Nişan atmak istiyorum

Ben ortada bir ayrılma nedeni göremedim yazdığınız sebeplere dayanarak.
Onlar size ev vermiş siz düğünü yapmayı içinize sindiremiyorsunuz.
Krediyi ortak ödüyoruz diyorsunuz da sonuçta insanlar evi size oturun diye vermiş siz satma hakkınızı kullanmışsınız.
Para konularına fazla takmışsınız.

İsteseler o evi de vermeyebilirlerdi. Kenarımızda bir orası var iyi gün kötü gün için diyebilirlerdi. İyi niyet gösterip vermişler mesela.

Benim kadeşim de oldukça zengin bir kızla evlenmeye karar verdi. Babam dedi ki ben orta halli biriyim hemen düğün olmasın az birikim yapalım. Kız birşey istemem zaten dedi hemen nikah günü aldılar. Ama sonradan istekler bitmedi. Kaç sene oldu adam hala kredi ödüyor. Kendi işçi emeklisi hala ek iş yapıyor kredi bitsin diye. Niye? Gelin hanım birşeyden eksik kalmasın diye.

kızma ama çok kusura bakma ama 21 yaşında evlenmekten öte daha önemli işlerin olsaydı evlenmek aklına gelmez. Biraz daha aklın mantığın oturunca daha uygun birini bulurdun. ya da bu yaşlarda böyle.
iste diyorum ya nerden asık oldum kaynanama görümceme büyücü falan derlerdi eskiden esimde bana yurt dısınsan biseyler getirirdi hep kahve cukulata falan diyoru artık büyülendim benim gibi kız serbest büyümüs her istedigini yapan rahat kimseden emir izin almayan nasıl kacar hani beni tanıyan kimse inanmadı mesela kactıgıma

20 21 yasında pek okulla aram yoktu gecen gün onun icin kendime cok kızdım kpsss 2000 de cıkmıs ben 2004 mezun oldum nedne kpsss ye calısmaım babam adam giyyi kitaplar aldı bankaya parayı yatırdı sınav yerimi kosturdu simdi olsa yüz kere girmistim

suan poliste memur olmak istiyo atanamayan ögretmende issiz ünilerde suan sansım cok az ama o zamanlar kisi cok azdı keske iste asık olmasaydım o kafada olmasaydım da kpssye girseydim tek basına pasa gibi hayat yasardım besiktasta bi 1.1 ev tutardım ohhh aksamları kızlrla keyif altıma bi araba hafat sonu turları püfffffffffffff cok kızdım kendime gene

Limoncu nerdeydin şimdiye kadar nişan takı düğün konuları beklemede inanki

nisanlina guveniyormusun beki
hani onemli olan huzur yarin bir gun evlendiginizde ailesine karsi hep seni korur kollarsa bir sorun cikmaz sanki herseyi daha acik anlatsan daha iyi olur mesala gorgusuzluk yapiyorlar derken ailesi ne yapiyor.

düğün stresine girdiğin için kafan karışmıştır canım. yazdıklarını okudum haklı oldugun yerler var ama pire için yorgan yakmaya değer mi? bide bunu düşün... nişanlının seni sevidğine inanıyorsan ilerde cocuklarına iyi bir babalık yapacagına inanıyorsan ailesinin patavatsızlıgınıda kabul ediceksin.. yani en azından mesafeni koyarsın canım herkes yaptıgından mesuldur. iyi düşün taşın bu devirde tekrar güvenilebilecek insan bulmak kolay değil.

enteresannnn..
çok enteresannnn..
senin için de tespitlerim var.
Ne mezunusun sen arkadaşım?

Düğün yapılır geçer ben parasında değilim. Problemi tekrar ediyorum benim fikrime göre ben bunun burukluğunu yaşarken karşı tarafın olması gereken bu tavırları. Evi nişanlım aldı kredisini beraber ödüyoruz evet, düğünden sonra o krediyi kapatacağım onu da ödemeyeceğiz. Yani ben bininci kez tekrar ediyorum PARA değil sorun. Sorun gördüğüm tutum,davranışlar.

bunları anlıycak kafa nerdeeeeeeee

sen suan aman yuvam olsun benden fazlada gitsin diyosun ya emin ol evlenince esin hic demicek aman karıcım kayınoederim benim icin fedakarlık yaptılar borcsuz evlendik aman söyle düsünceli oluym aileme diyim onlar bana cok yardım etti tam tersi olur emin ol ayrıca dügün ne zaman dı tarıh verildimi bide kaynananı gittin mi yada ailen cagırsın dügün icin konusun desin bu cocukarı borcsuz evlendirelim babam böyle diyince ellerini cebıne atarlar heralde

peki size verdikleri ve cok mu kötüydü bide kaca sattınız gece kondu yazmıslar ama mütahite veremezmiydiniz satmaktansa
Limoncu Sen sorana kadar kimse sormadı biluyonmu
Demi keşke mutahhite verselermis kimbilir kac daire çıkardı

Evi nişanlınız kendisi değil, ailesinin yardımıyla almış oluyor.

ama sen başında demedin mi: "Düğün olacak mesela yaptıkları hiç bir yardım yok..Ailem mesela düğün masraflarını karşılayacak bu gidişle ve bu durum benim içime hiç sinmiyor. Karşı tarafından içine sinip ses etmemeleri de beni ayrı rahatsız ediyor."
Bunlar senin cümlelerin. Aynen kopyaladım. İlk mesajda böyle yazınca bu şekilde düşünmemiz mi yanlış şimdi?

Evet beni sevdiğine inanıyorum, ailesi ile ilgili sorunum zaten onunla değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…