Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Insallah olmazsim kuzum ya bak beni 2 gun salladi ama yumurtlama testime bakinca dun yada bugundu bugunde patladim iste :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

İnşallah canım senin ovulasyonda koyu çizgi bugünden kaç gün önce cikmisti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah canım senin ovulasyonda koyu çizgi bugünden kaç gün önce cikmisti

Tam 14 en son koyu cizgi ciktgi gunden bugune 14 gun ayin 11 inde koyuydu bide 10 unda

14 aylik bekleyis sona erdi Rabbime binlerce kez sukrediyorum!! İnsallah hayirli saglikli imanli bi evlat kucagima almayida nasip eder 9 ay sonra!! Cok mutluyum sabahtan beti agliyorum.. Kimse bilmiyor daha.. Siz hep can yoldasi oldunuz bana o yuzden ilk sizinle paylasmak istedim.. Rabbim butun isteyenlere nasip etsin insaAllah!!!!!!!! Eki Görüntüle 1087297

Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼

Ayyy sağlıkla gelsin meleğin inş darısı benim başıma ve burdaki arkadaşlarımın başına inş :49:

Tam 14 en son koyu cizgi ciktgi gunden bugune 14 gun ayin 11 inde koyuydu bide 10 unda

Benim de 5 nisanda koyuydu ama ben karnimdaki batmadan 10 nisanda yumurtladim diye hesapladim. Ya test sorunluydu ya da benim bat 19 nisandi. Kafam karıştı haa

Son düzenleme:
Benim de 5 nisanda koyuydu ama ben karnimdaki batmadan 10 nisanda yumurtladim diye hesapladim. Ya test sorunluydu ya da benim bat 19 nisandi. Kafam karıştı haa

Alla alla test genelde dogru cikti bende tereddut eettim bugunde adet olunca tamam dedim test dogruydu seninkinin markasi neyle basliodu lobo.... Bilmem ne miydi

14 aylik bekleyis sona erdi Rabbime binlerce kez sukrediyorum!! İnsallah hayirli saglikli imanli bi evlat kucagima almayida nasip eder 9 ay sonra!! Cok mutluyum sabahtan beti agliyorum.. Kimse bilmiyor daha.. Siz hep can yoldasi oldunuz bana o yuzden ilk sizinle paylasmak istedim.. Rabbim butun isteyenlere nasip etsin insaAllah!!!!!!!! Eki Görüntüle 1087297

Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼

Hayirli, ugurlu, saglikli ve rizki bol bi evlat olsun, Allah kucagina almayi da nasip etsin insallah :nazar:

Alla alla test genelde dogru cikti bende tereddut eettim bugunde adet olunca tamam dedim test dogruydu seninkinin markasi neyle basliodu lobo.... Bilmem ne miydi

Evet canım o marka benimki de. Koyu çıktığı günden sonraki günler de çok çok silik çıkıyordu çizgi

Back