Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Ayyy kuzummm coook sevindim cokk mutlu oldum Allahim saglikli bir sekilde kucagina almani nasip eder insalllaaahhhh yavrucumm

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Sagol bitanemm artik tum dualarim sizinlee dua edin banada tutunsn kalsin kuzum pazr kan.aldircam pazartesi yine gitcem dua edin banadaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oohhh ohhhh masallah kuzuma bak cok iyi beslenip kendine ve bebisine cok dikkat ediyosun ayyy agliycam yaaa mutluluktan kiyamam ben sana gusel bi pasta aalip kutlayinnn ben yapamadim siz yapin kuzummmm :)

Kuzum benim.kiyamam sanaaa Allah hepinizden razi olsun Rabbim sizleride guldurcek insallah annemdeym simdi cok tuhaf bir.duygu Rabbim hepinize nasip etsinnn

Sagol bitanemm artik tum dualarim sizinlee dua edin banada tutunsn kalsin kuzum pazr kan.aldircam pazartesi yine gitcem dua edin banadaa

Insallah bebegim tutunacak bunun icinde endiselenme artik keyfine bakkk mutlulugu sevincini yasa lutfen kuruntularini bir sure yolla bu arada bizim konumuza gel hamislerde tecrubelerini paylassin istedik :)

Kuzum benim.kiyamam sanaaa Allah hepinizden razi olsun Rabbim sizleride guldurcek insallah annemdeym simdi cok tuhaf bir.duygu Rabbim hepinize nasip etsinnn

Amin yavrum insallah bizde en kisa zamanda guleriz ohh gusel yemekler ye :)

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Canim çok sevindim hayirli olsun Allah kucagina da almayi nasip etsin.farisi bizlere inşallah.belirtilerini bize kisaca aktarir misin klomen falan kullanmis miydin

Aynen ya 😊keşke yanında olup sevincini paylaşabilseydk cnm :) Allahh hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsn Allahım bizedd nasip ettt amin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahh keske olsaydiniz yaaa benimde sizlere ihtycm varrrr aminn kuzumm Rabbim.sizlerede nasip etsinnn

Insallah bebegim tutunacak bunun icinde endiselenme artik keyfine bakkk mutlulugu sevincini yasa lutfen kuruntularini bir sure yolla bu arada bizim konumuza gel hamislerde tecrubelerini paylassin istedik :)

Beni unutamassnz zaten birakmam sizii cok acayibimmm yaaa

Cok sagol tatlim herseyin hayirlisi olsun sakin uzulme lutfenn umudunu yitirmee

Allah buyuk canim umut herzaman var ama insan yikiliyo boyle olunca biliyorsun ben hic adet olmuyorum 1 yildir ve doktor bana menepoz sinirindasin demisti korkuyorum hasta olmyyorum oylemi oldum :( bkalim pazrtsi arastrma hastanesinee gidicem

galaxsy s 4

Canim çok sevindim hayirli olsun Allah kucagina da almayi nasip etsin.farisi bizlere inşallah.belirtilerini bize kisaca aktarir misin klomen falan kullanmis miydin

Cok sagol tatlimmm Rabbim size nasip etsn klomen kullandm ctlatma ignesi oldum belirtim kasik agrim gogus hassasiyetm akintim kuzum son gunlerde midem bulanio kocama iyi baktm keci boynuzu ozu yaptm onada ve catlama gunuleri hergun calistikk

Canmmm cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi bize olsun ins :-)

Insallah kuzum darisi basinizaa dualarim sizinle ben ve bebegim.size destek ve ugur icin burdayizzz hepp

Cok sagol tatlimmm Rabbim size nasip etsn klomen kullandm ctlatma ignesi oldum belirtim kasik agrim gogus hassasiyetm akintim kuzum son gunlerde midem bulanio kocama iyi baktm keci boynuzu ozu yaptm onada ve catlama gunuleri hergun calistikk

Saol canim cvbin için.benim de 5 günüm kaldi akinti dişinda bende de ayni belirtiler var.akinti ilk defa yok adet olacagim zaman olurdu.ilk ayin miydi klomen.eski yazdiklarini okudum da bi yerde bakalım 3.hamile kim olacak demissin sen oldun ne mutlu sana;)4.haberi Bern verirdim inşallah
Bir de sence yarin idrar testi yapsam erken mi olur.çok yazdim kusura bakma

Insallah kuzum darisi basinizaa dualarim sizinle ben ve bebegim.size destek ve ugur icin burdayizzz hepp

Ooyyy masallah ya cok sevindim valla :)

Back