Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

14 aylik bekleyis sona erdi Rabbime binlerce kez sukrediyorum!! İnsallah hayirli saglikli imanli bi evlat kucagima almayida nasip eder 9 ay sonra!! Cok mutluyum sabahtan beti agliyorum.. Kimse bilmiyor daha.. Siz hep can yoldasi oldunuz bana o yuzden ilk sizinle paylasmak istedim.. Rabbim butun isteyenlere nasip etsin insaAllah!!!!!!!! Eki Görüntüle 1087297

Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼

Canim çok sevindim hayirli olsun.demkki karbonat deneyi de fos cikti geçerliliği yokmus benim kopurdu diye sevinmeyeyim o zaman.alllah kucagina almayi da nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben giderr size haber vericemm sanada doktordan sonra anlatcam canim ben size haber vericem bekleyinnn coming soon.....

Sabirsizlikla bekliyorum bebegim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Arkadaşlar bata 5gun var test yapsam erken dimi.

Bilemiyorum ama kuzum erken gibi 3 veya 2 gun kala yap su pahali testlerden istersen bide sabah yap gun icerisinde yapma

Bilemiyorum ama kuzum erken gibi 3 veya 2 gun kala yap su pahali testlerden istersen bide sabah yap gun icerisinde yapma

Saol canim ne bileyim bir şeyler yap diye durtuyo beni
Bugüne kadar yapmak hic nasip olmadi o yüzden midir nedir yapmak istiyorum;) o pahalı testin adini biliyor musun

Saol canim ne bileyim bir şeyler yap diye durtuyo beni
Bugüne kadar yapmak hic nasip olmadi o yüzden midir nedir yapmak istiyorum;) o pahalı testin adini biliyor musun

Cok iyi yapmissin canim istersen yarin sabah yap onlar erken gebelik testi oldugundan daha hassas felan oluyomus propeskusunu oku istersen dollenmeden kac gun sonra sonuc verebiliyo bizim dandiklerde 10 15 gun yaziyo mesela

Back