Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

o şeyler beni de dürtüyor bir haftadır ama hala negatif

Sabredicem bakalim.çok zor beklemek gerçekten. Senin günün geçti dimi canim.idrar testi mi yaptin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1 gün geçti daha canım. kaç gündür yapıyorum idrar testi negatif hep. kan testine gidecektim bugün hastaneyi aradım önce. 1 gün geçti çıkar mı dedim de 3 günden sonra daha net olur şimdi kesin olmayabilir dedi gitmedim ben de.

bu ay 2-3 gün gecikti çevremde de kkde de çoğu kişinin. bahardan mı nedir. o yüzden beklicem az daha.

bende daha bir şey yok ya. senin bat 23 benimki 24 nisandı. ben de yarın olabilirim o zaman

Insallah olmazsim kuzum ya bak beni 2 gun salladi ama yumurtlama testime bakinca dun yada bugundu bugunde patladim iste :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Zaten bende sinir oldm mesai saati disina cikio ya simdi ondan geciorum maalesef ama doktor beni ceptn ara dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyide internetten hastahanenin labaratuarindan tc kimlik numaranla ogrenebilirsin kuzum ama yinede ararsin doktoru heycan yaptim haaaa

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

hayırlı olsun canm tebrık ederım senı :))))) Allahım kucagına almayı nasıp eder ınsallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…