Zaten ben nişanlımla tanışmadan önce üniversite okurken bana alınan arabayla gideceğim babam tamamen bana veriyor. Ev meselesi zaten ortada. Ailem bunları benim iyiliğim için yapıyor. Yoksa ne onu ne benim gelirimle yapabileceğimiz şeyler asla değil bunlar. Ayrıca kendisi mühendis olduğu için çalışma şartları geliri sabit ama ben zorluk yaşadığımda gece gündüz özel derslere gidip yoğun çalışacağım. Ben burada maddi şeylerden daha öte kendi egoları için beni gözetmemesine çok kızıyorum. Aylık gelirlerimiz çok iyi değil asla onun da benim de öyle. Ailesi konusunda haklısınız. Bu işten baya içim soğudu benim bakalım artık hayırlısı olsun.
valla yerinde olsam hiiç öyle gece gündüz çalışmam ben kirayı denkleştiricem diye
hatta kirayı düşünmem bile, yer içer harcarım
madem orada hazır ev dururken reddedip böyle bir yükün altına girmeyi göze aldı
en ufak bi sızlanmasında da lafımı söylemekten çekinmem, "orada hazır ev dururken bizi kiraya sokan sendin
şimdi şikayet etmeye hakkın yok" derdim
ha sonrasında iş boşanmaya kadar giderdi muhtemelen o ayrı konu
velhasıl senin yerinde olsam ben bu işi bi kere daha düşünürdüm
bekarlık hayatımdan daha güzel olmayacaksa neden evleniyorum ki
bi de benim şöyle bi gözlemim var, sizin ilişkiniz için demiyorum ama etrafımdan gözlem sadece
sizinki benzeri ilişkilerde erkek kişisi kompleks yapıyor
bir yakınım var biz erkek tarafıyız, erkeğin ailesi biraz dağınık, maddi anlamda da yetersiz bi çocuk
evlendiği kızın ailesi de birbirine bağlı, zengin değil ama iyi kötü yapmış bişiler işte kıza araba almışlar zamanında falan
adam arabayı kompleks yapıyor kullanmıyor mesela
kız yeri geliyor bazen ani misafirleri falan olduğunda çalıştığı için vakit bulamamışsa
annesinden yemek desteği alıyor mesela adam bundan bile rahatsız
başka örneklerimde var genelliyorum gibi algılanmasın diye anlatmayacağım burada ama
sen bi daha düşün bence