- 25 Kasım 2015
- 86
- 28
- 3
- 31
- Konu Sahibi sircakoskunkizi
-
Peki siz haklısınız, ben kötü niyetli ve aç gözlüyüm- nişanlımı da sevmiyorum bahane yapıyorum teşekkürler.E sürekli belki belki demen baydı bizi de belki
Belkisi mi kalmış adamı sevmiyor annesinin elle yemesini bahane ediyorsun diyorum
Sen hala ama fast food değil bizim evde davette elle yedi diyorsun, bu sebeple kim ayrılık düşünür
Net değilsin samimi değilsin hesap kitap içindesin nişanlından saklıyorsun herşeyi
Adam da kredi çekiyor ki oturacağımız ev yeter ki içine sinsin diye
Sizin cemiyet kızın okumadığı, küçük yaştan eve kapatıldığı, evlenme yaşı gelince de uygun bir taliple evlendirilmeye çalışıldığı bir cemiyet olması lazım ki erkek üstlensin her şeyi.Tatlım ben zaten kız tarafı erkek tarafı diye bir uzatma giriyoruz demedim niye girmezler ben sana söyleyim çünkü böyle bir duruma ihtiyaç yoktur erkek üstlenir en azından bizim cemiyette böyle olmuştur. Benim de evde kalma korkularım yoktu ama ablamdan sonra oluştu o durumdalar girip konu ile ilgili psikolojik analiz kasamayacağım şimdi. O bambaşka bir konu.
Herkes ayrıl dedi kısacaBU ZENGİNLİK OLAYI NEDİR ARKADAŞLAR, BİRAZ SAKİN LÜTFEN HERKES. SEN ZENGİNSİN SEN DEĞİLSİN SENİN BURNUN HAVADA SEN BİLMEM NEYSİN BUNLARI GEÇİP BANA AKIL VERECEK VAR MI ? BU KADAR KİN ÖFKE LÜTFEN KENDİNİZE YAZIK BEN ÜZÜLDÜĞÜMDEN DEĞİL BEDDUA EDEN BİLE OLDU YA GÜNAH YANİ
Ayy ne kötü mevzular bunlar ya ben istemiyorum bunları yaşamak o yüzden düğünüme kadar para biriktirmek istiyorum. C.tesi nişanım var ve nişan da bile başladı bu mevzular. Beni üzen erkek tarafı değil annem. Şimdiden başladı nişan da takılanları ver de düğün yapacağız lazım olacak diyor. Bu paranın mevzu olması bile çok canımı sıkıyor benim. Ben hiç bir şey istemiyorum erkek tarafından. Kv künye takacakmış ben istemiyorum düğünde takarsınız dedim ama kızım ben bunu oğlumun eşine diye seneler önce yaptırdım zaten dedi peki dedim. Ben onu bile istemezken annem küpe almayacaklar mı diye soruyor çıldırıcam. Ben sadece huzur istiyorum para pul onların olsun. Zaten ilerde hepsine bu yaptıklarının geri ödemesini yapacağım. Zaten evde küçük nişan yapacağız kim ne takacak ki 2 çeyreğe göz dikiyorsun kalp kırıyorsun.
Rica ederimPeki siz haklısınız, ben kötü niyetli ve aç gözlüyüm- nişanlımı da sevmiyorum bahane yapıyorum teşekkürler.
Pardon da siz neredensiniz hangi cemiyettensiniz ? Beni küçültemeye çalışan yorumlarınız komik üstüme de alınmıyorum kusura bakmayın gereksiz eleştiri kıskançıktır bence. İyi ki varlıklıyım dedim.Sizin cemiyet kızın okumadığı, küçük yaştan eve kapatıldığı, evlenme yaşı gelince de uygun bir taliple evlendirilmeye çalışıldığı bir cemiyet olması lazım ki erkek üstlensin her şeyi.
Yoksa modern cemiyetlerde kız kendi ayakları üstünde durup aileler ortalık yerde çırpınmazlar. HErkes kendi söküğü kendi diker.
Ay hemen sahneleyeyim sana:
Gerçek zengin bir restauranta gider. Bakışlarıyla masanın temizlenmesini istediğini anlatır. Ya da ufak bir el hareketi.
Ama sonradan görme dediğimiz zengin de
"hoop oğlum al şunları şuradan bee"
"çocuğum sana diyorum"
böyle kendini ortamda belli eden, bakışları üstüne toplayan bir hali vardır.
Hani bir film vardı. Perran Kutmanla kocası bedava bir tatil kazanıyordu. Otelde yaşadıkları nasıl sırıtıyordu. Para da sonradan edilinince ve taşıyamazsa insanda öyle sırıtır. Sözüm meclisten dışarı.
Sert olmuş biraz ama doğru tespitEk olarak evlenirsen ;
Beğenmediğin ailesinin eski ve küçük olan evine sık sık gidip, eski eşyalarına oturup, son model olmayan hatta takım olmayan tabaklarından yemek yiyeceksin.
ben de onu anlatmaya çalışıyorum.
yok zenginim, yok modernim, yok şöyleyim diyor konu sahibi (kişisel alınmasın, böyle düşünen bir çok kişi var)
ama fikirler aynı benim komşu teyzeden farkı yok. o da kızına maaşı yüksek bir aday arıyor.
hani hayat standardı düşük olanlarda bu istek o kadar batmıyor bana, ama her şey var, para var, görgü var, hala bir memnuniyetsizlik hayata karşı.
arkadaş kendi çevreseinden birini bulsa mutlu olacak mı, onda da başka bir şeyi beğenmeyecek bence.
Benim ailemde birşey demiyorum ama ben sorun ediyorum.
hahaha işte bunu bekliyordum.Pardon da siz neredensiniz hangi cemiyettensiniz ? Beni küçültemeye çalışan yorumlarınız komik üstüme de alınmıyorum kusura bakmayın gereksiz eleştiri kıskançıktır bence. İyi ki varlıklıyım dedim.
Kız tarafının düğün yaptığını hiç görmedim ondan içime sinmiyor.
hahaha işte bunu bekliyordum.
sonunda "kıskanma" lafını dedin.
Allah Allah neden kıskanayım ki?
Tövbe tövbeee.
Sağlığım yerinde, anamın babamın tek görevi olan beni okutma işini yapmışlar, elime ekmeğimi vermişler, alın terimle paramı kazanıyorum. Ne kadar kazanıyorum, ne yapıyorum diye ukalalık yapmayacağım ama "evde kalma psikolojine" sarıp da evlenmeye çalışan sonra da karşısına çıkan insanın ailesini beğenmeyen birisin.
Kendin için öz eleştirin var mı?
Ailelerin ve yakın çevrenin olduğu bir yemekte düzenlenebilir düşüncemizde.soruldu mu bilmiyorum yeni başladım okumaya da düğün yapmak zorundamısınız ?
Haklısın belki sürekli dipdibe olsak daha fazla canım sıkılacak.İlgili olsalarda sevmiyorum nie bukadar karısıyor diyeceksiniz. Onlara kaba demissiniz ama siz daha kabasınız. Ev vermisler siz beğenmesenizde düğünüde kendileri yapar die düsünmüşlerdir
Sen cevap ver diye yazmıyorum ki.Ok Ben özgüvensiz, fakir bir yere gelememiş, görgüzü, hadisiz, şizofren bir insanım tamam teşekkürler, saygılar. Başka bir cevap vermeyeceğim size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?