Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy kuzummm coook sevindim cokk mutlu oldum Allahim saglikli bir sekilde kucagina almani nasip eder insalllaaahhhh yavrucumm

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

382 degerim tatlimmmm amin insallah Allah razi olsun darisi basiniza insallahhhh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oohhh ohhhh masallah kuzuma bak cok iyi beslenip kendine ve bebisine cok dikkat ediyosun ayyy agliycam yaaa mutluluktan kiyamam ben sana gusel bi pasta aalip kutlayinnn ben yapamadim siz yapin kuzummmm :)

Oohhh ohhhh masallah kuzuma bak cok iyi beslenip kendine ve bebisine cok dikkat ediyosun ayyy agliycam yaaa mutluluktan kiyamam ben sana gusel bi pasta aalip kutlayinnn ben yapamadim siz yapin kuzummmm :)

Aynen ya 😊keşke yanında olup sevincini paylaşabilseydk cnm :) Allahh hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsn Allahım bizedd nasip ettt amin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen ya 😊keşke yanında olup sevincini paylaşabilseydk cnm :) Allahh hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsn Allahım bizedd nasip ettt amin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aminn insallah bizde mayista boyle seviniriz :(

dedim dimi konu açanlar gebe kalıyo dedim dimi oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mayıs konusunuda ben açabilirmiyim lütfen tüp bebek yaptırıyoruzda :46::46:

Konu acan hamile mi kaliyomus, ben sabah bi tane mayis konusu acmistim Allahim nasip eder insallah hepimizee hayirli haberlerini aliriz :49:

Back