araba aldı bana şimdi trafiğe alışma safhalarındayım. Hemde zayıflamış gördü iltifatlar aldım hoşuma gitti hem zayıflamaya devam etmek hemde arabayı daha iyi öğrenebilmek için bu aralar tutmaması daha iyi olacak sanırım.

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

değerim 382,96 falan canım değerim adet günüm dündü ve ben gebelik testinde ikinci çizgimi silik gördümde gittim. Gebelik belirtilerim vardı göğüslerim hassastı kasık ağrım ve akıntım vardı son günlerde mide bulantım oldu ve aşırı ekşi tüketiyordum birkaç gündür ayrıca hissettim ben hamiş olduğumu sanki bir şey vardı göbişimde psikolojik die çok korktum ama değilmişşş yarın yine kan aldırcam pazarteside doktora gidicem tekrar :32::49::49::nazar::nazar::nazar:
ha sen silik çizgi gördün o zaman :)) faha güzel haberlerini bekliyoruz:54:

Kızlar adetime 4 gün kaldı dün gece uzun bir adet sancım oldu ama adet olmadım ama sağ kasığımda inanılmaz bir acı var.eğilip kalkarken resmen canım acıyo.ama başka hiç bir belirti yok.acaba bebiş varmıdır ta :)

Kızlar adetime 4 gün kaldı dün gece uzun bir adet sancım oldu ama adet olmadım ama sağ kasığımda inanılmaz bir acı var.eğilip kalkarken resmen canım acıyo.ama başka hiç bir belirti yok.acaba bebiş varmıdır ta :)

Bi test yap canim istersen yarin sabah

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Benm de 4 gun kaldi cesaret edip kan testi yaptiramadim bugün :()

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benm de 4 gun kaldi cesaret edip kan testi yaptiramadim bugün :()

Yaptir kuzum ya ortalama yumurtlama tarihini biliyomusun canim ondan 14 gun say bakalim eger gecmisse insallah hamissin cunku ben hesapladim 11 inde yumurtlamistim tam 14 gun sonra 25 inde hastalandim

Yaptir kuzum ya ortalama yumurtlama tarihini biliyomusun canim ondan 14 gun say bakalim eger gecmisse insallah hamissin cunku ben hesapladim 11 inde yumurtlamistim tam 14 gun sonra 25 inde hastalandim

Canm 16 si yumurtlama benm ya kan yaptircam cok korkuyorum

Back