Baska sehirde yasamaniz da çözüm değil.Evet farklı bir şehirde yaşasak çok mutlu oluruz bunuda teklif ettim ama kabul etmediler kendi yasadigim şehirde suanki işinden ve maaşından kat kat daha iyi bir meslek var ev var ama tabiki ailesini bırakıp buraya gelmez ama ikimizinde aileden uzakta olcagi başka bir ortam yok. Son ddediginiz De gelince bana şimdiden senin ailene gidicez ama benimkiyle küs olup gitmiycez normal mi bu dedi kendisi gelip gitsin asla karismam ama benim ailem ona kötülük yapamadı ki engellemedi silmedi hakaret etmedi onların bizim gibi olmasını istemedi neden onun ailesi ile küsken bbende kendi ailemden uzak kalayim bide bu başka şehirde yaşama muahbbeti dönmüştü ailesine söylemiş kaynanam gelmden oğlumla aramimi açıcan sen oğlumu benden alacak bu kız diye ağlamaya basladi
Burda sizin konunuz gibi birçok konu var. Yol yakinken donerseniz aşk acisi ceker, bir sure sonra toparlanirsiniz merak etmeyin. Şimdi siz, bir daha kimseyi böyle sevemem diye düşünüyorsunuzdur. Zamanla duygulariniz azalir, mantıklı dusunmeye baslarsiniz. Ama evlendikten sonra bosanmamak için birçok bahaneniz olacak kendinizce. Birakip gitmek bu kadar kolay olmayacak. Görünen köy klavuz istemez. Simdiden kendilerini gösterdikleri için sukredin. Ayrica lazer konusu gayet onemli bir konu. Millete ne sizin kılınızdan. Odemesini kimin yaptığından. Her şeyiniz ortaliga dökülmüş.Aynen lazerden dolayı bu hale geldik arkadaşlar lazer bu olayların içinde hiç bişey. Evet maddi yönde ustlenmeler oldu onlarda sıkıntı yok zaten ama manevi yönden asılmıyor hep biseyler eksik ve sıkıntı kimse memnun değil hiç bişeyden sorunlar bitmiyor zehirli ilişki gibi bıraksan ölçek gibidir hissediyorum birakmasam da cevremdki herkes ölecek su olaylar oldu olalı 58 kilodan 50 kiloya düştüm annem gözümün içine bakıyor ağlıyor eriyosun diye hayir gelmez diyolar annesinin babasının ağzına bakicsk bı yerde diyolar şimdi boyleyse evlenince daha da articak bunlar diyolar bilmiyorum gerçekten