Nişan attık ve ben çok suçlu hissediyorum..

Ben size ve annenize hak verdim. Kızıma ev verirken başkasına soracak değilim gerekirse kiraya verin bile demiş kadın.
Nişanlın öyle çakal ki :)
Tabi istemez ailenin size vereceği evde oturmayı. Yarın bir gün ona köpek çeken kendi ailesini getirip köpek gibi size hizmet ettirecek çakkkkal :)))
Kira olmuş minimum 12-13 bin
Orda burda kalıyor e yalan mı? Evsiz sapsız suan.
Gururu kendi ailesine yapsın onu insan yerine koyan sizin ailenize değil fena bilendim 🤣
Gururu yapmış zaten çıkmış gitmiş evden napsın testere alıp doğrasın mı insanları ahshshdhfh cidden bazen çok şaşırıyorum.

Bu gururu evlendikten sonra da görelim genelde sonrasında ailem de aileme dönüşüyor da 🤣
Ben de dedim aile içi sorunlarına o kadar güvenme diye, zayıf görmüş maaile bastırmaya kalkmışlar ters tepmiş. Nihayetinde aile onlar bugün dövüşür yarın sevişir, sen kötü olursun. Aile ile aradaki tek sorun git gel akıllı abi ve peşine takıp getirdiği fena bi kadın gibi duruyor, annesi üzülüyormuş evden gittiği için, bu anne o kadar kötü olmayabilir, belki de sadece evlattan imtihan olan bir kadıncağızdır. Öyle bi durumda nedir ne değildir bilmeden ailemi küçümsemeye yok saymaya kalkan, durduk yere istediği olmadı diye yüzüme vuran birine ben de kızabilirim. Fırsatçılık gibi gelir.

olur da evlenirlerse ve bu kıza varlık içinde yokluk çektirirse o lafların daha ağırlarını işiteceği kesin
Niye yokluk çeksin ikisi çalışıp öder ne yapsın çocuk ev verilecek diye her şeyi kabul mu etsin. O zaman erkek ailesi gel alt katimizsa otur her şeyimizi kabul edeceksin diyen kadınlara git varlık içinde yokluk çekme mi diyelim

olur da evlenirlerse ve bu kıza varlık içinde yokluk çektirirse o lafların daha ağırlarını işiteceği kesin
Ailesi kızlarını bu kadar düşünüyorsa versin evlenmeden evi üstüne, kızları da istediği gibi tasarruf etsin o evde. O evin içine girdikleri zaman zaten boşanırlar, bi kere mideler bulanmış o ev hayır getirmez.

Ben size ve annenize hak verdim. Kızıma ev verirken başkasına soracak değilim gerekirse kiraya verin bile demiş kadın.
Nişanlın öyle çakal ki :)
Tabi istemez ailenin size vereceği evde oturmayı. Yarın bir gün ona köpek çeken kendi ailesini getirip köpek gibi size hizmet ettirecek çakkkkal :)))
Kira olmuş minimum 12-13 bin
Orda burda kalıyor e yalan mı? Evsiz sapsız suan.
Gururu kendi ailesine yapsın onu insan yerine koyan sizin ailenize değil fena bilendim 🤣
yanlış hatırlamıyorsam eğer konu sahibi çeyizini tamamladı, alması gereken eşyaları falan aldı
damat bey sadece çamaşır makinesi almıştı
neden almaya başlamıyorsun fiyatlar sürekli artıyor sorusuna da durumum yok diye cevap vermişti

Niye yokluk çeksin ikisi çalışıp öder ne yapsın çocuk ev verilecek diye her şeyi kabul mu etsin. O zaman erkek ailesi gel alt katimizsa otur her şeyimizi kabul edeceksin diyen kadınlara git varlık içinde yokluk çekme mi diyelim
kızın ailesi damada her şeyimizi kabul edeceksin diye nerede demiş?
her şeyi kabul etme konusu nereden çıktı, ben mi kaçırdım?
sadece annenin kırıcı üslubundan yola çıkarak mı böyle düşündünüz yoksa
aralarda yorumlarda kaçırdığım başka şeyler var da ona dayanarak mı düşündünüz?
ayrıca bildiğim kadarıyla bahsi geçen ev, kızın ailesinin alt katında değil

yokluk çekme konusuna şöyle cevap vereyim:
yanlış hatırlamıyorsam eğer konu sahibi çeyizini tamamladı, alması gereken eşyaları falan aldı
damat bey sadece çamaşır makinesi almıştı
neden almaya başlamıyorsun fiyatlar sürekli artıyor sorusuna da durumum yok diye cevap vermişti
bu kısım yanlışsa birisi düzeltsin lütfen

Ailesi kızlarını bu kadar düşünüyorsa versin evlenmeden evi üstüne, kızları da istediği gibi tasarruf etsin o evde. O evin içine girdikleri zaman zaten boşanırlar, bi kere mideler bulanmış o ev hayır getirmez.
o evde değil başka evde otursalar da bu işin oluru yok bana göre

Hayır evden bir çöp bile götürmeyeceğim. Düğünde kına yapmak isterse kendisi yapabilir. Ailemden maddi değeri olan hiçbir şey almayacağım bu süreçte. Bende maddi olarak asla destek olmayacağım ona. Takı istemeyeceğim veya düğünde takıldıktan sonra geri vereceğim aileme benim ihtiyacım olursa alırım onun dışında asla görmeyecek bile ailemden yana bir şey.
Bence ayrılın tamamiyle böyle evlilik olmaz ve acilen destek alın

Bence de. Savaş başlamış. Evlilikte olacak en son şey savaş. Kazananı olmaz.
Katıp anneye ben de kızdım da. Nişanlı da her sorun karşısında çekip gidelim diyor. Yengeden kaciyor. Erkeklerin gizli planı çoktur. Annesine kız kardeşine çok düşkün yazmış eski konusunda. Baska şehire gidip sonra anne ile kız kardeşi alma ihtimali var. Anne evet despot da nişanlı da makul değil. Anne o lafı nisanlinin abisinin kız kaçırma gibi olayları olmuş onun uzerine soylemis muhtemelen. Elti zaten garip. Konu sahibi bu evlilik azcık sakat. Baban da zaten bu yaz evlenmeyin, iyice tanıyın demiş.

Ailemi benden iyi tanıyorsunuz sanırım topluca. Evet annem sert bir kadın ve söylediği şeyler doğru değildi bunun için ben özür diledim annem konuştu ve kendini açıkladı. Devam etmek istemiyorsa etmezdik ama annenle arama mesafe koyacağım evlenirsekte başka şehre taşınacağız demesi ne kadar doğru. Belki 1000 kez yazdım yine açıklayacağım kendi ailene baktan kasıt benim ailemden değil zararın sürekli onun ailesinden geldiğiydi evet cümle doğru değildi ama burada amaç onu yaralı tarafından vurmak falan da değildi asla.
Nişanlınız bariz kompleks yapıyor. Ailenizin size ev vermesinde rahatsız olunacak ne var? Herkes kızının rahat etmesini ister. Benim ailem kötüyken sizinkiler iyi olmasın, hepsinden uzağa gidelim, kendi başımıza yaşayalım diyor resmen.

Nişanlınız bariz kompleks yapıyor. Ailenizin size ev vermesinde rahatsız olunacak ne var? Herkes kızının rahat etmesini ister. Benim ailem kötüyken sizinkiler iyi olmasın, hepsinden uzağa gidelim, kendi başımıza yaşayalım diyor resmen.
Bence kendi başımıza yasayalim değil o. Annemi, kız kardeşimi de getirtirim, annen de karisamaz kafasi bu( abi calismiyor, kız kaçırmış, nişanlısı o evden çıkmış, teyze de kaliyor). Nisanlinin uzağa gidelim cevabı ve eski konu birleşince konu bambaska bir yere gidiyor.

Gururu yapmış zaten çıkmış gitmiş evden napsın testere alıp doğrasın mı insanları ahshshdhfh cidden bazen çok şaşırıyorum.
Ama kendi ailesiyle kötü diye kız tarafıyla da mesafeli olmak istiyor. Böyle yaparak kendi ailesini desteklemiş oluyor aslında. Bakın sizle aram açık diye gidip karımın ailesine yanaşmadım diyor kendince.

Bence kendi başımıza yasayalim değil o. Annemi, kız kardeşimi de getirtirim, annen de karisamaz kafasi bu( abi calismiyor, kız kaçırmış, nişanlısı o evden çıkmış, teyze de kaliyor). Nisanlinin uzağa gidelim cevabı ve eski konu birleşince konu bambaska bir yere gidiyor.
O da olabilir çok mantıklı. Ben olsam kabul etmem başka yere taşınmayı.

Ben kimi iç güveysi yapmayı planlıyormuşum da haberim yokmuş. Evet onunla gitmek istiyorum fakat bu bir ceza yada ağzının payını verme vs. değil ben ilişkimizin iyiliği için doğru bulduğum şeyi yapacağım. Gayet mümkün hanımefendi düğün fotoğraflarını paylaşacağım buradan

Gayet ayrılık korkusu kaplamış da koşa koşa kabul ettiniz işte orada yaşamak nasip değilmiş mutluluklar şimdiden valla anneniz oraya kadar ulaşmaz inşallah ayağı kolu haha 😂

Minnet duymasa bile teşekkür edebilirdi ki etmeliydi de. Evlilik konusunda vazgeçme eşiğindeyim dolayısıyla çok fazla bir şey açıklamayacağım artık.
Evlilik konusundan vazgeçme eşiği mi kaldı? Ben mi kaçırdım, barışıldı mı? Adam bitirmedi mi herşeyi?

Ama kendi ailesiyle kötü diye kız tarafıyla da mesafeli olmak istiyor. Böyle yaparak kendi ailesini desteklemiş oluyor aslında. Bakın sizle aram açık diye gidip karımın ailesine yanaşmadım diyor kendince.
İster. Kendi ailesi ile arası açık diye eş ailesine eklemlenecek diye bir olay yok ki.

Katıp anneye ben de kızdım da. Nişanlı da her sorun karşısında çekip gidelim diyor. Yengeden kaciyor. Erkeklerin gizli planı çoktur. Annesine kız kardeşine çok düşkün yazmış eski konusunda. Baska şehire gidip sonra anne ile kız kardeşi alma ihtimali var. Anne evet despot da nişanlı da makul değil. Anne o lafı nisanlinin abisinin kız kaçırma gibi olayları olmuş onun uzerine soylemis muhtemelen. Elti zaten garip. Konu sahibi bu evlilik azcık sakat. Baban da zaten bu yaz evlenmeyin, iyice tanıyın demiş.
Adam anasını kardeşini alırken konu sahibi de bi zahmet öylece bakmasın. Bunun çözümü babasının evini dayatmak değil.

X