- 15 Nisan 2010
- 1.436
- 1.383
- 158
- Konu Sahibi sircakoskunkizi
-
Evlen demiyorum ama milletin maddi durumunu çok didikleme diyorum benHaklısın belki sevgim azaldı.
Hiç elle yiyen görmediniz mi?
Bu mu bu kadar seni utandıran?
Hani kendi çocuğun olsa toplum içinde utan diyeceğim ama utandığın insanlar hayatına 28 yaşından sonra girmiş kişiler. Bir de annenin babanın yanında bundan utanman için sizin son derece standart üstü yaşamanız lazım.
Mesela durumunuz çok iyiyse ablan neden boşanmış olmasına rağmen sizinle yaşıyor.
1. çalışıyorsa ekonomik özgürlüğü vardır. Kendi evini neden kurmuyor? Çalışmıyorsa zengin baabn bir ev açsın. Aynı eve sıkışacağınıza.
2. yoksa genelsel bir aile misiniz de ablan ayrı eve çıkamıyor?
Eğer nişanlına aşık olsaydın hiçbir şey sana dert gibi sorun gibi gelmezdi bence sen nişanlına aşık değilsin.
Biliyorum o evde hiç bir hak iddia edemeyeceğimi ama zaten evlensek boşansak bile asla etmem. O onun ailesinin malı sayılır her ne kadar kendi üstüne olsada. Benim yardım etmem önemli değil. Kötü huyları yok hep benim iyiliğim için uğraşır.
kaba saba tavırlar demişsiniz içeriğini bilmiyorum ama size ve ailenize saygısızlarsa bilmem ama adamlar kabadır da niyetleri iyidir. yani olabilir. fakat hani çabalamayan insanlar değil demek ki ellerindeki ile bir şeyler yapmaya çabalıyorlar bunun için nişan atmanız pek hoş değil amaa sizi bu raddeye getiren içinizde sevginin olmaması ise bu bahane olabilir. iyi değerlendirmeniz lazım.Bana anormal geliyordu ama bu kadar kişi böyle düşünüyorsa sadece ben anormalim böyle olması normal sanırım.
İçimi rahatlattınız aslında.
Kabalıklarına örnek istendikaba saba tavırlar demişsiniz içeriğini bilmiyorum ama size ve ailenize saygısızlarsa bilmem ama adamlar kabadır da niyetleri iyidir. yani olabilir. fakat hani çabalamayan insanlar değil demek ki ellerindeki ile bir şeyler yapmaya çabalıyorlar bunun için nişan atmanız pek hoş değil amaa sizi bu raddeye getiren içinizde sevginin olmaması ise bu bahane olabilir. iyi değerlendirmeniz lazım.
Aynen ben yazacaktim ben de bildigin bana bana yerim ne var bunda...Bende elle yerim bazen
Acaba eşim benden utanıyor mu ?
Malum fast food yerlerinde yerim hemde milletin içinde yani, banarım ketçap mayoneze elimdeki patatesi
Yok hayır o liseden beri aynı kişi ile beraberdi, aileler fln aynı ortamdandı. Fakat 3 yıl evli kaldıktan sonra boşandılar tamemen ikisi ile alakalı.Çok zor bir çıkmaz ama önce nişanlınla bu düşünceni anlat paylaş , tepkisi ne oalcak ?
Senin söylemlerinde beni rahatsız etti diye ifade edebilirsin? Ablanız maddiyat yüzünden mi ayrıldı
Sonracıma menemen mesela elle yenmez miAynen ben yazacaktim ben de bildigin bana bana yerim ne var bunda...
Fast food yerlerinde patatesi elinizde yemek ile bir yemek davetinde elinizle yemeği aynı kefeye koyuyorsanız evet sizinle de aynı adabı almamışım demektir. Ben olsam utanırdım. Fast food başka bir şey benim dediğim başka birşey. Arasındaki farkı anlayamıyorsanız birşey diyemiyorum.Bende elle yerim bazen
Acaba eşim benden utanıyor mu ?
Malum fast food yerlerinde yerim hemde milletin içinde yani, banarım ketçap mayoneze elimdeki patatesi
İyiyim siz nasılsınız ?
Neyle ölçüm yapmam gerekiyor söylerseniz bende bu soruya cevap vereyim.Ne kadar zenginsiniz?
Evi arabası olana da zengin diyorlarda artık bu devirde, o yüzden sordum.
Bence elle ne yediğine bağlıFast food yerlerinde patatesi elinizde yemek ile bir yemek davetinde elinizle yemeği aynı kefeye koyuyorsanız evet sizinle de aynı adabı almamışım demektir. Ben olsam utanırdım. Fast food başka bir şey benim dediğim başka birşey. Arasındaki farkı anlayamıyorsanız birşey diyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?