- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
- Konu Sahibi sircakoskunkizi
-
Adamlar doğal sizin yanınızda çatal bıçak kullanıp evlendikten sonra elle yediğini görsen daha farklı olurdu sonuç.Fast food yerlerinde patatesi elinizde yemek ile bir yemek davetinde elinizle yemeği aynı kefeye koyuyorsanız evet sizinle de aynı adabı almamışım demektir. Ben olsam utanırdım. Fast food başka bir şey benim dediğim başka birşey. Arasındaki farkı anlayamıyorsanız birşey diyemiyorum.
Hal ve tavırları kaba, görgüleri eksik kısaca. Öyle görmüş yetişmişler.
Ama zenginlik bir elbise gibidir, tanışıyabilen vardır, üstünde sırıtan vardır.Neyle ölçüm yapmam gerekiyor söylerseniz bende bu soruya cevap vereyim.
1 ev arabası olan zengin değildir gözümde eğer bu kıstassa.
Herkesin evi arabası var.
Sonracıma menemen mesela elle yenmez mi
Lokmanı bana bana ( acıktım galiba )
sağolun bilgi içinKabalıklarına örnek istendi
Elle yemek yemek dedi konu sahibeleri.
Ben konu sahibinin yerinde olsam
Herkes beni eleştiriyorsa sorun bendedir der dönüp kendime bi daha bakarım
Cekirgee gibi bi görümcem yok diye halime şükrederim mesela
Şaka bir yana duygularımı yoklarım, yeterli değil demek ki der net olurum
Bunları düşünüyorum ama nişanlıma yansıtmıyorum tamam mı demek, anlamsız
Evlilik mümkünse bir ömür olmalı, nişanlıyken pürüzler acabalar varsa paylaşılmalı
Olmuyorsa tak sepeti koluna herkes kendi yoluna denmeli
Evde kalmayayım diye evlenirsen adam zenginde olsa yürümez, evlilik zor bi yolculuk sevgi olmadan cıks mümkün değil
Tatlım ben zaten kız tarafı erkek tarafı diye bir uzatma giriyoruz demedim niye girmezler ben sana söyleyim çünkü böyle bir duruma ihtiyaç yoktur erkek üstlenir en azından bizim cemiyette böyle olmuştur. Benim de evde kalma korkularım yoktu ama ablamdan sonra oluştu o durumdalar girip konu ile ilgili psikolojik analiz kasamayacağım şimdi. O bambaşka bir konu.Ama zenginlik bir elbise gibidir, tanışıyabilen vardır, üstünde sırıtan vardır.
Bak cemiyet hayatına. Eda Taşpınar, Derin Mermerci 40 lı yaşlarda evde kalma korkusu yaşamıyorlar. Derin Mermerci yeni evlendi. Diğerinin evlenme gibi bir hırsı yok. Olsa aynı gün evlenir zaten.
Gerçek zenginlerin kendilerine has bir kültürü vardır ben direk cemiyetin içindeyim ama onlardan değilim. Emin ol ki kız tarafı-erkek tarafı diye saçma sapan bir uzatmaya girmezler. Yok bana şunu yapmadılar, almadılar, babam yapacak sanırım düğünü gibi..
Olmuyor, olmuyor, Ivana Sert olaydı şimdi son sözü derdi.
Ay hemen sahneleyeyim sana:valla biz fakirdik küçükkene :)
annem ve babam da genelde hizmet sektöründe varlıklı ailelere hizmet eden işçilerdi. (böyle anlatınca çok dramatik oluyormuş ya , ha ha)
neyse annem derdi ki, gerçekten zengin (-bu annemin tabiri-) kendini hiç belli etmez, ama sonradan görmeyi hemen anlarsın, bir kendini üstün görmeler, bir halden anlamamalar...
ha ha, benim anneme göre gerçek zengin değilsiniz konu sahibi, kusura bakmayın.
E sürekli belki belki demen baydı bizi de belkiZaten 2 cevabımdan birinde bende suç belki dedim. Belki ben açgözlüyüm belki ben kötü niyetli yaklaşıyorum vs dedim. Ama konuyu açtığımdan beri sadece laf vurmaktan başka birşey yapmıyorsunuz.
Niyetiniz elle yemek yemeyi hoş görmediğimi söylediğimde, ne var bende fast foodda patatesi elle yiyorum demenizden belli. Fast food yerken patates çatalla yeniliyor sanıyordum bende teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?