Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Tamam tatlim internete giremessm burcuya msj atarm o soler sizee kuzularrr ama yemek yiemiorm midem kotuuu az yedm zar zorr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kacta gidicen doktora arti kacta sonuc belli olur beni heycan basti yaaa

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Aldm ptesi elimde 😊😊 cnmm isim gelmiyo aklıma Mayıs Anne Aday Adayları 😊😊nasl ? :) :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Olmasss mayis anne adaylari mayisa dogum yapacaklara daha uygun bizim
mayis ayi bizim ayimiz bebislerimiz gobisleerimize gelsin diyenlerrr olsunmu ki

Kacta gidicen doktora arti kacta sonuc belli olur beni heycan basti yaaa

Kocam namazdan ciksn alcak 15:30 gibi hastanede olsam 5 gibi kesin haber cikar canlar sizce once kan mi aldirim dirk doktora mi gidim

reglime 5 gün var.gece uyurken kasıklarımda müthiş agrıyla uyandım ve daha sonra bu ağrı azaldı ve sımdı belli belirsiz sapmalar oluyor.aynı sekılde belimdede var neden böyle oluyor anlamıyorum kaç gündür akıntımda çok yoğun :// yumurtluyor olamam dimi doktor kontrolunde yumurtlamam geçmşdi doktor çatlamak üzere demişdi 10 gün önce ama bu ağrılar neden oluyor adet belirtimde böle olmazdı ://

14 aylik bekleyis sona erdi Rabbime binlerce kez sukrediyorum!! İnsallah hayirli saglikli imanli bi evlat kucagima almayida nasip eder 9 ay sonra!! Cok mutluyum sabahtan beti agliyorum.. Kimse bilmiyor daha.. Siz hep can yoldasi oldunuz bana o yuzden ilk sizinle paylasmak istedim.. Rabbim butun isteyenlere nasip etsin insaAllah!!!!!!!! $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398424281.397669.jpg

Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼

14 aylik bekleyis sona erdi Rabbime binlerce kez sukrediyorum!! İnsallah hayirli saglikli imanli bi evlat kucagima almayida nasip eder 9 ay sonra!! Cok mutluyum sabahtan beti agliyorum.. Kimse bilmiyor daha.. Siz hep can yoldasi oldunuz bana o yuzden ilk sizinle paylasmak istedim.. Rabbim butun isteyenlere nasip etsin insaAllah!!!!!!!! Eki Görüntüle 1087297

Hayirli olsunnn canimmm cok sevindim Rabbim.tamamina erdirsinnn saglikla al insallah melegini kucagina Allah im tum isteyenlere nesip etsin insallahhh Aminnn

Hayirli olsunnn canimmm cok sevindim Rabbim.tamamina erdirsinnn saglikla al insallah melegini kucagina Allah im tum isteyenlere nesip etsin insallahhh Aminnn

Allah razi olsun canim benim.. Artik dualarim sizlerle tum isteyenlerle insAllah bana bu mutlulugu yasatan Rabbim isteyen herkese yasatsin insaAllah

Allah razi olsun canim benim.. Artik dualarim sizlerle tum isteyenlerle insAllah bana bu mutlulugu yasatan Rabbim isteyen herkese yasatsin insaAllah

Rabbim hepimizden razi olsun canim bende kan testine gidiyorum dua et banada lutfennn

Back