Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

14 aylik bekleyis sona erdi Rabbime binlerce kez sukrediyorum!! İnsallah hayirli saglikli imanli bi evlat kucagima almayida nasip eder 9 ay sonra!! Cok mutluyum sabahtan beti agliyorum.. Kimse bilmiyor daha.. Siz hep can yoldasi oldunuz bana o yuzden ilk sizinle paylasmak istedim.. Rabbim butun isteyenlere nasip etsin insaAllah!!!!!!!! Eki Görüntüle 1087297

Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼

Ayyy bbğm çok svndmmm Rabbimmmm hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsn :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah razi olsun canim benim.. Artik dualarim sizlerle tum isteyenlerle insAllah bana bu mutlulugu yasatan Rabbim isteyen herkese yasatsin insaAllah

Aminnnn önerilerinide bklyrzzzz :) :)

14 aylik bekleyis sona erdi Rabbime binlerce kez sukrediyorum!! İnsallah hayirli saglikli imanli bi evlat kucagima almayida nasip eder 9 ay sonra!! Cok mutluyum sabahtan beti agliyorum.. Kimse bilmiyor daha.. Siz hep can yoldasi oldunuz bana o yuzden ilk sizinle paylasmak istedim.. Rabbim butun isteyenlere nasip etsin insaAllah!!!!!!!! Eki Görüntüle 1087297

Cook mtlu oldum canimmm rabbim sana hayirli saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip eder insallahhh

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Aaaa bak senn neler dioo kalbimi kirionz siz beni birakip baska topige geccekken iyi amaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sinemmmmm ozelden sana msj attim o soruma bi msj atsana kuzucummm

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Ben giderr size haber vericemm sanada doktordan sonra anlatcam canim ben size haber vericem bekleyinnn coming soon.....

Ben giderr size haber vericemm sanada doktordan sonra anlatcam canim ben size haber vericem bekleyinnn coming soon.....

Nolurrr bna msj at kuzum ltfn 😊bklyrz heyecanla cnm bnm

kızlar merhaba, bende yeni üye oldum. siteyi sürekli takip ediyordum ve artık katılmaya karar verdim :) bende bu ay klomen kullandım ve ayın 10'un da çatlama iğnesi oldum. bugün iğne olalı 15 gün oldu. dün ilk idrarıma test yaptım sanki ikinci çizgi silik çıkmıştı. akşam tekrarladım fakat ikinci çizgi çıkmadı. karnımda adet olacakmışım gibi ara ara ağrıyor. yarın kan testi yaptıracağım. inşallah iyi haber alırım.

kızlar merhaba, bende yeni üye oldum. siteyi sürekli takip ediyordum ve artık katılmaya karar verdim :) bende bu ay klomen kullandım ve ayın 10'un da çatlama iğnesi oldum. bugün iğne olalı 15 gün oldu. dün ilk idrarıma test yaptım sanki ikinci çizgi silik çıkmıştı. akşam tekrarladım fakat ikinci çizgi çıkmadı. karnımda adet olacakmışım gibi ara ara ağrıyor. yarın kan testi yaptıracağım. inşallah iyi haber alırım.

İnşallah 😊bu arada hoşgeldn 😊

Hayirli olsunnn canimmm cok sevindim Rabbim.tamamina erdirsinnn saglikla al insallah melegini kucagina Allah im tum isteyenlere nesip etsin insallahhh Aminnn

Canim çok sevindim hayirli olsun.demkki karbonat deneyi de fos cikti geçerliliği yokmus benim kopurdu diye sevinmeyeyim o zaman.alllah kucagina almayi da nasip etsin

Canim çok sevindim hayirli olsun.demkki karbonat deneyi de fos cikti geçerliliği yokmus benim kopurdu diye sevinmeyeyim o zaman.alllah kucagina almayi da nasip etsin

Yanlis kişiye yazdim;(

Back