nişan attım delirmek üzereyim....

Evine kedi alsan daha çok sevgi gösterir sana, korkuluk diye mi tuttun evde. Bu adamın eve bir kuruş katkısı da olmamıştır kesin. Böyle parazitlerin nesini sevip de yanınızda tutuyorsunuz anlamıyorum ben ya

çünkü hep düzelir diye bekledim sanırım. bi de ailesi hep bana bunun için sorun mu çıkar ne var bunda düzelecek şeyler o seni çok seviyor dediği için , ya acaba ben mi abartıyorum hakaten ortadabüyük bişey yok da ben mi abartıyorum dedim hep

Ahaha ya ailesi de sana yamamaya çalışmış işte bakmışlar başlarına kalacak, sen uğraş istemisler. Benim de sorunlu bir kardeşim var, evlense gitse göbek atardık valla kurtulduk diye.

Ahaha ya ailesi de sana yamamaya çalışmış işte bakmışlar başlarına kalacak, sen uğraş istemisler. Benim de sorunlu bir kardeşim var, evlense gitse göbek atardık valla kurtulduk diye.
inanamıyorum ya :)))))))))))))) neden güldüm bilio musun çevremde kimseyi tanımadan nasıl birebir aynı cümleleri kurabiliyorsunuz şaka gibi. bi ara bu kim arkadaşım mı dedim yorumunu görünce

Neden değişsin ki bütün gün elinde telefonla ya da oyun başında bulunan, birlikte kahvaltı ve sohbet etmemeyi kabul eden birini bulmuş zaten. Onu her haliyle kabul etmişsiniz değişmesini isteseydiniz zaten terk eden taraf siz olurdunuz.
Geri dönse daha havalarından geçilmez artık. Can çıkar huy çıkmaz kimse kimseyi ben değiştiririm diye bekleyip hayale kapılmasın. Adam kendinden memnun üstüne sizi suçlu çıkarmış bir de. Dönerse sizden değişmenizi bile bekleyebilir. :)

Babandan kalan parayı senden isteyecekkadar aciz, rezil bir adam..İstemesi ayrı rezilce , vermeyınce terketmesi ayrı rezilce..Senin biliyor tıpiş tıpiş ona gıdecegınızı..Ama bu rezile dönerseniz bundan sonra sana yapacakgı herseyı hakedıyorsunuz...Hazır kurtulmuşken kaçık ,şükredin

Ortada coook büyük bir sey var, cok büyük. Elinizdekini avucunuzdakini harcayıp harcatıp kendini garantiye alıp bir de senin yüzünden diye tekmeyi vuracak ve sizi psikiyatriye sürükleyecek coook büyük bir hayat tümörü varAile tabii der, bir sizofreni karısı bosayıp izini kaybettirmiş, kvsi o güne kadar, kocandır bırakamazsın, sizi seviyor, dayan dayan katlan derken, gelin kacınca , amaaaannn bu deli bizi keser,devlet basımızdan alsın, hapse tımarhaneye bir yere kapatsın, uyuyamıyoruz diye haberlere çıkmıştı. Siz onların kurtarıcısısınız, tek ümidisiniz, kendi hayatınızı mahvederek onları kurtaracaksınız, böyle kurtarıcı sevilmez mi, moral verilmez mi, manupile edilmez mi:/

korkmuyorum da yanlız kalınca kafam çok konusuyor
Sen o adama bagımlısın, once bunu bil ve bu durumunu anlamlandırabıl. Ona gore davran, bagımlıların kullandıkları madde nedir, zararlıdır, insanı içten içe bitirir, hayatını mahveder, kişi yine de onu arar:/
Sen de bu durumdasın, maalesef kendini mahvedeceksin, buna izin verecekmisin, bu bagımlılıktan kurtulamazsan ya o sana zarar verir sonunda, ya da sen kendine bir kötülük yaparsın Allah korusun

o kadar haklısın ki. ben ki s*gara kullanırken bir günde çat diye bıraktım , hayatımı alt üst eden adam hala kafamı kurcalıyor şaka gibi. bi de sağda solda ben bitirdim ya kafamda iyim tertemizim böylesi daha iyi evlensekte boşanırdık falan diomuş ya töbe töbe yaa

yok dönmem ben. sadece bu süreci atlatmak için sizlere yazdım. çünkü kısır bi döngü. 1 ayı geçti. insan ilk günkü gibi nası üzülebilir ya. inan kendime sinirleniyorum oturup kalkıp. bugün kafamdaki yeni gündemim onu başkasıyla düşününce çıldırmak mesela öf yani öf

sende evlenseydin daha kötü olurdu diye düşünenlerden misin?

Karsıda ki hasta ise yada sıkıntılı ise kurtulmak daha zordur.Çunki onun hasta halıne aşk demeyelim bağımlı olursun..Hastalıklı ilişki..Onun sen umrunda degılsın..Neden seni zerre kadar umursamayan bir adam için uzuluyorsun..Sen bu kadar mı degersızsın.Kendını hayatta konumlandırdıgın yer burası mı..Kendını bu muamelye mı layık göruyorsun..Sonucta hepımız tercıhlerımızı yasıyoruz...

O adam kene..Kıme yapışırsa onu emer ve bu değişmez.Kurtul keneden..

Böyle bir asalak ile evlenmeyi bırak aynı yolda yürümeyi bile istemez insan.
Kendinize yönelin bırakın onu düşünmeyi artık. Bahsettiğiniz şahıstan milyonlarca var zaten onu diğerlerinden ayıran hiçbir pozitif özelliği yok. Sizinkisi büyük ihtimal aşk değil alışkanlıktır zaten artık.
Yanınızda olup sürekli hal ve tavırlarıyla rahatsız olacağınıza yokluğuna alışmaya bakın bu daha kolay çünkü.

Sen ne diyorsun, elbette ki kötü olacak. Nişanlılık dönemi en cok birbiri üzerine titrenilen, el üstünde tutulan, en güzel sözlerin secildigi cok güzel bir donemdir. Bu donemde bunları yaşatan size gül bahçesi degil gübre cukuru vaadediyor. Gözüne baka baka, nasırına basa basa, paranı yıye yıye.
Yarın ne diyecek, ben boyleyim, sen de biliyordun ve bana kul kurban oldun nikah kıyayım diye. İyisi mi ben gideyim, sen cekılmez birisin diyecek, bilecek kı sen ayaklarına kapanacaksın. Yazarken bile içim daraldı:/

bu saat oldu mu bana bişey oluo ya bu saatlerde gelen niye içim soğumuyor hala bitsin gitsin artık yeter tadındaki sinir krizi için ne yapmak lazım acaba ya. çünkü sabahı sabahlatıyor lanet beyin

Kendince bi rahatlama yöntemi bulmalısın.
ben ne yapıyordum bahsedeyim, kulaklığımı takıp son ses atarlı giderli şarkılar açıyor, bi kadeh de buzlu rakı koyuyordum, 2-3 saate pamuk gibi olup direkt yatağa gidiyordum.
Öfkeni, kırgınlığını, tüm duygularını dibine kadar hissedip, akıtacak bi kanal bulmalısın.
Burdaki yorumlar çok gerçekçi evet, ama bazıları yargılayıcı olduğu için kendine olan öfken ve suçlamaların artabilir. Lütfen kendine karşı anlayışlı ve bağışlayıcı ol.

Ben de senle yaşıtım, korkunç hatalar yaptım. Ben gittim evlendim ve çocuk denedim.
Senelerce kendimle savaştım. Sen 15 ayla kurtarmışsın, iyi yönden bak.
Kendimi övmek için söylemiyorum ama oldukça entelektüel ve donanımlı bi kadınım
Ve kazık kadarım.
Yani bu işlerin kültürle, kariyerle, yaşla hiçbi alakası yok arkadaşım.
Çocukluktan kalma değersizlik duygusu var ya, dolmuyor boşluğu kolay kolay.
Bi yerde tıkanmış işte bişeyler, kopmuş kendi özümüzle aramızdaki bağ, ne yapmışız dışardan bulup kapatmaya çalışmışız o boşluğu.

İyi bi terapist, farkındalık, kendinle yeniden bağ kurma hepsinin kökten çözümü.
İyileşmek zikzak şeklindedir. 3 gün iyi hissedersin, bi gece tekrar tetiklenirsin.
Başa mı sardım, ne oluyo deme panik yok.
Süreç böyle işliyor.
Hemen yalnız kal, çekil köşene, hiç dağıtmaya çalışma kafanı.
Duygunu yaşa.
Geçecek, geçiyor, inan bana.
Ve sen iyileştikçe çekiyorsun kendine güzellikleri.
Yaydığın enerji değişiyor bi kere.
Kendinle yeniden tanışıyor, kendini keşfediyorsun, muhteşem bi şey bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…