Nişan atmak istiyorum

Ne kadar zenginsiniz?
Evi arabası olana da zengin diyorlarda artık bu devirde, o yüzden sordum.

Eğer nişanlına aşık olsaydın hiçbir şey sana dert gibi sorun gibi gelmezdi bence sen nişanlına aşık değilsin.

Ablam boşandı dedim aynı evin içine sıkıştık demedim ki nereden çıkardınız ?

Konu sahibi maddiyat önemli ama bu kadar da değil . Nişanlının da seni sevdiğini düşünüyorum . Yoksa bu kadar borca girmez ev bu ister oturursun ister oturmazsın da diyebilirdi . Senin istediğin o düğünü de yaparlardı diye düşünüyorum . Sen iyice tart son kararını o şekilde ver .

Çok zor bir çıkmaz ama önce nişanlınla bu düşünceni anlat paylaş , tepkisi ne oalcak ?
Senin söylemlerinde beni rahatsız etti diye ifade edebilirsin? Ablanız maddiyat yüzünden mi ayrıldı

hiçbir evlilik dört dörtlük değil ayrılsan daha mükemmeli olacak diye bir şey yok daha kötüsüde olabilir sen kendini bu evliliği yürütecek kadar güçlü buluyormusun

Bana anormal geliyordu ama bu kadar kişi böyle düşünüyorsa sadece ben anormalim böyle olması normal sanırım.
İçimi rahatlattınız aslında.
kaba saba tavırlar demişsiniz içeriğini bilmiyorum ama size ve ailenize saygısızlarsa bilmem ama adamlar kabadır da niyetleri iyidir. yani olabilir. fakat hani çabalamayan insanlar değil demek ki ellerindeki ile bir şeyler yapmaya çabalıyorlar bunun için nişan atmanız pek hoş değil amaa sizi bu raddeye getiren içinizde sevginin olmaması ise bu bahane olabilir. iyi değerlendirmeniz lazım.

Kabalıklarına örnek istendi
Elle yemek yemek dedi konu sahibeleri.

Çok zor bir çıkmaz ama önce nişanlınla bu düşünceni anlat paylaş , tepkisi ne oalcak ?
Senin söylemlerinde beni rahatsız etti diye ifade edebilirsin? Ablanız maddiyat yüzünden mi ayrıldı
Yok hayır o liseden beri aynı kişi ile beraberdi, aileler fln aynı ortamdandı. Fakat 3 yıl evli kaldıktan sonra boşandılar tamemen ikisi ile alakalı.

Bende elle yerim bazen
Acaba eşim benden utanıyor mu ?
Malum fast food yerlerinde yerim hemde milletin içinde yani, banarım ketçap mayoneze elimdeki patatesi
Fast food yerlerinde patatesi elinizde yemek ile bir yemek davetinde elinizle yemeği aynı kefeye koyuyorsanız evet sizinle de aynı adabı almamışım demektir. Ben olsam utanırdım. Fast food başka bir şey benim dediğim başka birşey. Arasındaki farkı anlayamıyorsanız birşey diyemiyorum.

Hayata bakış açılarımız farklı, yaşam tarzımız farklı, uyuşmuyoruz deseydin burada herkes sana saygı duyardı ama sen, oğluna ev vermiş, üstelik durumu kötü dediğin adamdan daha da beklentiye girdiğin için, aç gözlüsün evet.

Birde durumu kötü adamdan düğün beklemek, olmayınca babaya karşılatıp, diğer tarafı ezmek? Bu nasıl sevgi ya..

Benim sevdiğim adamın ailesinin durumu kötü olsa, nişan nikah kıyafetlerini bile oğluna aldırtırım, sevdiğim adam ezilmesin diye. Sen bu hinlikle evde kalmasın zaten bence bırak bu adamı.

Bence elle ne yediğine bağlı
Ya da annesi elle yemek yiyo diye ayrılan olarak tarihe geçmek istiyorum diyosan yaz çiz uzatmaya devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…