Nişan atma evresi uzun ama fikre ihtiyacım var lütfen okuyun

Baska sehirde yasamaniz da çözüm değil.
Burda sizin konunuz gibi birçok konu var. Yol yakinken donerseniz aşk acisi ceker, bir sure sonra toparlanirsiniz merak etmeyin. Şimdi siz, bir daha kimseyi böyle sevemem diye düşünüyorsunuzdur. Zamanla duygulariniz azalir, mantıklı dusunmeye baslarsiniz. Ama evlendikten sonra bosanmamak için birçok bahaneniz olacak kendinizce. Birakip gitmek bu kadar kolay olmayacak. Görünen köy klavuz istemez. Simdiden kendilerini gösterdikleri için sukredin. Ayrica lazer konusu gayet onemli bir konu. Millete ne sizin kılınızdan. Odemesini kimin yaptığından. Her şeyiniz ortaliga dökülmüş.

Diyolar zaten 30 kere nişanlımla tunik konusunda kavga ettik bunu bildiği halde ailemin yanında sana tunik alicaktim gotunu başını orterdi ne güzel dedi kv almamissin iyiki giymem dedim sonra nişanlım başladı ne var giysen neren eklisiyor felan diye giydiğim pantolondan yaptığım makyaja kadar karıştılar. Sadece nişanlım karissa yine tamam ama

Nisanliniza a tamam degil bu ne yaa kendinize bu sacmaliklarin yapilmasina asla izin vermeyin

Aileniz de enteresan. Benim kızıma böyle diyecek kayinvalideyi dediğine pişman ederim. Ne münasebet yani. Evde bit sürü kavgalar ediliyor, el öpüp gönderiyorsunuz yine. Biraz cesur olun.

Peki kv oğlunun beni öptüğüne kadar soran bir kv ne zaman oğlu ile baş başa kalsak yanlarına geldiğimizde naptı seni öptü mu kokladımi diye bile sordu herşey döküldü yani çok haklısınız oğlum beni hep öper sever benle oynasmadan odasına gitmez bile dedi gerek var mı bunların konuşulmasıda o benim oğlum onu ben doğurdum diye yedi bitirdi beni bunların heosine rağmen gururumu hiçe sayarak gidip ben özür diliycektim kayın babam da onu savundu çünkü eğer gelip özür dilemezsen bu iş uzar ve biter dediler nisanlimi çok sevdiğim için ailemden gizli gidicektim ama o gece benide annemide engellemiş 15 gün engelli kaldık dün açmış bu kez de benim gidesim kalmadı ruh haline göre beni ve annemi engelleyip geri canı isteyince açacağı bir kapimiyim ben

Aileniz de enteresan. Benim kızıma böyle diyecek kayinvalideyi dediğine pişman ederim. Ne münasebet yani. Evde bit sürü kavgalar ediliyor, el öpüp gönderiyorsunuz yine. Biraz cesur olun.
Benim yüzümden onlar da enteresan olmak zorunda kaldı olanlardan sonra yeniden şans vermek istiyorum dedim ne yapabilir anne baba onlwr da çaresiz kaldı farkındayım annem olayların daha çok içinde babamdan genel olarak saklaniliyor da annem de eridi bitti

Nisanliniza a tamam degil bu ne yaa kendinize bu sacmaliklarin yapilmasina asla izin vermeyin
Bir ara da beni kuran kursuna birlikte sohbetlere gitmeye zorladı kv nişanlıma bunu söyledim bak annen böyle şeyler diyo diye oda annesine kızmış rahat bırak diye sonra bana satır satır mesaj attı oğluma beni mi kotuledin o benim oğlum ben doğurdum onu bizim aramızimi bozcan vs diye

Iste bunların hiçbiri normal değil bunu anlatmaya çalışıyorum. Evlendiniginizde ailenize gidip gelmenizin hesabı bile şimdiden yapılıyor. Giydiginize karışılıyor. Bir de nikah kiyilinca sizi garanti görecekler. Neler yaparlar siz düşünün.

Buyurun yazin lütfen

Ben yazayım izninizle

-Evleniyoruz ama hiçbir şey istediğim gibi olmuyor
-Kayınvalidem balayına bizimle gelmek istiyor
-Eşimin ailesi düğünümüzü rezil etti
-Eşim tüm özelimizi annesine anlatıyor
-Gitmek bilmeyen eş ailesi
-Eşim beni kapanmam için zorluyor (bu konu ilk sayfada kapanır bu arada, boşuna açmayın)

Bunlar çocuk olmadan önceki konular. İsterseniz sonraki konuları da özetlerim.

Bu aileden sana hayır gelmez
Aklın varsa evlenmezsin...

Yazık annenize cidden.
Kendinize acımıyorsunuz, insanların önünde kizina söylenenlere sessiz kalmak zorunda bıraktığınız annenize acıyın biraz.
Hayir aynı lafları anneniz söylese, baskı yapsa çok daha büyük tepkiler verirsiniz. Seviyorum diye sessiz kaldığınız, kendinizi hiçe saydırdiginiz şeylere dönüp vır bakın.

Nikah kiyilinca garanti olmuycam muhtemelen çünkü nişanlım babamın kapısının her zaman bana açık olacağını biliyor bundan rahatsız oluyor seni her türlü alırlar götürürler diyo o yüzden hemen çocuk yapmak istiyor bende çocuk delisi bir insanken çocuk yapmaya bile cesaret edemiyorum artık. Birde kendi aile bağları çok kopuk benimde ailemle kopmami istiyorlar ilk zamanlar getirp götürürüm ama yaşımız ilerledikçe 2 aya bir 3 aya bir geldiğimiz günler de olucak dediler ben bunları göze alamıyorum sorun bende değil demi

25 yasinda univeste mezunuyum ama herkese dedigim gibi sizede yeniden diyorum lazer muhabbetin yaşanan sorunlar içerisinde hiç bisey hiç yani
Yazdıklarınızı okuyunca 20 yaşında küçük bir kız sandım sizi. Üniversite okumuş kocaman kadınsınız doğruyu yanlışı ayırt edebilirsiniz diye düşünüyorum hala neden ısrar ediyorsunuz bu ilişkide? Nişanlınız tam bir ana kuzusu, vasıfsız, kendi kararlarını alamayan bir çocuk. Kayınvalideniz ise size asla huzur vermeyecek her kararını size dikte edecek hayır dediginizde evinizden kavga eksik olmayacak. Ayrılın kesinlikle.

Haklısınız
-evlenme yolundayız hiç biseu istediğim gibi değil
  • kv balayında bizi umreye göndermek istiyor ( giderim çok büyük bir nimet ama onun sorumluluğunu alamam şuanda)
  • nişanlımın ailesi nisanlimda rezillerdi
  • nişanlım tüm ozelimizi babasına anlatıyor
  • gitmek bilmeyen değilde beni aileme göndermeyen eş ve ailesi
  • nişanlım ve ailesi giyim kuşamima karışıyor

Sorun sizde ama düşündüğünüz şekilde değil. Bu nişanı çoktan atmadığınız için sorun sizde.

Herşeyi bu kadar net görüyorken bu ısrar niye güzel kardeşim

Bu zihniyete gore gayet garanti oluyorsunuz maalesef. Siz üniversite mezunu bir kadinsiniz. Ister ailenize gidersiniz ister arkadaşınıza. Bunun pazarlığının yapilmasi cok sacma. Sizin goze almamanizi geçtim boyle laflar agizdan çıktığı anda cildirmaniz falan lazim yani ne münasebet. Şaşkınlıkla okuyorum. Kendinize hapis hayatini mi reva görüyorsunuz. Yapmayin lütfen. Evlilikte sorunlar başlayınca sevgi falan kalmaz zaten. Yine de kendiniz bilirsiniz.

Bunları yazıp üstüne gidip evlenecekseniz, kimsede hata aramayın. Kurban rolüne girmeyin, gaye farkındasınız her şeyin. Kendinize layık gördüğünüz ilişki bu demek ki.

Bdv'de ilk kez bir konuyu sonuna kadar okumadan yorum yazıyorum. Sonuna kadar bile gelemedim. Ve neden diye sormak istiyorum. Cidden neden bu kadar şeye rağmen devam ettiniz? Yani konunuzdaki her üç cümlenizden biri dahi tek başına ayrılmak için geçerli sebep iken karşılıklı olarak bu ilişkinin bitmesi için tonlarca sebep oluşturmuşsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…