- 27 Şubat 2008
- 2.749
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben buğün hamiş olduğumu öğrendim kan testiyle 119,10 sizce nekadarlık bebişim? son adet tarihim 29 şubat?
bana msj yazan yok mu? yeniyim burda bu siteyi çok begendim ögrendigim şeyler beni rahatlattı anne adaylarına kolay dogum diliyorum. svg.ler....
Hosgeldin canim aramiza.Evet cok guzel bir sitedir burasi.Cok sey ogreniceksin daha.Sende hamismisin yoksa?
evet 37 . haftaya girdim ve çok korkuyorum üçüncü dogumum olacak inş ve 37 yaşındayım her msj ı okuyorum cvb için çok tşk ederim saol ALLAH yardımcımız olur inş .
Canim bizim nisan anneleri listemiz var istersen bebegin dogacak tarihini normal yada sezeryan olacagini adini cinsiyetini yaz ekliyim seni oraya istersen
normal olacak inş nisan sonu kadar bekliyorum dr 15 güne sancın balar dedi ama. kız adı leyla... ilgin için çok tşkler...
bana yardım edermisiniz anne adayları ben henüz hamile değilim ama ilk defa bu ay çok ümitleniyorum 3 gün geçti ama bu akşam akıntım hafif pembemsi geldi ben şimdi adet mi olacam aranızda böle bişi yaşayan var mı