şimdi bunu dedim diye beni taşlayanlar, linçleyenler olabilir ama erkeğe para harcatırsan kıymetli oluyorsun güzel kardeşim. bu erkeklere yaranılmıyor. bak eminim şu an ayrılsanız ve senden sonra nişanlansa, evlense her şeyin en güzelini, iyisini, pahalısını isteyen birine kul köle olur. bunlara iyilik yaramıyor. her şeye evet demek, alttan almak, bu kadar sırtlanmak, sürekli huyuna gitmek falan iyi değil. üstelik ben yurt dışına gidicem evliliği erteleyelim demiş bir adamla sahiden o nikah masasına oturmak istediğine emin misin? bu şekilde olmamalı, tamam ülke ekonomisinin hepimiz farkındayız ama sana karşı tavrı çok itici. bence asla abartmıyorsun. ve sen haklısın. kesinlikle kendinden veren, fedakarlık yapan kadının kıymetini bilmiyorlar. nerede bi kök söktüren var, 4s kuralı derler herhalde buna şimdi açık açık yazamam ban yemek istemiyorum ama öyle olmak lazım herhalde. istisnalar elbette vardır genelleme yapmıyorum yanlış anlaşılmasın, bütün erkekler böyle demiyorum ama ben çevremden oradan buradan hep böyle gördüm, böyle üzücü hikayeler duyuyorum yani. cimri, agresif insanla da hayat geçmez yaz bi kenara.